Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 547
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 250
Вземи си от специализиран магазин, там ще ти отрежат колкото желаеш. Много са ми неприятни офертите "търговия на едро" в Лидл.

# 2 251
  • Перник
Аз харесах по-евтиния шоколад със солен карамел. Но не съм пробвала по-скъпия. Ще се поправя Simple Smile

# 2 252
Здравейте, и аз вчера наминах през Лидл и се възползвах от продуктите за сладки.
Подготвих се за коледните сладки с фондан, нямаше червен за съжаление и нов шприц.

# 2 253
Да похваля тази серия на Сиен значи много ми хареса за мен, всичко общо ми излезна  23лв.

# 2 254
С какъв тип кожа си?

# 2 255
  • София
Да похваля тази серия на Сиен значи много ми хареса за мен, всичко общо ми излезна  23лв.
Скрит текст:

[/spoiler]         В България ли са купени? Не съм ги виждала, при козметиката ли стоят или са подредени на друго място?Благодаря.

# 2 256
Скоро пускана ли е машината за вакуумиране, дали си струва Thinking

# 2 257
През април - май я пускаха.

# 2 258
  • София

Май скоро я пускаха в съботните акции, не знам дали си струва, все и се чудя и я подминавам.

# 2 259
Ние сме доволни. Има наличности по филиалите в София.

# 2 260
Майка ми има купон за рожден ден за бонбони или вино за една стотинка, валиден до края на деня. Няма да можем да ги вземем, някой иска ли купона? Имам снимка с моя телефон на картата от нейния телефон, не знам дали апаратът за сканиране ще я отчете.

# 2 261
Някой да знае кога ще пускат играчките за Коледа?

# 2 262
Благодаря на pppqqq за предоставения купон! 💝 Честитя рождения ден на майка й, желая й здраве, щастие, късмет и всякакви житейски сладости на цялото им семейство! 🥂

# 2 263
Благодаря за пожеланията Simple Smile

# 2 264
Соул, значи съставът на Морското дъно е отличен! 😆 Вино намаше... Черга накаква е.

pppqqq и от мен честит празник на майка ти, здраве да има, другото ще си го купи! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт