Премахване на бенка - стандартна операция или с лазер?

• 268 063
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Да, това каза и моя док, че по време на бременност се увеличават и затова предложи да я махне - аз се съгласих. Мен много ме е страх какво ще излезе от анализа, дано не е кофти.

# 151
  • София
Marleen,
понеже виждам, че чакаш бебе (поздравления за което), имам въпрос.

Ти не беше бременна когато ти махаха бенките, нали? Моят док каза, че не се пипат при бременност.
Мен ме е страх, че правим опити за бебе и не знам ако е станало, как ще се отрази на зарастването на раната. Казват, че бенките се активират по врмеме на бременност. Моля някой да сподели ако знае.

За процедурата, забравих да кажа, че ми сложиха нещо на крака, като апарат за кръвно, не знам какво гледаха с него. Махна я за около 15 мин - не болеше. Упойката е много гадна и най-вече момента в който влиза под кожата. Останалото не се усеща, ама аз съм много глезена.

Успех на всички!

Ами всъщност съм била, ама не знаех Embarassed Разбрах по-късно, защото бях със цветна бременност.
Мерси за поздравленията Simple Smile

# 152
Marleen, лека бременност и здраво бебе на финала.

Док ми се накара, че бебеправим, затова те попитах. Ама на мен гинеколога ми я махна - в западна европа те са и пластични хирурзи.

Сега малко ме сърби, ама може би зараства.

теди80 мерси за пожеланията - мноог се надявам!

# 153
Сърби, но няма да пипаш
А относно анализа не се притеснявай. Ако бяха злокачествени нямаха да ти ги махнат изобщо, лекарите си ги познават. Аз като отидох на преглед преди да си ги махна, само ме погледна онколога и ме успокои, че не са от лошите

# 154
Сърби, но няма да пипаш
А относно анализа не се притеснявай. Ако бяха злокачествени нямаха да ти ги махнат изобщо, лекарите си ги познават. Аз като отидох на преглед преди да си ги махна, само ме погледна онколога и ме успокои, че не са от лошите

Слушам!  Simple Smile

Следя темата с интерес, надявам се скоро да ми зарастне раничката и всичко да е ок.

# 155
Здравейте,момичета.
Току що ми махнаха девет бенки от лицето.Една беше доста голяма,две - три средни и другите съвсем малки.Голямата и средните бенки бяха с упойка.На всяка бенка като слагаше инжекцията много ме болеше.Направо сълзи ми тръгнаха.А после с лазера не усетих почти нищо.Малките бенки без упойка също не усетих.Останаха ми още малко дребнички бенки по лицето,но ми казаха,че трябва да изчакам поне шест седмици преди да се подложа отново.
Притеснявам се,че кудето е била бенката имам като леко кафеникаво петънце.Като горено е.Казаха ми,че е нормално и ще изчезнело.
Кога се изчиства лицето напълно след лазерната терапия?

Поздрави !

# 156
Веси, здравей и в тази тема.
Днес ходих при доктора за бенката - анализа е добър (слава богу), но след 2 седмици пак ще ходя. Трябва да е паднала коричката и да има нова кожа - така каза. Аз се мазах с бипантен и то не е хванало добре коричка, ама вече никаква паста.

Иначе си слагам лепенки непромукаеми за къпане, ама сега трябва да съхне, за да падне само. Ех, ако мине за 2 седмици. Някой имал ли е такъв късмет? Моето е по малко от 1 см диаметър (ама почти).

# 157
Имай предвид, че много бавно зарастват. Все пак е горено.

# 158
 Cry Много бавно?  Cry
Ужас.През декември имам професионална фотосесия.Не мога да си представя да се снимам с тези рани. Rolling Eyes

Теодора,къде сме се срещали другаде?

# 159
теди80 и аз мисля, че зараства бавно, затова се изненадах, че за 10 дни очакваше да е готово. На теб за колко ти зарастна и колко беше голямо?

Веси, ще слагаш грим, няма как.
Пишем заедно в една тема за бебеправещи, след не много приятно изживяване за съжаление (да не го пиша директно).

# 160
Теди,мерси за разяснението.  Hug

Моите също са към 1 см.
Но наистина е ужасно.Където е била бенката имам сега коричка,че на някой места и като кръв.Вижда се и нещо като точка.Точно където е бита иглата,в средата.А около премахнатата бенка е нещо като бяло петно.
Как е при вас?  Confused

# 161
Същото е и при мен, ама моята я гори с ток, не с лазер. Коричка и белег от иглата за упойката. Гадно е, ама дано е за добре и да минава бързо.

# 162
Същото е и при мен, ама моята я гори с ток, не с лазер. Коричка и белег от иглата за упойката. Гадно е, ама дано е за добре и да минава бързо.
А колко ти струваше тази процедура?  Whistling

# 163
Като дойде сметката ще ти кажа - аз живея на юг от страната на чудесата.

# 164
 Laughing южнячка значи  Laughing

На мен премахването на девет бенки ми струваше 65 евро.

Общи условия

Активация на акаунт