Звездни компромати - Октомври'21

• 274 198
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Down south
Анджелина Джоли и дъщери/
Прилики и разлики в рокля на Dior, сполучливо прекроена за случая.
Красиви!

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 02:38 от Daylily

# 2 476
Зейн Малик и Йоланда Хадид нещо се разправят из медиите, тя го обвинява че я е ударил (ако struck може да е друго ), той репликира че искал да се грижи за личното пространство на дъщеря си, аз толкова го харесвах това семейство, а май не е цветя и рози там.

Не е трябвало да се опълчва на Йоланда, пак ще го остави жена му сега.
Жалко.

# 2 477
  • Glasgow
Те май са си разделени, защото в неговото изявление той казва co parenting за бебето, не  parenting🤔

# 2 478
А Мохамед Хадид се възползва от ситуацията и сипе хвалби придружени със снимки на Джиджи в Инстаграм. Той много харесва зетя и открито го е заявявал няколко пъти вече.

# 2 479
  • Пловдив
Шайло е прекрасна. Радвам се че е преотрила себе си и  ще си остане момиче. Джоли , като майка успя да се справи и с тая криза.

# 2 480
Heidi Klum
Скрит текст:

# 2 481
  • софия
Ах, какво кифла е Хайди! Съвсем "небрежно" се вижда дупi. Ама ме кефи.

# 2 482
Току що я гледах Зайнеб - интервю с Данчето Христова. Много орвнавита, обаче прекрасно е усвоила на Гала изкуствения смях.

# 2 483
Току що я гледах Зайнеб - интервю с Данчето Христова. Много орвнавита, обаче прекрасно е усвоила на Гала изкуствения смях.
Видях стори. Вече тя ги гушка - не те нея.

# 2 484
Уау, това за Зейн Малик и Йоланда Хадид си е истински компромат. Много ги харесвам заедно с Джиджи, според мен бяха една от най-хубавите млади двойки в Холивуд. На Хадид семейството ми изглеждаше сплотено и сякаш няма толкова драма както например при Кардашианите, но явно е не всичко е цветя и рози, много жалко..

# 2 485
Толкова ръкомахане за едните ръкави …. отделно супер нелеп дрес код - тя с бална рокля, Йорданка с анцунг
Директно превключих Simple Smile

# 2 486
Звездни двойки :

Мадона и Ахламалик Уилямс
Скрит текст:

Пенелопе и Хавиер
Скрит текст:

Скарлет Йохансон Колин Жост
Скрит текст:

Синди и Ранди Гербер
Скрит текст:

Риана Асап Роки
Скрит текст:

Мила Йовович Пол Андерсън
Скрит текст:

Мегън Фокс Мачин Гън Кили
Скрит текст:

Роналдо и Джорджина
Скрит текст:

Кортни Кардашиян Травис Баркър
Скрит текст:

Киану Александра Грант
Скрит текст:

Илон Мъск и Граймс
Скрит текст:

Дуа Липа Анвар Хадид
Скрит текст:

Венсан Тина
Скрит текст:

Амал Джордж Клуни
Скрит текст:

Виктория Дейвид Бекъм
Скрит текст:

# 2 487
Мадона все едно е повела внучето нанякъде. Венсан да праща Тина при това момче, добра двойка биха били. Simple Smile

Синди и Ранд Гербер за мен са като идеалното американско смейство, толкова да си подхождат.

# 2 488
АMал е супер.

Двойката Мадона и това подобие на мъж е повече от смешна.
Той с нея едва ли е по любов, както по принцип са и тези двойки в хайлайф-а в наши дни.
Не са женени, нали? Щото не мога да си го представя да я гледа, когато тя вече е на възраст.

Илън и Гримс не са разделени явно.
Ама той бая се ошишкал, да не стане новия Шиши?

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 12:41 от alethea

# 2 489
  • Rock & Roll feeling ...
Много обичам такъв тип папарашки снимки, които хващат звездите на улицата, в неофициална обстановка.

Гади ми се от "двойката" на Мадона и бебе.

Общи условия

Активация на акаунт