Звездни компромати - Октомври'21

• 274 165
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 580
Kaia Gerber с баща си
Скрит текст:

# 2 581
Хадид точно с произхода на зетя си се гордееха. Да не говорим, че съжитеството му с Джиджи беше добре подплатено финансово и кариерата му тръгна, защото го издигнаха на пиедестал като съвременния модерен мюсюлманин, който превзе с музиката си. Той самия пее на арабски, познайте кой му плаща за това.

Да, и двете сестри са мюсюлманки, те казват '' понеже сме руси, хората не предполагат, че сме мюсюлманки''.

“He was always religious, and he always prayed with us. I am proud to be a Muslim,” Bella told Porter magazine.

# 2 582
  • Glasgow
Когато Зейн се забърква с Джиджи (за което дълго време се говореше, че е пр връзка, хем натиснат от продуценти и силно пакистанско лоби, хем покрай слухове, че е гей) той е сгоден за друго момиче. Аз докато не се роди бебето мислех, че е гей, както мислех и за другите момчета от бившата му група. На едната ми работа имам много колеги британски пакистанци, религиозни, дето се молят по 5 пъти на ден, момичетата с хиджаб, не пият, нямат "харам" връзки и изобщо не се асоциират със Зейн, дори за нещо като предател го имат, харам по всички параграфи- евентуално би, пие и ползва наркотици, връзки без брак, еле пък Джиджи съвсем, снима се полугола, бебе без брак и т.н
Много го харесвам като изпълнител, дано заради случката не му се стопира кариерата, че кенсъл културата е нещо страшно сега. За това че си ползвал грешно местоимение за някой джендър неутрален те разпъват на кръст, а тук насилие дори и само вербално да е...ще го смачкат

# 2 583
  • русе
Мис Бони се извинява  за фалшивата новина за Орнела..по Нова тв

# 2 584
  • Sofia

Моля някой да каже каква е роклята, отдавна търся такъв цвят с такова деколте 🙄

Звукозаписната компания на Зейн е прекратила договора му.
Алекс Петканова в БТВ. Ами харесва ми, носът и е доста добре. Но не я помня отпреди, не съм я гледала много и не я следвам никъде, та за мен няма някакво свикване с преден нейн образ.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 10:23 от NBM

# 2 585
Gwyneth Paltrow за G. Label core
Скрит текст:

и ако някой иска да се сдобие с нещо от колекцията https://goop.com/g-label-core-collection/

# 2 586
Джен е добре на снимките, но според мен Лиса Кудрой остарява най-добре от всичките  Приятели.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 16:34 от paradigma

# 2 587
  • Пловдив
Днен е добре на снимките, но според мен Лиса Кудрой остарява най-добре от всичките  Приятели.

Дженката и тя май си е слагала нещо в бузите 🙄

# 2 588
Според мен и трите имат нещо в бузките.

# 2 589
Angelina Jolie
Скрит текст:

# 2 590
Естествено, че са слагали. Лиса имаше ботокс още по време на снимките на сериала преди години.

Гледах Диана Любенова - изглежда страхотно в лицето, а фигурата й е доста наедряла. Дали е бременна?

# 2 591
Едва ли. Някъде бях чела, че се бори със заболяване. Нямам идея дали е така, дано не е.

# 2 592
  • Sofia

Моля някой да каже каква е роклята, отдавна търся такъв цвят с такова деколте
Попитай я в инстаграм.

# 2 593
Оле, ръката на Анджелина..... Fearful Scream

# 2 594
Аз не съм сигурна какво общо има това, че Зейн е мюсюлманин (и нещо по-добре ли се приема, ако не е “практикуващ” - не знам какво значи това - религията е много широка тема) (И Бела и Джиджи са мюсюлмани). Това може да е от значение вероятно за манипулативната и мелодраматичната му тъща, която да завие с разни стереотипи и да обвърже скандала им с религията, което е абсурдно. Все едно другите хора никога не са псували или агресирали.
Само няколко клипчета от риалитита и интервютата с Йоланда могат да дадат ясна идея, че това е една супер амбициозна, контролираща и комерисална жена. Иначе никога не съм виждала връзката на Джиджи и Зейн като стабилна - мисля, че искрено се харесват и има любов, но да не забравеяме, че и двамата са много млади.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 11:44 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт