Отговори
# 1 485
Както ви казах според моя часовник съм в будна кома, пикая без да ставам от сън, понякога не отчита пулс, като спя, демек съм мъртъв. Един път станах към 6, ядох, до тоалетна ходих, кафе пих и реших да си доспя, отчете пробуждане от 27 мин. Но ми е много чудно с каква точност лови събиждането и как лови REM съня.

# 1 486
  • София
Бубе, странно ще ме гледат Laughing

Не бе, то не е кой знае какво, имайки предвид мястото, ама все пак трябва да ми е удобно, че мисля да се счупя от танци Grinning

# 1 487
е как какво..розовата рокля с едни удобни танцувални обуща, красиви обеци и си царицата на дансинга... Smile

# 1 488
  • Варна
Луна Йорданова писала писмо на Байдън. Панаир -тюрлю гювеч.🤣🤣🤣😂

# 1 489
Укротявам озверели колеги, които не успяват да изберат ни една от възможните опции, за да си влязат на работа.
Съседите ми (на село живея) имат прекрасен булдог - глезан, който само да ме види, хуква да играем. А не може!  Ходи на школо, за да не се занимава с чужди хора. Хем и аз му казвам - абе, хей, ща настъпя бе, закъснявам, бе. Засега има обратен ефект съвкупността от мероприятия. Пък толкоз му се радвам.

# 1 490
честит празник на всички празнуващи.. Heart

# 1 491
Какъв празник? Никак не съм у час с тия празници.

# 1 492
Димитровден е- здраве и късмет за празнуващите , приемаме почерпки и виртуално😄

# 1 493
# 1 494
за малко да пропусна на детето празника от карантинно изтрещяване... Flushed
добри хора ни донесоха шоколадови лакомства и напитки за празника... Candy Champagne Tada

# 1 495
Анонимче, да ти е здраво детето и весел празник днес!
Честито на именниците! Имам сантимент към Димитров ден.

# 1 496
Честито на именниците и близките им! Flowers Bouquet

# 1 497
  • Агент под прикритие
Честито на именниците!

Преди малко чух в магазина хора, които разказаха как са се ваксинирали, за да предпазват другите, и в тоя ред на мисли се сетих за това:

# 1 498
Кой разбрал - разбрал.

# 1 499
  • Варна
Честито на именниците!
Ще отбележа, че пандемията се отразява идеално на интимните запознанства.😁💖

Общи условия

Активация на акаунт