Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 59 750
  • 854
  •   1
Отговори
# 165

Много ли е младежко?Имам карго панталон в същото зелено и  високи кожени Ванс в същото оранжево .Много ми хареса ,но се чудя дали не е за по-млади момичета ?
Дреме ти на шнолата! Щом ти харесва, отнасяй го. Спортна дреха е, не е като да се пуснеш с някоя пола 3 пръста под задника, че да е неадекватно.

# 166
  • Варна

Много ли е младежко?Имам карго панталон в същото зелено и  високи кожени Ванс в същото оранжево .Много ми хареса ,но се чудя дали не е за по-млади момичета ?
Казваш зеленее, на картинката по скоро червенее. Нормално да има разминаване....
Ако имаш някакви съмнения за покупката, то възрастта е не последния проблем, а изобщо не мисля че е фактор за тази покупка.

Иначе ако беше вталено по прибрано и на ръкавите и долу нямаше ластик и на мен ми харесва.
Но това са моите вкусове.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 14:51 от Danny_J

# 167
Всъщност цвят кайсия ми се струва оранжевото.Ами поръчвам го,чак престаряла не съм все пак 😁

# 168
Поръчвай, Бобчи!
От мен имаш ДА!

# 169
Бобчи, и от мен да!

Палтото наистина със супер свеж цвят Simple Smile с радост да се носи!

Вчера мерих боти и аз - след 17-ия чифт стигнах (пак ) до извода, че независимо как изглеждат това не ми дава гаранция за качество и удобство, а дори красивите и качествените не винаги се вписват в личния ми стил. Но поне се убедих, че тези, които поръчах онлайн са ми супер удобни. И разбира се, насред есенната разпродажба от -40% аз занесох на касата 2 чифта боти за дъжд без 1 цент намаление. Излишно е да казвам, че не ги купих.

От мен глас за първите и третите боти АКО се вписват в личния стил; вторите изглеждат ужасно удобни за безкрайно трамбоване из консервативен офис с този нисък ток.

# 170
Здравейте! Не знам дали точно тази тема е подходяща да питам, но знаете ли къде мога да намеря такива обеци ? Благодаря предварително! Намерих ги в Grand moll Варна, но ги търся на по-бюджетна цена.

# 171
Първите боти са ми банални. Вторите и третите чудесно ще ми се впишат в гардероба.

Анораци не харесвам. Искам цип от горе до долу, а не да нахлузван през главата. Със смесени чувства съм за него, но ако имаш с какво и къде да го носиш у наистина ти трябва вземай го.

# 172
Благодаря за отзивите за палтото.Stuck Out Tongue Winking Eye
Много му се радвам.
За ботите- третите са много яки, вторите също са много хубави за елегантна визия.Ако са тези от професионалните снимки са супер! Първия модел никога не съм харесвала, като модел обувка.

# 173
Савова,как къде да го нося 😁?По градинките и площадките .Абе и аз не харесвам,обаче това анорак ли е ,яке ли е,ме грабна .Имам и раници и дрехи и обувки за него .

# 174
А трябва ли ти наистина ?

# 175
Може ли мнения за обувките с марка "Guess"?

# 176
А трябва ли ти наистина ?
По принцип нищо не ми трябва ,дрехи бол.Савова,не ми чупи хатъра сега 😁,мераклисах се вече много .
Отрицателно мога да дам .Скъпи изкуственяци с ниско качество.Имах едни ,няма да повторя .

# 177
И
За мен тая марка е пълен смях, без значение дали обувки, или дреха.

# 178
  • Пловдив
Не знам обувките как са, но мъжът ми си взе портфейл и ключодържател. Под година носене, почти всичко се изтри като цвят от кожата...имала съм евтини варианти на такива аксесоари ползвани с години, без да мръднат.

# 179
В темата за Абаут ю едно момиче качи снимка на боти Гес за 300 лв.Не си струват в никой случай.

Общи условия

Активация на акаунт