Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 60 603
  • 854
  •   1
Отговори
# 450
Аз пък ужасно мразя връзки. Всичките ми боти/ботуши са само с цип или нахлузване и имам само едни кубинки с връзки и цип.

# 451
  • София
От шоп- сектор имам сатенени пуми, имам и същия модел в друг цвят от обувки. бг . Няма разлика.

Стрина, суичъра не го взех. Той като модел е къс, но на мен още по- къс ми седеше. Иначе материята е пълен изкуственяк, едно време масово имаше анцузи от такъв плат, леко хлъзгав, държи студено и пуска бримки, 72- та лева са му много. Иначе за вид, имаше вид, бродерията беше ок, нямаше стърчащи конци.

# 452
Този сайт с белите кецове изглежда съмнително.
Не съм поръчвала от сайта, не мога да кажа дали е читав. Сега се разрових, намерих тема на Стрина Калина...Има и положителни отзиви...Търсих и снимки на кецовете, на много места изглеждат така- грапава кожа отстрани, а отпред изглежда гладка, но не е. Може би ако поръчам, ще трябва хубаво да ги огледам.
Благодаря за мнението, Аня Филипова 649504.
Сайтът не е съмнителен, поръчвала съм от тях няколко пъти, получават се на другия ден с преглед и тест. НО гледайте хубаво какво получавате, защото ми се случи, както съм описала в темата, да получа маратонки, оцветени с маркер. Оглеждайте всичко - същия номер ли са, и двете обувки ли са един номер, същия модел ли са ( понеже при мен и моделът беше малко по-различен от поръчания). Направо бях побесняла тогава, защото маратонките бяха за подарък и се получи адски неловко.

Обувки с връзки и цип за мен са твърдо не. Имам само едни и не ги нося.

По този повод да кажа на мен какво ми се случи във физически магазин в един от моловете. Купих си два панталона. Единият не го носих цяла година и съм го забутала в гардероба. В един момент реших да го обуя, а той с пластмасовото индиго аларма на него! Брех, да му се невиди, нямам разписката, хвърлила съм я преди година, та не мога да отнеса да махнат алармата, ще кажат, че съм го откраднала. Ако знаете каква мъка беше да я сваля, защото четох, че били пълни с индиго и ако се счупи, отива дрехата на кино. Как не е звъняла на входа не знам, но големи главоболия ми създаде. Та оглеждайте и дрехите, които купувате в магазините, да им махат алармите.

# 453
Lachesis, същия проблем имах с едни бикини от НМ. Къде бля продавачката не знам, нито как съм минала през бариерите. Също като теб не пазих бележка. Наложи се да ги изхвърля Sad

# 454
Не мисля че има индиго в пластмасови те аларми, махала съм такава забравена от дреха.
Просто трябва силен магнит, а ако нямате... Силни ръце и нещо остро метално, за да се отвори.

Как перете кашмирени пуловери? Аз пускам обичайно на 30 градуса и слаба центрофуга. Но сега взех един разкошен пуловер... И малко не ми се рискува да го пусна в пералнята. Прала съм и на ръка... Но страшно се напояват с вода и няма издтискване това.

# 455
Подлагаш хавлиена кърпа под него. Тя да поеме повечето вода и после простираш.

# 456
  • Street of Dreams
Здравейте, дами, харесала съм 2 модела сникърси Steve Madden, но понеже нямам обувки на марката съм в голяма дилема какъв номер да поръчам. Стъпалото ми е 24.4 см, предимно, да не кажа винаги съм носила 38 номер, но с таблицата за размери на марката съм тотално объркана какво трябва да взема. Има ли дама с техни сникърси, да ми кажете отговарят ли си на номерата? Пробвала съм 37 номер на приятелка, обувам ги но ми стискат, колебая се между 38 и 39. Моделът на сникърсите е Antonia. Благодаря Ви предварително 💐💐
Moите Steve Madden бяха умалени, съветвам те да вземеш 39.

# 457
Ооо, с алармените копчета съм си носила яке почти година...чудно как не съм го видяла. Приятелка ме видя. Отидох в магазина, от който е купено и ми го махнаха. А един шал на Зара го бях купила от аутлет и го видях пак след доста време. Отидох в Зара и го махнаха. Коментираха нещо, че нямали такива, но етикетът си е там и пише Зара. Реално не са длъжни, но го направиха, така, че опитайте, дори без бележките.
Стрина Калина, ~Étoile~, благодаря за споделеното.

# 458
За алармите- помолете в някой магазин да я махнат, няма да откажат, приятелка си маха.Сестра ми упорства, домързя я да ходих в магазин , махна си я сама  ама останаха дупки по джоба на дънките.
КАШМИРЕНИ И ФИНИ ПУЛОВЕРИ, поне докато са съвсем нови само на ръка пера.После ги слагам в съд с дупки за известно време да се отцеди водата, после на хавлиена или по- добре микрофибърна кърпа
А от къде е хубавия кашмирен пуловер? Търся си, но освен, че са доста скъпи, моделите не ми допадат...
Ех, този редактор на телефона е ужас!
Скрит текст:
Тези главни букви са от него. 100 пъти се мъчих да ги оправя,но той така е "решил"...1/2 час писах и трих..

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 23:30 от sasi6

# 459
  • На зелено
Назад се връщам за ботите на bisgaard, страхотни са. Искам и аз такива. В кой онлайн шоп са на 50% намалени? Детските модели са много качествени и есенните/зимни обувки са по около 80-100 евро. Така че предполагам, че и дамските ще са много добро изпълнение.

Кашмирени пуловери пера на програма вълна - 800 оборота, 20 градуса, 40 минути.

# 460
В кой онлайн шоп са на 50% намалени?
Аз живея в Италия и ги видях в италианското Zalando, от където купувам и връщам безплатно. Обувките още ги има на -30%. Вчера хванах и някакъв допълнителен код FLASHPROMO за още -15% и с двете намаления заедно цената падна до 130 евро. Не знам дали още е валиден последният код. На мен ми се стори, че изтичаше снощи, но ако още е валиден, ще е до края на уикенда.

# 461
Искам да си взема такъв елек, да не е черен, но по моловете не намирам. Този на Зара е изчерпан. Виждали ли сте някъде, но да не е 200 лв? А дали ако пише coming soon ще го заредят изобщо?

# 462
Как перете кашмирени пуловери? Аз пускам обичайно на 30 градуса и слаба центрофуга. Но сега взех един разкошен пуловер... И малко не ми се рискува да го пусна в пералнята. Прала съм и на ръка... Но страшно се напояват с вода и няма издтискване това.
На ръка с препарат за вълна, нежно и внимателно, оставям да се отцеди в мивката и после го разстилам внимателно върху голяма хавлиена кърпа като внимавам да не го разтегля, навивам кърпата на руло с все пуловера, притискам леко и ако има вода ползвам оше една кърпа. После го слагам да съхне на широки метални пръчки (които са ми за кърпи за лице)
Много е хубаво кашмирен пуловер - меко, топло и леко Simple Smile

# 463
Al Georgieva, благодаря за идеята! Аз също само ги оставям на кърпата, но съхненето е "сто години". Не се бях сетила да навия на руло. Честно казано, от всички материи на света най-лошо стопаниствам кашмир и ако не бяха подарени някои неща, нямаше може би да си купя, защото се познавам.

За съжаление не мога да помогна за елеците. Моята колежка е точно с такъв от Зара, но явно изпотява и сега търси тънък с пух за под палтото. Но и такъв не съм виждала.

# 464

Преди - на 30 градуса и в мрежа за пране. Сега пералнята ми има праграма за вълна - на нея и отново в мрежа. Нито един не ми се е повреждал. Имам такива на над 10 години. Нищо им няма.

Общи условия

Активация на акаунт