Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 60 660
  • 854
  •   2
Отговори
# 255
Чантите на Аня са хубави, но да я нямаше тази дръжка и онова неоновото.

За черните чанти, не са мой тип за това ми е трудно да преценя, но предпоследната ми се вижда най-добре.

# 256
  • Пловдив
Зелената чанта е трепач, много ми харесва.
От черните втората е много симпатична.

# 257
Аня аз харесах кафявата чанта с акцент в зелено. Другата ми е доста смела поне на мен. Черна е малко тъмна и забиваща.

Но и зелена е красива проста аз съм по скромна и затова така реягирам. Ако я съчетаеш добре ще си супер или с нея или кафявата. Черната не категорично.

Ани д на мен от твоите чанти ми допадат третата и  първата

# 258
Не ми харесват дръжките на мен, неоновото не ме дразни.
ani d, третата бих избрала.

# 259
Ани - третата!

Аня, 2021 беше годината на зелените акцентни чанти. Аз лично не съм огромен фен на Дианчето, но ако я предпочиташ - със здраве!

# 260
На мен учудващо ми харесва повече кафявата за Аня.
От черните първата или втората без синджирката.

# 261
  • София
Зелената ми харесва, но е по-ангажираща.
От черните, третата.
Изтървах ви.

# 262
Аз като майка ми да се изкажа " Хубави са чантите, ама тая неонова връзка не може ли да се махне?".

# 263
Категорично зелената, Аня. Бамбуковите дръжки са емблематични за Гучи и то не от вчера. Екстравагантна и перфектен акцент. Единственото, което ме дразни, е черният кант, останал след лазерното рязане на кожата и слепването, знам, че технологията в последните години е такава, но кара скъпата кожа да изглежда евтина. Да не би тези чанти да са екокожа? Тогава нито една от трите! 

# 264
Скрит текст:
Харесва ли ви тази жилетка?
На мен не ми харесва кройката, а и мисля, че е една педя по-дълго от това, с което бих съчетала. Иначе шаренко обичам Hug Обърни внимание и на шевовете, като че ли вляво на снимката се подава едно конче.

Чантите с бамбукова дръжка от опит ги избягвам, иначе зелената би била като за мен.

От черните чанти ми хареса тази с червената подплата.

# 265
Ще носите ли поло тази зима? Демоде ли са или никога не излизат от мода?
Чудя се под палтото отдолу, макар и да не ходя много навън, харесах едно лилаво поло и му се чудя.

# 266
Аз като майка ми да се изкажа " Хубави са чантите, ама тая неонова връзка не може ли да се махне?".

Не е връзка и може да се махне.

Благодаря на всички за отговорите. Имам още малко време да реша. Черната отпада като вариант.

# 267
Даа... аз вече реших. Зелената.
Тя е хубава и със и без украшението.
Кафявата ще е много скучна без зелената лента.

# 268
Ани, третата чанта е разкошна, изобщо не го мисли. Ако не ти хареса ми я изпращай Laughing

Аня, и от мен глас за зелената.

# 269
Прекрасно е зеленото Гучи. Бих го носила задължително с неона на дръжките.

Общи условия

Активация на акаунт