Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 60 556
  • 854
  •   1
Отговори
# 645
Aelita, роклята е хубава и ти стои чудесно. Ако се чувстваш добре в нея- не я връщай. Дължината е екстра.
Против наелектризиране ползвам спрей. Пръскам от опаката страна роклята вечерта. Може и на сутринта- пак. Проблем ми е ако не изсъхне добре...Иначе ако съм пропуснала спрей в офиса мажа с крем за ръце краката върху чорапогащника- върши работа. Омекотител ползвам рядко, но може и те да имат ефект.

# 646
  • София
Тази хубава тема, да отговоря на основния въпрос.
Напоследък залитам по Etro като визия - мека, бохо, но по-скоро колекциите им за студено време. Тези за топло са ми твърде пъстри.

Но ако пък отговоря коя естетика ми е много на сърце, но неносима - YSL. Изчистено и все пак нахално-сексуално. Предвид възрастта ми обаче... само плакна очи и витая около тяхната естетика, пишейки сюжети в съзнанието ми (леко мръсни)

# 647
Против наелекризиране перете с омекотител. В тях има анти-статик.
Harpalike, замечтах се и аз…
При себе си установих, че всичките ми дрехи са едни… завъртяни. А всъщност ми трябват хубави ежедневни дрехи. Добре стоящи дънки, меки пуловери…
Проблемът е, че стандартните такива не ми харесват… Та сега си издирвам такива, които да са ми по вкуса и да не им ‘робувам’.
Плюс, започнах да избягвам дрехи за гладене, т.к. нямам времи и нерви за това в този момент. Досега не ми правеше впечатление.
Последната ми покупка е ето този пуловер на райета. Ще го нося със скини дънки и с кожен панталон. Плюс дълъг гердан в червено/златно или с перли.

Ако споделите идеи за ежедневни небрежно-елегантни визии, ще съм благодарна.

# 648
Aelita, това лято си купих почти същата в тъмно синьо и бяло, такава им е дължината. Счупих я от носене и много комплименти получих. За жалост понеже в областа на бюста има копчета, плата около 2 от тях се разнищи, а не ми е малка. Яд ме е защото 50 долара не са малко пари за мен, а не знам как да я ремонтирам.

Аз пък си купих шноли в чест на това че се завръщат на мода. Satisfied

# 649
И аз харесвам завъртяни и неща с доза уникалност, обаче напоследък купувам само базови неща- едноцветни изчистени пуловери и класически панталони/ дънки.
Всякакви точки, райета, карета, които по принцип харесвам и нося лятото, потъват в забвение- много сложно става комбинирането с другите части на аутфита.
Забелязвам, че сивото се завърна в гардероба ми, изцяло отсъстваше няколко години. Най- носената дреха се оказва една жилетка с кройка на сако от нюд рошава прежда, пасва си с всичко .
Проблем ми е да си открия чанта за есен/ зима , която да пасва на всичко от белите кецове до многоцветните боти. Нямам идея какъв да в този цвят, който би се справил с всички мои изисквания.

# 650
Проблем ми е да си открия чанта за есен/ зима , която да пасва на всичко от белите кецове до многоцветните боти. Нямам идея какъв да в този цвят, който би се справил с всички мои изисквания.
Агентката скоро казваше нещо за петролното зелено, че се счита за много универсален цвят, понеже може да се опише едновременно и като топло синьо, и като студено зелено. Ако за дреха все пак ви идва капризен, за чанта аз поне го обожавам. Heart Eyes
(Точно преди ден-два си гледах петролната чанта, която реално не нося много, понеже е голяма, а аз предпочитам по-мънички и си мислех, че точно този цвят си заслужава да се дублира в няколко размера. Innocent )
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 16:55 от Barbabeau

# 651
Aelita, роклята е хубава и ти стои чудесно. Ако се чувстваш добре в нея- не я връщай. Дължината е екстра.
Благодаря на всички за милите и честни думи. Свикнала съм дългите летни поли и рокли да са ми поне до кокалчето. Все пак реших да я задържа, защото наистина е много лека и ефирна памучна материя. На модела роклята стои така:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 00:28 от Aelita

# 652
Роклята стои чудесно, не бих се колебала да я задържа.
Този принт беше много актуален лятото, аз също се сдобих с къса разкроена рокля в него. Нося я с дънково яке и ярки едноцветни кецове/ обувки.
Преди доста години имах петролена чанта, много сходна на втората показана. Наистина придаваше голяма свежест на всеки аутфит.
Благодаря за идеите, ще потърся в този цвят.

# 653
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,търся този модел и цвят риза!На някой,ако му е попадала подобна(може и друга марка)🙂

# 654
Друга марка в смисъл по-бюджетна ли или просто не откривате риэата на Гесс? Аэ бих вэела директно нея, ако я има налична. 😀 Подобни цветове и кройки имат Boss, но не са по-бюджетни, напротив.

# 655
  • Sofia, Bulgaria
Изчерпана е,да гледам BOSS,Polo R.L и др.имат подобни 🙂
Поръчах черна,в търсене съм на розова.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 13:48 от silvia84

# 656
Момичета, поръчвали ли сте от LBD (little black dress)? Как са като качество 🤔

# 657
Агентката скоро казваше нещо за петролното зелено, че се счита за много универсален цвят, понеже може да се опише едновременно и като топло синьо, и като студено зелено. Ако за дреха все пак ви идва капризен, за чанта аз поне го обожавам. Heart Eyes
Барб, а в едно видео, което слушах с половин ухо даже показаха доста стандартно зеленa чанта и казаха, че си е неутрален цвят и се връзва със всичко. За петроленото съгласна 100%, но при мен ситуацията е обратната - дори големите ми чанти все малки ми идват.

# 658
Агентче, тази дама на колко години е?

# 659
Ха, добър въпрос, Годдес. Не съм я проверявала, но на пръв поглед ми е набор някъде - 45++. Защо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт