пак за Светлана отББ3

• 26 254
  • 665
  •   1
Отговори
# 330
Немат си и се състезават кой пръв ще стигне до наградата златен ключ  Laughing Бу ги раздава, а ако някой чупи рекорда получава и бонус - една единичка в старата лентичка пак на Бу!  Mr. Green

# 331
Преди да се заключи, Марче признавай бързо, дали кърмиш  Mr. Green

# 332

Кейси, не кърмим...немам кърма. Наела съм дойка  Laughing

# 333

бях се зарекла да не влизам в таз тема, ама това ....
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 334
  • София
Тази жена с всеки изминал ден се оплита все повече и повече. Това, което видях в рекламата, че давала свободата и живота на мъжа си беше поредното доказателство за безумността й. Чий живот връща ? Живота който мъжът й вече никога няма да има, този живот ли ? Да бъде сочен с пръст, одумван от колеги и съжаляван от приятелите и роднините ли ? Който заради нейните грешки и простотии ще трябва да остане сам ? Че не й стигна всичко ами сега ТЯ подава молба за развод. Няма такава заблудена овца, няма. Изобщо не може да ми стане жал за такъв човек, грам.

# 335
  • out of space
Не мога да я съдя, нищо общо, нищичко няма с мен. Разбирам я единствено по въпроса за кърменето.

# 336
Тази жена с всеки изминал ден се оплита все повече и повече. Това, което видях в рекламата, че давала свободата и живота на мъжа си беше поредното доказателство за безумността й. Чий живот връща ? Живота който мъжът й вече никога няма да има, този живот ли ? Да бъде сочен с пръст, одумван от колеги и съжаляван от приятелите и роднините ли ? Който заради нейните грешки и простотии ще трябва да остане сам ? Че не й стигна всичко ами сега ТЯ подава молба за развод. Няма такава заблудена овца, няма. Изобщо не може да ми стане жал за такъв човек, грам.
Явно не си гледала предишния "епизод". Той си поиска живота обратно - така пишеше в безсмисленото му писмо. Нормално е тя да реагира на това изречение.
А за другото само ще ти кажа че само един много слаб човек може да допусне някой да променя живота му,да позволява да го сочат с пръст и да му се присмиват.
Ако стане така - значи си го е заслужил.

# 337
Светлана, с жълтите гумени ръкавици,с които мият тоалетната,рови кофата за фасове. А Виолета казва: Е,много я направи!И като и е весело,и като и е тъжно,все и се пуши.

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 00:08 от monda

# 338
  • София
Явно не си гледала предишния "епизод". Той си поиска живота обратно - така пишеше в безсмисленото му писмо. Нормално е тя да реагира на това изречение.
А за другото само ще ти кажа че само един много слаб човек може да допусне някой да променя живота му,да позволява да го сочат с пръст и да му се присмиват.
Ако стане така - значи си го е заслужил.

Добре, наистина не го гледах и съм съгласна, че може затова да го е казала, но за другото не мога да се съглася с теб изобщо.
Тази жена с необятния си егоизъм разби пряко 3 живота - на децата си и на съпругът си и косвено на всичките й близки.
Ако имах възможност да й задам само един въпрос " Струваше ли си да влезне в ББ?" нямаше да се поколебая и много ми се ще да чуя отговорът й.

# 339
  • София
Ако имах възможност да й задам само един въпрос " Струваше ли си да влезне в ББ?" нямаше да се поколебая и много ми се ще да чуя отговорът й.

епа как да не си струваше? Simple Smile безплатни медицински грижи, безплатно секцио, луксозна детска стая, количка за 1000 лева, безплатно замразяване на стволови клетки, некой и друг лев за участието...
а тя живота така или иначе си го беше разбила и без влизането в ББ3.

# 340
  • София
Джем тук си права и точно това потвърждава идеята ми, че е безспорен егоист - важното е на нея да й е добре пък останалите кучета ги яли  Sick

# 341

бях се зарекла да не влизам в таз тема, ама това ....
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
при мене трудно спира hahaha Joy

ако и свърши и на доиката имаи ме в предвид аз съм млекозавод Crazy Party Mr. Green Heart Eyes Whistling hahaha Joy

# 342
   Не вярвам, че не иска детето си, че не го приема и че не го харесва.Просто се чувства адси объркана, сама, изоставена, на път да загуби и дъщеря си и брака си и всичко.Да, допуснала е грешка, защото е човешко същество.Забременяла е от друг, нима на много жени не им се случва да забременеят от мъж, който да отхвърли детето и да ги изостави и после не остават сами в болницата, след раждането, в живота.....Сгрешила е, може би, най-много за това, че е наранила съпруга си и Лори.Ами така е в живота, много наранени хора има, живота е суров, поднася ти тъга, която не си заслужил.Поднесъл я е и на Светлана, поднесъл я е и на съпруга й и невинната и дъщеря, а най-много я е поднесъл на това невинно малко същество, което спи в кошчето и сякаш трябва да се чувства "виновно" за създалата се ситуация.То е в най-трудното положение. Но не мисля, че майка му не го харесва.Много жени реагират по този начин при първите срещи с бебето си - не го възприемат, не го харесват, не го обикват веднага.Що психолози са изписали по тоя въпрос.Понякога майчината любов се заражда по-късно, а депресията те тресе още от раждането.Хеле пък Светлана - просто ми е жал за нея, как се е омотала. Мисля, че трябва да сме по-толерантни!

Напълно съм съгласна с теб!!!   bouquet

# 343
Вече излях отрицателните си чувства към тази персона в друга тема (просто не бях видяла тук). Ужасна женичка, пълен егоист, егоцентрик и всичко там което започва с его... Невероятно безочие - тя връщала живота на мъжа си?!?  Реве за брака си все едно е държала на него, то и той може да не е цвете, ама тя доста се е постарала да си го сасипе и защо сега е това "шоу"? Немога да разбера как може да има такива хора да сасипват живота на другите и после да мислят, че с една две сълзи може и да им се прости, ако въобще виждат проблема в себе си #Cussing out

# 344
   Не вярвам, че не иска детето си, че не го приема и че не го харесва.Просто се чувства адси объркана, сама, изоставена, на път да загуби и дъщеря си и брака си и всичко.Да, допуснала е грешка, защото е човешко същество.Забременяла е от друг, нима на много жени не им се случва да забременеят от мъж, който да отхвърли детето и да ги изостави и после не остават сами в болницата, след раждането, в живота.....Сгрешила е, може би, най-много за това, че е наранила съпруга си и Лори.Ами така е в живота, много наранени хора има, живота е суров, поднася ти тъга, която не си заслужил.Поднесъл я е и на Светлана, поднесъл я е и на съпруга й и невинната и дъщеря, а най-много я е поднесъл на това невинно малко същество, което спи в кошчето и сякаш трябва да се чувства "виновно" за създалата се ситуация.То е в най-трудното положение. Но не мисля, че майка му не го харесва.Много жени реагират по този начин при първите срещи с бебето си - не го възприемат, не го харесват, не го обикват веднага.Що психолози са изписали по тоя въпрос.Понякога майчината любов се заражда по-късно, а депресията те тресе още от раждането.Хеле пък Светлана - просто ми е жал за нея, как се е омотала. Мисля, че трябва да сме по-толерантни!

Напълно съм съгласна с теб!!!   bouquet

И аз!

Общи условия

Активация на акаунт