пак за Светлана отББ3

• 26 248
  • 665
  •   1
Отговори
# 420
  • Ямбол
..............................................
Бъдете малко по-човечни!

Подкрепям всичко казано от Умбра   bouquet   

И аз, ама няма начин. Нали тук сме върли клюкарки и трябва да си кажем и оплюем другите, пък нашите грешки никой не ги вижда.

# 421
има едно нещо, което /наред с много други/ дели животното от човека - самоконтрол
ако ти не можеш да се контролилаш и не знаеш как ще реагираш в дадена ситуация, аз знам  Naughty
благодаря за предложението за ника, ще го обмисля и ще си кажа тежката дума  Grinning

# 422
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз се потресох от нещата, които прочетох за Светлана и отношението и към бременността и бебето и изобщо.......Аз за себе си казвам, че съм идеална майка......и много от вас ми се ядосват, но  така се оценявам.......ако някога се осъмня, че не съм такава, веднага ще положа усилия да се променя така , че да бъда.......правя грешки, но ги поправям на време, защото обичам детето си.........карам се, но не си позволявам да си изпускам нервите........полагам усилия един вид...така че дори да греша, го правя от неопитност, а не от безхаберие........Нямам нищо общо със Светлана........какво да гледам от камбанарията си........тя долу е като някаква мижава буболечка.................Не заслужава нито вниманието ми, нито толкова изписани страници, пък и защитници........незнам какво я е направило такава, но какво ме интересува и какво значение има това за бебето ...то иска внимание и любов.........

# 423

ако ти не можеш да се контролилаш и не знаеш как ще реагираш в дадена ситуация, аз знам  Naughty

Да,разбирам.От теб струи едно сияние...
Наскоро имаше тема точно за това,дали сме склонни да говорим прибързано,суеверни ли сме или нещо подобно...Ти явно прескачаш теми от този вид.Интересно ми е как можеш да предвидиш реакциите си в бъдеще?И тук не става въпрос дали аз мога или не мога да се контролирам,а за това как не трябва да се праскаме,защото бъдещето може да ни изиграе лоша шегичка.Като говориш за това,че можеш да се контролираш-а можеш ли да контролираш мъжа си или детето си?Можеш ли така да управляваш живота си,че никога,никога да не изпаднеш в подобна ситуация?Капризният пръст на съдбата...Не се пъни много и не я предизвиквай,най-добронамерено ти го казвам и с това приключвам .

# 424
Шанел, радвам се, че личността ми предизвиква у теб такъв интерес и разбирам защо. Успех ти желая по пътя към самоконтрола.  Grinning
П.С. Темата е за Светлана от ББ3, мен още не са ме давали по тв.  Grinning
Ако държиш да си лафим не по темата - на ЛС
лека вечер от мен

# 425
Да,темата е за Светлана,но ти малко по-нагоре така категорично се изказа за своята скромна особа,че нямаше как да не ти обърна внимание.Не, не държа изобщо да си лафим на ЛС,така,че,лека вечер и от мен.

# 426
Интересно ми е как можеш да предвидиш реакциите си в бъдеще?И тук не става въпрос дали аз мога или не мога да се контролирам,а за това как не трябва да се праскаме,защото бъдещето може да ни изиграе лоша шегичка.

Добре де, за какво бъдеще и за какво праскане говориш? Коментарите са на база свършен факт - за повечето от нас грижите за 3-дневно бебе са вече минало и е много лесно да бъдат сравнени с тези, които полага Светлана за нейното. Mr. Green Убедена съм, че огромен процент от майките тук са се справили далеч по-добре и не знам защо това трябва да те дразни - ти не се ли справяш по-добре от нея? Виж, за бъдещето наистина никой не знае, но и не прочетох някой да твърди обратното. Колкото до съдбата... дълбоко се съмнявам, че изневерите и хроничната глупост имат нещо общо с нея... далеч съм от мисълта, че да тръснеш дете от чужд мъж на съпруга си е неизбежна предопределеност  Stop

P.S Можеш да наредиш и моята "скромна особа" до тази на Есмералда и secretgarden. Така няма да съм сама в своето сияние...  Laughing

# 427
Добре де, за какво бъдеще и за какво праскане говориш? Коментарите са на база свършен факт - за повечето от нас грижите за 3-дневно бебе са вече минало и е много лесно да бъдат сравнени с тези, които полага Светлана за нейното. Mr. Green Убедена съм, че огромен процент от майките тук са се справили далеч по-добре и не знам защо това трябва да те дразни - ти не се ли справяш по-добре от нея? Виж, за бъдещето наистина никой не знае, но и не прочетох някой да твърди обратното. Колкото до съдбата... дълбоко се съмнявам, че изневерите и хроничната глупост имат нещо общо с нея... далеч съм от мисълта, че да тръснеш дете от чужд мъж на съпруга си е неизбежна предопределеност  Stop
P.S Можеш да наредиш и моята "скромна особа" до тази на Есмералда и secretgarden. Така няма да съм сама в своето сияние...  Laughing
smile3501

# 428
Мисля,че я тресе следродилна депресия.

# 429
  • в ябълковата градина
Като Светлана е влязла в ББ, всеки може да си я обсъжда както си иска във форума. Не ми е симпатична. На моменти ми се струва неадекватна, говоря за преди раждането.

Не давам оправдания и опрощения. Нито съдя. Казвам, че не ми харесва поведението и.
Не може нормална и разсъдлива бременна жена да се налива и да пуши като комин. Знаят всички как се отразява това на бебето.

# 430
  • O.A.E./ Пазарджик
може и да не знам какво ще ми поднесе съдбата,  но поне за годините, които съм живяла съм убедена в основни принципи в живота и начина ми на поведение. убедена съм, че няма да нараня детето си съзнателно, че няма да предпочета собствения си кеф пред неговия, че ако изневеря, значи не обичам и все такива неща. такива са хората с изграден характер, които знаят какво искат от живота. не ми трябва да се правя на перфектна или да сияя..... нормално е .
много им е лесно дори на такива хора като нея. много по-трудно е да излезеш от такава ситуация. а на нея не и е за първи път. цял период я кара....и едва ли ще спре.

# 431
..............................................
Бъдете малко по-човечни!

Подкрепям всичко казано от Умбра   bouquet  

И аз  bouquet

# 432
Аз съм твърдо против нея. Опитах се да не я съдя, но на този етап не мога. Възможно е такива неща да се случват всеки ден, но да излезеш в ефир и да се излагаш по този начин не мога да го приема. Отношението към детето, пушенето и безотговорността предпочитам да не коментирам защото доста се е изговорило по този въпрос.
По мое мнение цялата драма е едно падение и просто не мога да я оправдая по никакъв начин тази жена. Каквото и да й се е случило не оправдание.
"Всеки носи отговорност за действията си". Нали на това трябва да учим децата си.

# 433
  А каква е разликата между участниците в едно риалити и настървените зрители ,непропускащи нищо от случващото се в къщата? 
  С какво този зрител е по-психически здрав от участника ,който се е подложил на приключението всяка посредствена домакиня да наднича в чинията му- и тази за хранене и онази за по-специални нужди?

Хората, участващи в подобно шоу са нещастни, с проблеми- с личността си ,със самооценката си за себе си, търсещи сцена за изява, начин да се откроят от сивотата. Някои го постигат временно- благодарение на аудиторията ,която наблюдава живота им със стаен дъх, други затъват още повече след първоначалната еуфория от славата.
Това са нещастни хора и се чудя как някой може да твърди ,че е цивилизован и да е един безучастен зрител на човешкото нещастие.

Не са ли и ексхибиционистът и воайорът - хора,  нуждаещи се от психологична помощ?

# 434
  А каква е разликата между участниците в едно риалити и настървените зрители ,непропускащи нищо от случващото се в къщата? 
  С какво този зрител е по-психически здрав от участника ,който се е подложил на приключението всяка посредствена домакиня да наднича в чинията му- и тази за хранене и онази за по-специални нужди?

Хората, участващи в подобно шоу са нещастни, с проблеми- с личността си ,със самооценката си за себе си, търсещи сцена за изява, начин да се откроят от сивотата. Някои го постигат временно- благодарение на аудиторията ,която наблюдава живота им със стаен дъх, други затъват още повече след първоначалната еуфория от славата.
Това са нещастни хора и се чудя как някой може да твърди ,че е цивилизован и да е един безучастен зрител на човешкото нещастие.

Не са ли и ексхибиционистът и воайорът - хора,  нуждаещи се от психологична помощ?

Не!

Общи условия

Активация на акаунт