пак за Светлана отББ3

• 26 250
  • 665
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Чудя се като е тръгнала да изневерява на съпруга си-защо не си е взела предпазни мерки.Все пак има презервативи за тази цел Naughty
А как жената да знае, че точно този ден любимия ще я насили, бе  Crazy тя да знаеше, че ще и излезе късмета баш тогава, сигурно щеше да се запаси  Mr. Green

# 451
e има и хапчета - 3 дни след това пак е можела да вземе мерки

# 452
  • O.A.E./ Пазарджик
 познавам подобно" чудо на природата" и хич не й трябва Биг Брадър за всичките простотии, които върши. от чист егоизъм. има хора, които акат на добрите неща в живота си. и за които други мечтаят и се борят цял живот.
толкова ли не познавате такива хора та толкова анализи се изписаха.

# 453
айде моля висе-изнасилена била.МНОГО добре знам какво е изнасилване(ЗА жалост) и това,че ЕДИН път е правил секс БЕЗ презерватив с теб не мисля,че е изнасилване newsm78.То значи и мъжа ми така ме "изнасили" като бяхме гаджета, Thinkingщото и ние винаги ползвахме кондоми,но един път той не искаше и го направихме без...е,уви не забременях тогава,а след много такива безпредпазни контакти. И когато си ИЗНАСИЛЕНА от един ,човек ти го намразваш отт дъното на душата си,а не се привързваш и не се влюбваш в него.

# 454
  • София
Не съм перфектна, не съм безупречна:
1. Не изпитах моментални майчински чувства, всичко дойде постепенно, бях депресирана заспивала съм с малкото на ръце, докато се опитвах опити да кърмя.
2. Не пуша, но не можах да кърмя, не се получи - физиология.
3. удряла съм го защото не яде.  Twisted Evil Също като рекламата срещу детското насилие Sad

.. и въпреки това ще оплюя Светлана, ако:
1. приемем, че историята е истина:
- кърменето й е най-малкия проблем. По скоро грижите, които видях към детето ме безпокоят. От това което видях снощи и тя и Ева са за убиване що щат тез деца в къща без храна. #Crazy #Crazy
- тя е ЕГОИСТ и всякакви производни на думата. Живота ме сблъска с една подобна "Светлана" която милата не се бе наживяла и детето едва ли не бе пречка за нея.
- сама си е надробила попарата: ако е искала друг мъж да беше напуснала съпруга си, като е искала да няма усложнения да беше взимала предпази средства. Или хем вълка сит пък агънцето цяло - ще се забавлявам навън, пък в къщи мъж ми ще пази топло леглото. 
- искала забавления, не и подарявали цвета без повод #Crazy е това ли е най важно.
- не е объркана просто иска всичко!

2. приемем, че историята е НЕ Е истина:
- ако са скроили всичко семейно/с помощта на ББ ами тогава са измет, не можеш да изложиш на такъв риск децата си  #Crazy

# 455
1. Не изпитах моментални майчински чувства, всичко дойде постепенно, бях депресирана заспивала съм с малкото на ръце, докато се опитвах опити да кърмя.
3. удряла съм го защото не яде.  Twisted Evil Също като рекламата срещу детското насилие Sad

- кърменето й е най-малкия проблем. По скоро грижите, които видях към детето ме безпокоят. От това което видях снощи и тя и Ева са за убиване що щат тез деца в къща без храна. #Crazy #Crazy
- тя е ЕГОИСТ и всякакви производни на думата. Живота ме сблъска с една подобна "Светлана" която милата не се бе наживяла и детето едва ли не бе пречка за нея.
- сама си е надробила попарата: ако е искала друг мъж да беше напуснала съпруга си, като е искала да няма усложнения да беше взимала предпази средства. Или хем вълка сит пък агънцето цяло - ще се забавлявам навън, пък в къщи мъж ми ще пази топло леглото. 
- искала забавления, не и подарявали цвета без повод #Crazy е това ли е най важно.

- ако са скроили всичко семейно/с помощта на ББ ами тогава са измет, не можеш да изложиш на такъв риск децата си  #Crazy

Peace

# 456
..............................................
Бъдете малко по-човечни!

Подкрепям всичко казано от Умбра   bouquet   

И аз  bouquet
и аз   bouquet

# 457
пишете че историята и е измислена и ще има хепиедн със съпруга накрая, та се чудя той какъв мъж е как ще погледне приятели, познати, близки след това което прави Светлан, едно да се съмняваш че детето не е от теб, но съвем друго е да го обевят в ефир, поне за мен е много унизително
пп. само да кажа че не го гледам много, снощи видях че е родила и е с бебока в къщата

# 458
  • гр.София-Красна поляна

Точно казано. newsm10

# 459

Що се ядосвате, бе?

Не всички стават за майки. Просто е. Заиграла се жената, забременяла, толкова й е акъла, че не го е махнала. И сега к'во - ами много ясно - не й пука.  Но по-добре да е с нея, от колкото да й го вземат и да го пратят в някой дом.

# 460
  • София
пишете че историята и е измислена и ще има хепиедн със съпруга накрая, та се чудя той какъв мъж е как ще погледне приятели, познати, близки след това което прави Светлан, едно да се съмняваш че детето не е от теб, но съвем друго е да го обевят в ефир, поне за мен е много унизително
пп. само да кажа че не го гледам много, снощи видях че е родила и е с бебока в къщата
Ами то хората за пари на какво ли не се правят  Rolling Eyes То и Миро уж се излагаше, наричаха го рогоносец, ревльо, женчо; Елена пък беше мръсница, пропаднала, к...а, ама накрая си взеха паричките и си живеят живота. Пък щели били да се развеждат и пак да се женят по любов  Crazy
Та така - от ББ очаквам всякакви измислени истории и винаги ще се намерят хора, които за пари да играят сценарий.

# 461
Бебето било повръщало сощи цяла нощ. На сутринта Светла му говорела" Сега ще ти направя мляко и ако пак повърнеш,ще видиш какво ще ти се случи..
Е*аси майката !

# 462
 Аха,значи пак изказвания от рода "я се събуди,що спиш-виж ква яка стая" Crazy Абе.....без коментар Naughty

# 463
  • гр.София-Красна поляна
Значи идва ми тая Светлана да я #2gunfire #Sniper newsm66  341uu ritnik bambam fight
 newsm61 Бясна съм и,тая не заслужава да има деца. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 464
  • O.A.E./ Пазарджик
ко пак стана, че не гледах

Общи условия

Активация на акаунт