пак за Светлана отББ3

• 26 249
  • 665
  •   1
Отговори
# 480
тя даде лори,ама сигурно й се искаше и бебето да го вземе мъжа й,а та да си ходи насам-натам да се "забавлява" Crazyи аз съм възмутена от нея,и вече не я гледам,но от това което чета тук,значи все още си рови в кофата за фасове и не поглежда детето Sadами странна жена,не мога да я разбера,дано все пак нещата не са такива,каквито ние ги виждаме,че много грозна стана нейната история вече

# 481
  • Разпиляна във въображението
Аз съм силно възмутена от Светлана. И не става дума дали сме майки и се смятаме за безгрешни, а просто от човешка гледна точка. Гледам и не вярвам на очите си. Няма оправдание за поведението й. Слава богу, че не съм изпадала в депресия след раждането на дъщеричката ми, и сигурно депресията е много труден период, но ситуацията в която се намира Светлана би трябвало да я мобилизира. Съквартирантите не са й длъжни да й гледат детето, а тя да си търси фасове и да пуши всичко, което може да се свие на цигара. Не иска да кърми - добре, но памперси може да сменя и да гушка детенце за да го успокоява, когато плаче. Пенята наистина не трябва да влиза с мръсни чорапи в стаята, но тя не трябва да рови в кофите. Щом иска да показва някаква загриженост за дъщеря си, то трябва да ограничи изобщо присъствието на хора при бебето и тя да поеме изцяло грижите за него. Ако пък съвсем не знае какво да прави - да излезе от къщата, да даде бебето на грижите на родителите си и тя да се възстановява от депресията и да си купи ИСТИНСКИ цигари. Да не дава съвети на Ева, която пък от своя страна стана още по-жалка, как да постъпи в дилемата Евана-цигари.

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 10:31 от Miriel

# 482
Кои сте вие,че си позволявате да я съдите така?Едва ли сте безгрешни.Аз също не оправдавам някои нейни постъпки,но все пак аз също съм правила такива глупости ,за които после съжалявам.Така,че престанете да я нападате така,бъдете сигурни,че един ден тя ще си осъзнае грешките.

# 483
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Кои сте вие,че си позволявате да я съдите така?Едва ли сте безгрешни.Аз също не оправдавам някои нейни постъпки,но все пак аз също съм правила такива глупости ,за които после съжалявам.Така,че престанете да я нападате така,бъдете сигурни,че един ден тя ще си осъзнае грешките.

Да, но детето расте........ Sad

# 484
толкова коментари за жена, която не заслужава нито един  Crazy
с нетърпение чакам да излезе, та поне за бебето да има кой да се грижи - бабата най-вероятно, все по-добре ще е и на сигурно, горкото  Confused

# 485
  • по света
Незнам защо не се намеси никой в случая,нали има "Закрила на детето",или тези в организации си топлят задниците край парното и чакат заветните си 200лв??
Очевидно е,че тази жена не иска да се грижи за детето си, не полага никакви усилия не е ли редно да се вземе отношение по въпроса от тези който могат да променят нещо  Confused

# 486
  • Sofia
Абе и аз изпаднах в депресия след раждане но няма нищо общо с тази на Светлана ако може да се каже че нейното е депресия.Може и да се осъзнае за грешките си но КОГА ..................??????????????? Детето си расте и то в какво среда.Просто наистина не си заслужава коментарите.

# 487
По-добре да не кърми, отколкото да кърми и да пуши. То с нейното пафкане преди да роди беше много ясно че няма да кърми.
А тровенето с "отрицателни емоции" се предава не само чрез кърмене.
[/quo
te]

Peace

# 488
Незнам защо не се намеси никой в случая,нали има "Закрила на детето",или тези в организации си топлят задниците край парното и чакат заветните си 200лв??
Очевидно е,че тази жена не иска да се грижи за детето си, не полага никакви усилия не е ли редно да се вземе отношение по въпроса от тези който могат да променят нещо  Confused
АбсолЮтно съм съгласна , на никой ли не му направи впе4етление , 4е тази жена измъ4ваШе детето си  оЩе преди да се роди ? Умът ми не го проумява това....Спрях тотално да глеадм цялото предаване и не желая да гледам как едно бебе се лиШава от лЮбов , внимание и грижа . Отвратително е ве4е . Докога?

# 489
Коя си ти,че да кажеш,кой по какъв начин да изказва мнение?!?!?!?Кой е казал,че е безгрешен?
Това е една проста жена,незаслужаваща съжаление Sick
Тя самата не се уважава,камо ли друг...кво ми ревтуни.Като я слушам как разсъждава,цял живот не е излизала от депресията си...Боклук Sick Sick Sick

# 490
  • Mediterraneo
Снощи направо ми се додрайфа от тази идиотка  Sick. Не, няма да се извиня за думите си относно нея  Stop Върхът на цирея беше, когато се изцепи, че ББ е виновен, че тя не кърми  ooooh! И по- точно липсата на храна... Наистина ми е отвратителна Twisted Evil

# 491
Снощи направо ми се додрайфа от тази идиотка  Sick. Не, няма да се извиня за думите си относно нея  Stop Върхът на цирея беше, когато се изцепи, че ББ е виновен, че тя не кърми  ooooh! И по- точно липсата на храна... Наистина ми е отвратителна Twisted Evil

да, ама в магазина се хваща първо за цигарките... Че и пиене  нямало  ooooh!

# 492
  • Ямбол
Aйдее, че и "Закрила на детето" трябва да се намесват ooooh! Те пък защо не се намесват, когато циганките си осакатяват децата и рискуват живота им всекидневно, а тук където е осигурен такъв лукс...

# 493
Рожбо,позволяваш си такива епитети ,защото не те познаваме.Но кой  знае какъв по-голям боклук си......

# 494
Рожбо,позволяваш си такива епитети ,защото не те познаваме.Но кой  знае какъв по-голям боклук си......

Не мисля ,че тук е мястото да се обиждате,още повече,че не се познаваме.Всеки има право на мнение...НИКОЙ не е безгрешен,но доколкото знам никой от пишещите тук не се е излагал в национален ефир.

Общи условия

Активация на акаунт