пак за Светлана отББ3

• 26 247
  • 665
  •   1
Отговори
# 510
това нещо не го разбрах..
    Ясното изразяване никога не ми е било силна страна.. Все пак ще се постарая малко повече на лични да обясня какво съм искала да кажа...

# 511
20 000.КОМБИНАТА МЕЖДУ БИГ БРАДЪР И СВЕТЛАНА Michael_Nikita 2006-10-26 08:34
На ББ страшно му трябваше бременна жена,която да роди по време на шоуто.Но това не беше достатъчно.Трябваше и нещо по така.Милата Светлана само искаше да попадне в Къщата.Нямаше в главата си безумни идеи да приписва бащинството на малката Амбър/кичозно име,нали,но да е жива и здрава/ на друг мъж,а не на обичния й съпруг.Това беше идея на екипа,която се реализира в строга секретност.Семейството получи горепосочената сума.За тях това са много пари,а за ББ-дребни стотинки,с които си купи сензация.Светлето влезе в Къщата,порева малко първия ден,после забрави и се отдаде на сплетни с Ева Мариянова,другата отчасти посветена в заверата парашутистка в шоуто.
Ако си спомняте на един от първите лайфове Неики Николов обясняваше как пратил Мариола на изследване,защото му се сторила дрогирана.А Светлето просто каза,че е бременна от друг и веднага повярваха.Ако Светла сама искаше да прокара подобна идея без одобрение и спонсорство от ББ,щяха да я разобличат за 15 минути.
ББ обаче е подъл и е възможно да извърти мръсен номер на Светлана.Какъв точно-ще се визи скоро.

# 512
  • София
Нямам представа какво стои зад историята на Светлана, но поведението и (в ББ)   показва каква жалка и емоционално бедна личност е тя. Тази жена ми вдига агресията да небесата. Смятам се за толерантна и разбираща, но никак не мога да проявя тези си качества към нея.

# 513
Никак даже не е лоша актриса,щом й се връзвате почти всички

Връзваме и се,когато не играе,когато е естествена.А като се опита да  играе "мъченица"-хич я няма.Но просто ББ е нямал друг избор-бременни с акъл колкото нейния не е имало,за да изберат най-подходящата

# 514
Тази история ужасно вони, на нагласена!

# 515
# 516
  • густо майна Филибето
Никак даже не е лоша актриса,щом й се връзвате почти всички

Че кой й се вързва newsm78 Тук е клюкарник все пак. В момента дори вече не я гледам. Скука.

# 517
Аз съм твоя,ела и ме вземи! newsm45 newsm45 newsm45
на кого ли не бях, и  аз не знам, ама ...побързай сега докато съм тук затворена и съм твоя,д ме вземеш...че като скъсам веригите,знам ли чия ще съм?

# 518
  • Русе
Женицата хич не и е ясно май кво иска  newsm78

# 519
  • Откъм Варната
на кого ли не бях, и  аз не знам, ама ...побързай сега докато съм тук затворена и съм твоя,д ме вземеш...че като скъсам веригите,знам ли чия ще съм?

rotfImao rotfImao rotfImao smile3534 smile3534

Тая Светлана ще ме умори от смях, много глупава жена

# 520
  • Ямбол
Е, аз пък не мога да повярвам, че е толкова добра актриса. Може да са ги накарали да засилят малко някои неща, но същността ми се струва реална.

# 521

newsm45 newsm17 newsm12 smile3508 smile3516 smile3515 smile3513 smile3533 smile3534 luvbed luvbed luvbed
Нещо такова си представям в картинки newsm78

# 522
Направи ми впечатление колко много прилича дъщеричката й Лори на баща си Peace

# 523
  • Ямбол
Аз да попитам: Къде отиде темата за ББ? Нещо не я виждам на първите страници, което ми се струва странно няколко минути след края на предаването Rolling Eyes

Ауу ooooh!, много съм заблудена - намерих я.

# 524
Това  не със Станислав,предполагам Wink

Общи условия

Активация на акаунт