Спам тема(Тиквено Октомврийски Спам!) - от 01.10. до 31.10.21г.

• 26 935
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 150
  • Далече, далече
Ее, Зи, днес ще съм доволна. И спокойна. Че се появи. Grinning Щот тези дни ме е треснало някво ПМС, дето ... аз ше го тресна скоро, че ми омръзна вечи. Почна да ме е яд на себе си, ше зема и аз да се кача на ролери, та да се метна по-добре. Щото то аз и от раз бързо падам, па представям си от превозно средство каква шей скоростта.

Много странен метод си избрала да се бориш с ПМС-то. Grinning
Аз установих, че нищо не помага и се примирих.

Падането с кънки на лед е по-леко, отколкото с ролери на асфалт, макар че е кучи студ на пързалките.

Веднъж един хокеист в Зимния дворец ме уплаши и аз паднах. Той се върна да ме вдигне, оказа се як като скала. Аз мислех, че и двамата ще паднем, ако се опита да ми помогне.
Липсват ми тези преживявания, но вече съм дърта за падане. Даже по стълбите не си падам вече. Joy

# 151
И аз мисля, че не се заяжда Агента! Що тъй мислите вий не знам?

# 152
Аз въобще не разбрах за какво заяждане говори Дайс.
Искрено казах, че той супер много ги разбира тези неща и по такива въпроси бих слушала препоръките му.

# 153
  • Далече, далече
Да ви имам терзанията. Когато някой заговори за телефони или компютри, изключвам моментално. Аз съм технофоб и изпитвам странен импулс да унищожа всичко електронно около мен. Joy

# 154
  • Агент под прикритие
Мен понякога ми минават мисли да хвърля телефона от четвъртия етаж точно заради "консултациите"... Grinning

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 10:44 от Хитър Потър

# 155
Дайсче не долюбва китайчетата, с такова впечатление съм останала и много им се дразни, та може би това е в основата.

Мен не ми дреме, важното е нещото да ми е удобно и функционално и на мен да ми допада, както и да е съвместимо с настоящите технологии, за да ми върши работа.
На телефона правя всичко, чета книги, пиша по форуми, гледам филми и предавания, откак тия умните телефони навлязоха в ежедневието ни пред лаптопа сядам само в офиса.

# 156
  • Далече, далече
Наскоро по неволя установих, че може да се живее и без телевизор, ако човек има лаптоп.
Вече съм "горд" собственик на смартфон, но хич не ме кефи. Използвам го като телефон и гледам прогнозата за времето на него. Иска ми се да го хвърля в отсрещната стена, както ми се искаше с всичките ми телефони. Joy

# 157
Не ми дреме за марки, важното е да работи. А при мене всичко си работи на шест, ко ще и най-фалшивото да е. А експлоатирам на макс, до пълно скапван. Имам някаква добра карма с техниката. Ахахах!
Агенте, ся  ме подсети, че мога да се консултирам с тебе, като реша да харча пак. Satisfied

# 158
  • Далече, далече
Имам някаква добра карма с техниката. Ахахах!

И аз щях да имам, ако не ги мразех толкова. Joy

# 159
Добро е  poco-то за без пари, ама камерата му е яко зле, а предполагам, че Реа като всяка жена иска читава камера.

бТВ, Холдъне, има и по-консерви от тебе. Оказа се, че имаме колега, който не ползва телефони Grinning

# 160
Добро е  poco-то за без пари, ама камерата му е яко зле, а предполагам, че Реа като всяка жена иска читава камера.

бТВ, Холдъне, има и по-консерви от тебе. Оказа се, че имаме колега, който не ползва телефони Grinning
Тва ми се види много трудно осъществимо в днешно време. На колко години е колегата?

Техниката работи когато си иска. Понякога. Как пък все таквизи моменти се случват, когато нещо е спешно? М?
Скрит текст:
Ни мъ слушайти, тва е още от ПМС-то. Joy

# 161
  • Агент под прикритие
Моделите на Poco имат недостатъци, да, но те не включват камерите. Ползват същия клас камери на Samsung, които Google слагат в тяхната серия Pixel. Единствения кусур (ако може да се нарече така) на тези камери е, че нямат оптичната стабилизация на картината, което не е проблем за човек, на който не му треперят (много) ръцете, защото професора има конските сили да прави снимката на мига.

Поковците просто като дизайн изглеждат малко като дялкани с теслата, все пак отнякъде трябва да се отреже, за да се получи цена, но хората, които повече ги интересува какво има "под капака", дори не обръщат внимание. Grinning

# 162
  • Далече, далече
Тва ми се види много трудно осъществимо в днешно време. На колко години е колегата?

Може да се прави на недостъпен и мистериозен.
Иска ми се и аз да можех без телефон, но трудно ще си викам таксита. Joy

Остават ми няколко дни до пмс. Тръпки ме побиват, като се сетя.
Мисля да започна да чета някакви ужаси, за да се разсея. Joy  Изпитвам нездраво любопитство към "Паяжина" на Джон Уиндъм. Чудя се дали да не я зачета, но знам, че няма да успея да спра навреме. Joy

# 163
И аз познавам човек, който не ползва телефон. Работи много отговорна работа, образован, квалифициран, умен, разбран, но телефон не ще и не ползва. Има такъв за зор заман, но го държи.. у дома си. Joy И го включва в някакви много редки случаи. Sunglasses
Когато разбрах, че точно той не ползва телефон, много се изненадах, но явно си е някаква негова прищявка/странност. Той си знае. Щом се оправя без тел, значи не му трябва. Grinning
Пп Аз пък съм зависима от моя. Много. Просто е продължение на ръката ми. Stuck Out Tongue Winking Eye
Абе.. всеки с неговите си щуротии. Joy

# 164
и аз от доста време се замислям ако дойде холмс офис. то никой не ми звъни ;/ а ако некой се излъже съм на безчумен

Общи условия

Активация на акаунт