Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 41

• 24 556
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • в сърцата на децата <3
Попи,
https://youtu.be/Aj1N9F2fbRw
Първо печеш блата, после добавяш плънката. Може да се направи и с пълнено ръбче 😍🤤 За мен няма по-добра основа от тази.

# 556
Чета от сутринта разни неща из нета, май съм имала хипергликемия, ама откъде дойде тва чудо , бре.
Нали фаст 24 чАса е полезен.
Щех да пукна, пфу.
Дошло е от черният ти дроб. Ако си прегладняла и ти е паднала много захарта, той се е опитвал да "спаси" положението, но е избълвал прекалено много. Просто не са ти регулирани процесите все още.

# 557
  • София
Fat Head тесто е комбинация от разтопена моцарела (от твърдата) и бадемово брашно. Не зная дали става и с кокосово.

# 558
Fat Head тесто е комбинация от разтопена моцарела (от твърдата) и бадемово брашно. Не зная дали става и с кокосово.

А какви са пропорциите, Куко? Имам кокосово брашно сега, да се пробвам.
Аз днес не съм си мерила КЗ, ден ми е за Глюкофаж. Нали през ден вече ще го взимам...

# 559
Според мен, по-добре смлян сусам или ленено семе, отколкото кокосово брашно във фатхед тестото...Кокосовото брашно е много хигроскопично, във фатхед май няма чак толкова течности...

# 560
  • София
Според мен, по-добре смлян сусам или ленено семе, отколкото кокосово брашно във фатхед тестото...Кокосовото брашно е много хигроскопично, във фатхед май няма чак толкова течности...
Абсолютно си права. Не зная дали добавяне на малко течност ще помогне, май не...

# 561

Аз си купих ленено брашно. Та сега ако някой добър човек ми каже пропорциите за това тесто...?

А какво правите с повишената си енергия? Мен вече не ме свърта на едно място...

# 562
Lachesis, а, видя ли, че можеш да се чувстваш и по-чудесно? 😉 Ами, можеш да ходиш или да си свършиш някакви неща вкъщи, леки упражнения...
Ленено семе и сусам (смлени) използвам както бадемовото брашно. Като пропорция.

# 563
Lachesis, а, видя ли, че можеш да се чувстваш и по-чудесно? 😉 Ами, можеш да ходиш или да си свършиш някакви неща вкъщи, леки упражнения...
Ленено семе и сусам (смлени) използвам както бадемовото брашно. Като пропорция.

Ми не знам дали съм чудесно. Аз като по-млада винаги съм имала много енергия и много неща свърших през живота си. Сега малко по-лежерно го давам, ама с тази нова енергия и няма какво да я правя...Вчера така нападнах мъжо, той горкия направо се облещи. Sweat Smile Sweat Smile Вика, какво ти става? Тази вечер ще пия едно бяло вино, малко да се поуспокоя, че...дето казва един приятел, като пия витамини съм като козел - и бреза ще изчукам...Sweat Smile Sweat Smile

# 564
Казах "чудесно", защото наскоро каза, че се чувстваш така...🙂 А сигурно има и накъде още да ти е чудесно 🙂

# 565
Таис, нищо не можеш да опровергаеш. Нищо не си направила както трябва.
Сноу ти е писала. Ни вода, ни сол, а тия кафета нямат място във фаста. За мен качествения фаст е само вода. Тогава съм имала най-добри резултати. Въпреки, че ми се е случвало да пропусна вечерята, да хапна примерно малко плод, но пак имам резултат с отслабването. Ама това съм си аз. Ти имаш още много път.
Също така е важно какво си яла преди това и какво ядеш след това.
И аз съм имала много моменти на работа съм била заета, но вода пия. Имам пластмасово шише на тайпъруеър, качествена пластмаса, от 800 мл.
Няма как да се оправдаеш, че не може да ти е до теб шишето и да не пиеш.
То лошо може да ти стане и от цигарите, особено ако пък както не си яла.

Доволна съм от десертите. Този път няма напълняване. А си похапнах. Даже вчера и баница правих домашна.
И днес като се мерих даже съм позаслабнала.
2-3 месеца така и ще си смъкна гадните 5 кила. Другите пет нататък.

# 566
Скрит текст:
Таис, нищо не можеш да опровергаеш. Нищо не си направила както трябва.
Сноу ти е писала. Ни вода, ни сол, а тия кафета нямат място във фаста. За мен качествения фаст е само вода. Тогава съм имала най-добри резултати. Въпреки, че ми се е случвало да пропусна вечерята, да хапна примерно малко плод, но пак имам резултат с отслабването. Ама това съм си аз. Ти имаш още много път.
Също така е важно какво си яла преди това и какво ядеш след това.
И аз съм имала много моменти на работа съм била заета, но вода пия. Имам пластмасово шише на тайпъруеър, качествена пластмаса, от 800 мл.
Няма как да се оправдаеш, че не може да ти е до теб шишето и да не пиеш.
То лошо може да ти стане и от цигарите, особено ако пък както не си яла.

Доволна съм от десертите. Този път няма напълняване. А си похапнах. Даже вчера и баница правих домашна.
И днес като се мерих даже съм позаслабнала.
2-3 месеца така и ще си смъкна гадните 5 кила. Другите пет нататък.

Аз тази вечер нали ми е ред на Глюкофажа, та вместо бяло вино, преди малко ударих 50 гр. Джак с мед, ох, в това лошо време отлично ми влезе. При нас още има сняг. Може да ми се карате колкото си искате, обаче пък нали за това са измислили хапчетата...да може човек отвреме навреме да си отпусне душата. Честит петък!

Скрит текст:

# 567
  • София
Лах, точно с хапчето не се пие алкохол, бе, душа Simple Smile

# 568
Лах, точно с хапчето не се пие алкохол, бе, душа Simple Smile

Ми значи ако от утре не пиша, съм предала богу дух. Weary

# 569
  • в сърцата на децата <3
Лахезис, няма такава вероятност, не се надявай 😂

Общи условия

Активация на акаунт