Любители на кучета - 122

• 28 495
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Арчи краде чорапи, чехли, обувки, тоалетна хартия. Всички обувки и чехли са прибрани, но понякога стават гафове. От масата най- много обича да краде. Я някое парче луканка, саламче...Smile

# 646
Аз май съм късметлийка в това отношение. Макс, единствено като бебе се заиграваше с някой чехъл или сандал, като това е времето преди да започне да излиза. От тогава освен негово играчки друго не го интересува. Е, Вивата пък до ден днешен твори бели и за него, ама напоследък единствено орехи краде от щайга на терасата, ляга си на леглото и чупи ореха и изяжда ядката, после отива пак, взимам орех, влиза в стаята, ляга си в леглото, чупи и яде. Това упражнение докато не и омръзне или не се почувства сита (ама тя такива чувства рядко има де 🤣)
Coffee чернушко се казва Хоуп, като напълно оправда името си и нажите надежди да се излекува.
А Макс си има половин диван застлан за него, ама друго си е да се завре в мен и да ни е тясно и на двамата 😁

# 647
Аз май съм късметлийка в това отношение. Макс, единствено като бебе се заиграваше с някой чехъл или сандал, като това е времето преди да започне да излиза. От тогава освен негово играчки друго не го интересува.

И Айк така. Чехлите ми още ги разнася, но без поражения. Явно си мисли, че са част от играчките му 😂

Вивата ме уби с орехите 😂❤ За Хоуп много гушки!

# 648
Re Познато ми е. За сега Майк е органичен само в коридора като го пускаме на 2 часа да тича. Добре,че е майка ми иначе в тази работа не знам. Иначе на ден по 20 пъти питам приятеля ми дали е заключил вратата към другите стаи защото става ужас. Салфетки накъсани, веднъж беше докопал голяма ролка (от тези които са 2 в 1) кухненска хартия, няма да ти казвам какво беше. В дискотеките дето се хвърлят салфетки пасти да ядат. Joy
Това е след последния път когато забравихме да затворим. Беше взел от кошчето капсула и доволно си я изял в леглото. Сетих се да снимам след като бях пообрала малко салфетки. Joy

Вече не ми прави впечатление видя ли отворена врата знам какво ме очаква вътре.
Sivi Страхотно име, идеално му подхожда. Heart

# 649
  • София
При мен е лесно, в къща сме и най-много да изкопае дупка, като е сам.

# 650
На Хоуп пожелавам да е здрав и да намери неговите си хора!

# 651
Re И ние сме в къща,но през деня няма никой, а съседите ми не са от най-приятните хора обичащи кучета, та много много не смея. Плюс яде всевъзможни неща и глупости, както и от градината я чушка,морков, цветя. Затова гледам да е под наблюдение и да не остава сам вън за много време.

# 652
  • София
Тъпо е с кофти съседи. Аз разчитам на нашите, че ще ми звъннат ако има драма. Факт е, че сме в къщи почти постоянно. Иначе щеше да е затворен.

# 653
  • Sofia
Здравейте кучовци и мамита. Имахме премеждие. Чери повръща цяла нощ накрая само вода и кашля и се опитва да изкашля нещо. Вчера и бях дала кокалче от горно бутче и гръбначе, не ми се карайте няма да повторя, по принцип кокъла от долното бутче и въобще от бутчето кокалите не ги давам, не знам защо вчера реших. и кожата дадох. Моя съпруг пък и дал някаква мазнотия от пършута слайс и той мисли, че е от това. Днес се сетихме, че може да е кора от клон вчера си намери един и си го донесохме в къщи, та всичко беше по пода кора и обелки и метох после. Прибрахме и за през ноща клона, да не ни го донесе в леглото. Та сега не знам от какво кашля. Сутринта звънях в Свети Антим, нали са денонощни, казаха ми да видя пие ли вода и да накисна гранули да я пробвам дали ще яде. Решихме да изчакаме до вечерта. Като се прибрахме беше повръщала веднъж само вода и не беше яла гранули. Тази вечер и накиснах хляб с пилешка супичка и сега я наблюдавам всичко си изяде. Преди това беше почнала пред нас вечерта да си яде сухите гранули , но и ги взех. Не се опитва да изкашля нищо в момента. Не знам дали да я разхождам тази вечер, че тя на разходката все си намира нещо да хапне или късаме торбички на малки парченца в несвяст. Поне ако навън спря да яде едвам успявах да я отдалеча, каквато е 30 кг. Другите съседи, не си почистват след кучетата. Ние сме си с торбички в контейнерчето на Флексито. Не мога да ги разбера. В къщи ще оставят ли мръсно?

# 654
  • София
Аз май съм късметлийка в това отношение. Макс, единствено като бебе се заиграваше с някой чехъл или сандал, като това е времето преди да започне да излиза. От тогава освен негово играчки друго не го интересува. Е, Вивата пък до ден днешен твори бели и за него, ама напоследък единствено орехи краде от щайга на терасата, ляга си на леглото и чупи ореха и изяжда ядката, после отива пак, взимам орех, влиза в стаята, ляга си в леглото, чупи и яде. Това упражнение докато не и омръзне или не се почувства сита (ама тя такива чувства рядко има де 🤣)
Coffee чернушко се казва Хоуп, като напълно оправда името си и нажите надежди да се излекува.
А Макс си има половин диван застлан за него, ама друго си е да се завре в мен и да ни е тясно и на двамата 😁
сигурно ли е, че Вивата не е катерица? Grinning

# 655
  • под тепетата
На Ози ние сме му играчките, освен кокала Wink Не влачи чорапи, чехли, хартия.

# 656
Озьооо, да ти изям носа мокър, кадифено уше такова Heart

# 657
Toni явно има нещо такова, че и лешниците ме опазихме, всичките си ги начупи и изяде 🤣🤣
Ахх този Ози какъв е сладкиш, иде ми да му щипна нослето. 🥰
Ani Ka щом е яла и не повръща мисля, че това което я е дразнело вече го няма. Те лакомиите от това си патят 🤣

# 658
  • София
Влюбена съм в Ози.
Направете преглед с ехограф, но не би трябвало да има проблем. Пилешки и готвени кокали са кофти, но рядко от веднъж става голям проблем.

# 659
  • под тепетата
Благодаря, момичета! Ще му предам колко много фенки има в темата Wink Аз пък обичам да му дърпам мустаците .
Надявам се да си  видя мъжете  след 3 седмици,  че много ми липсват!
Преди няколко страници имаше пуснато едно приспособление от чужбинския Зооплюс , което помагаше за спокойни разходки на повод. Ако някой го е намерил в българския сайт, моля да ми го прати и на мен. Съмненията ми са, че селският режим свободен на който свикна Ози, сега ще ни озори в града. Та да се подсигуря с една юздичка.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 08:49 от bilqna_69

Общи условия

Активация на акаунт