Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 862
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
А колко е доставката от немската Икеа до адрес на превозвач? С какви карти плащате там? Ако е удобно за малко повече информация?
Parcel delivery list
Parcel post from 0 to 15 kg: € 2.99
Parcel post from 16 to 23 kg: € 9.99
Your order gets delivered to your front door
The order fits into one package and is 170x73x53 cm large.
Палетни пратки
Deliveries up to 80 kg (with a maximum weight of 23kg per item): € 29.-
Up to 500 kg: € 49.-
Over 501kg - 2000kg: € 89.-
Over 2000kg € 149.-
 Оттам до тук с ГГБГ ми е 3лв/кг ,като аз ги ползвам за по леки неща.Не съм купувала гардероби и кухни,а само липсващи тук елементи

# 451

От този тип

# 452
Благодаря! Сега остава да се ориентирам кое точно е он-лайн магазина на Икеа и дали исканият от мен артикул може да бъде поръчан он-лайн.

Това е сайтът.

https://www.ikea.com/de/de/
За съжаление артикулът, който търся (калъф за диван) е наличен само в един единствен магазин и ми дава, че не може да бъде доставен до този пощенски код (на фирмата)...Confused

# 453
  • UK
Кой е този калъф, за кой диван. Дай да го видя ако може ще ти съдействам. В ЮК съм аз

# 454
Благодаря! Сега остава да се ориентирам кое точно е он-лайн магазина на Икеа и дали исканият от мен артикул може да бъде поръчан он-лайн.

Това е сайтът.

За съжаление артикулът, който търся (калъф за диван) е наличен само в един единствен магазин и ми дава, че не може да бъде доставен до този пощенски код (на фирмата)...Confused

До немски адрес ли го даваш?

# 455
Благодаря GreenP, но в UK го няма, търсила съм. А и от Германия ми се струваше по-лесно... Става въпрос за дивани Vilasund (вариант с лежанка), които се оказа, че са спрени, но някъде са останали единични артикули

Това е сайтът.

До немски адрес ли го даваш?
Да, давам пощенския код посочен за Германия в сайта на Габиели. Явно доставките са в рамките на определена територия около даден магазин.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 19:07 от 6tiplio

# 456
А докъде доставя този магазин, че се обърках?
Нали е онлайн...в цяла Германия трябна да доставя.
Нещо не разбирам...или ти се бъркаш.
В немския сайт пише

# 457
Ами бих се радвала, аз да бъркам нещо, Blush, но по-скоро, не.
Явно доставките на някои, може би по-обемисти артикули са свързани с местоживеенето и те се доставят от най-близкия магазин. Гворих също и с едни познати, които живеят в Германия, които също казаха, че не могат да го поръчат от този магазин, техният град е на 3-4 часа. Те самите са се опитвали преди време да поръчат бюро от по-далечен магазин и също не е било възможно.
Това е, което знам Simple Smile
Калъфът е в  Bielefeld и днес ми даде, че не може да бъде доставено в момента до зададения от мен пощенски код.

# 458
Пробвай с друг превозвач.

Не ми се връзва нещо, в сайта не виждам такова ограничение..ясно си пише че доставя в цяла Германия.

Не знам какво въвеждаш..на ггбг на адреса доставят

# 459
Благодаря, но не съм запозната с превозвачите. Нямам координати на други такива. Може би трябва на се разровя, но някак не ми е супер спешно и се мотам.

# 460
Момичета,правя допълнителен гардероб в спалнята 40см дълбок,като искам тази част в дясно да е с кутии от сламените в които да съхранявам разни дреболии.В случая съм добавила гръб РАХ 50см ,но ме дразни това че са разпробити на 1000 места и се виждат светлите дупки на тази тъмна основа.Имам ли друга опция от техните?
Височната е 2.36см🙄

# 461
Благодаря, но не съм запозната с превозвачите. Нямам координати на други такива. Може би трябва на се разровя, но някак не ми е супер спешно и се мотам.

В раздел пазаруване от чужбина има тема за превозвачи от Германия. Кои имат офис в твоя град...ще трябва да провери в темата.

# 462
  • UK
Аз имам същата черна кутия и едната ми част е открита както при теб. Купих си от Амазон едни пластмасови бобщета за точни такива дупки, черното си пасна идеално. В Икеа продават черни лепенки точно за тези дупки в раздел кухни са.

Моята е същата комбинация, само че рафтчетата на откритата са като вратите.

# 463
  • София
Аз идвам да св похваля с моя мъж Simple Smile
Писна ни да чакаме тъмни рафтчета за гардероб пакс и той ги поръча по размер в Практикер. А скобите за монтажа направи на 3D принтера.

# 464
Green P много ти благодаря!Не знаех,а си направихме и витрина стъклена и ММ мн им се дразнеше на дупчиците.Кои са по яки?На Амазон или Икея?

Общи условия

Активация на акаунт