Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 850
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Върнаха парите ден след като им казах, че е подадено оспорване през картовия оператор. И с месец забавяне. И помолиха спора да си остане на междубанково ниво. Simple Smile

# 571
  • София
Здравейте, някой дали знае какво стана с рамките за гардероби Pax на 35 см дълбочина!? Да не би да са ги спрели от производство. Преди 3 месеца взех една на метър ширина и чакаха уж зареждане за другите размери. И изведнъж изчезнаха като артикул от сайта!! И сега си останах с половин гардероб... Някой да знае нещо ?

В нета намерих това:

ИКЕА е спряла да предлага бели PAX рамки с дълбочина 35 см заради проблеми с доставката покрай Ковид-19

https://www.ikea.com/no/no/customer-service/stock-availability/

На норвежки е,но с гугъл транслей това излиза.

# 572
Рамките тепърва се появиха в Турция и Румъния аз мислех от там да купуваме и ги следя. При нас нямаха до скоро срок на доставка.

# 573
  • In transit
Аз пък съм така с две бели вратички HANVIKEN 60x40см. Мислех да ги поръчам от Германия, ама доставката е два пъти колкото цената на вратичките и се отказах. В нашия сайт точно този размер го няма...ще се пробвам на място в магазина ако има мостри да искам да ми ги продадат. Ако не, незнам...освен да сложа бежави.

# 574
Много благодаря за информацията!! Надявам се и тук да ги пуснат отново..

# 575
  • Бургас
Аз пък съм така с две бели вратички HANVIKEN 60x40см. Мислех да ги поръчам от Германия, ама доставката е два пъти колкото цената на вратичките и се отказах. В нашия сайт точно този размер го няма...ще се пробвам на място в магазина ако има мостри да искам да ми ги продадат. Ако не, незнам...освен да сложа бежави.
Ако ги има в Румъния или Гърция може да ги поръчаш през Еконт. Или те да ти ги вземат от магазина или да ги изпратиш на техния адрес.

# 576
В сайта липсват някои врати, така беше с нашите Бодбин. Извадих арт.номера от програмата за кухни на Икеа. На място се оказа, че ги има в магазина и ги продадоха. Из чакам 4 врати Бодбин. Можело да пусна заявка и да ги платим и да ги чакаме някой ден да дойдат и аз реших, че няма да предплащаме и ще чакаме на късмет, че са 400 лв...

# 577

Ако ги има в Румъния или Гърция може да ги поръчаш през Еконт. Или те да ти ги вземат от магазина или да ги изпратиш на техния адрес.
[/quote]
А да попитам как става поръчка чрез Еконт от Румъния?

# 578
# 579
Аз пък успях да издебна тези дни  изтеглящите се приставки за плитък Pax. Няколко пъти вече се прекарвам с плащане на доставки, пускат по няколко артикула през ден-два. Остана и стъклени рафтчета да пуснат.

# 580
  • In transit
Драго, надявам се аз, че ще ги има налични, но днес ходихме до Икеа, да си вземем рамките  и ударихме на камък. Момчето беше много любезно и провери в системата им. Имаха заявени, но каза, че очакват евентуална доставка средата или края на януари. Но каза, че не може да си предплатим. А имаха само една мостра. Grinning
Ще почакам, ще проверя и в Румъния дали ги няма и колко ще ми излезе цената.

Радина, благодаря ти за информацията и линковете.

При нас ми се видя прилично заредено...или поне дреболиите, които бях набелязала ги имаше налични. Но персонала беше доста разреден и ако ти трябва човек се налага да обикаляш половината магазин докато намериш някой.

# 581
  • София
Драго, надявам се аз, че ще ги има налични, но днес ходихме до Икеа, да си вземем рамките  и ударихме на камък. Момчето беше много любезно и провери в системата им. Имаха заявени, но каза, че очакват евентуална доставка средата или края на януари. Но каза, че не може да си предплатим. А имаха само една мостра. Grinning
Ще почакам, ще проверя и в Румъния дали ги няма и колко ще ми излезе цената.

Mikkey, винаги можем да направим ново пътуване до Италия, този път до Икеа. Wink Аз съм го намислила това, че си харесах един матрак там, обаче го продават само в Италия и Испания. А беше толкова удобен (че и евтин).

# 582
  • In transit
Ох Елза, по болното място ме настъпваш. Simple Smile Ние нали обрисахме една италианска Икеа лятото, като нищо другата пролет/лято мога да повторя. Ако не по път имам три Икеи - в Любляна, Загреб и Белград, че и стратегически са ги построили на магистралата.

# 583
  • София
Ох Елза, по болното място ме настъпваш. Simple Smile Ние нали обрисахме една италианска Икеа лятото, като нищо другата пролет/лято мога да повторя. Ако не по път имам три Икеи - в Любляна, Загреб и Белград, че и стратегически са ги построили на магистралата.

Да, да, и аз съм ги набелязала Sweat Smile. Този матрак все си мислех, че ще го има и при нас (изобщо не проверих в сайта докато бях там), та като видях, че в БГ го няма, първо разгледах из съседните страни дали не го продават.

# 584
Никой да не го приема с лошо, но с пистолет на главата няма да вляза в ИКЕА по време на почивка, камо ли в Италия.

Общи условия

Активация на акаунт