Подготовка за малкия човек - тема 15

• 35 982
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
Ами на мен ми харесва тази, но не пише дали е с батерии или с навиване, май е с навиване

https://babylifemalechko.com/Mamas-Papas-Cot-Mobile-Welcome-To-T … t-7560WW201-11280

# 661
Да, май е с навиване. За мен няма смисъл да се взима такава и да стоите постоянно над леглото да навивате. Аз си я пусках и го оставях да се забавлява.

# 662
Момичета, за новородени купува ли се шезлонг, електрическа люлка, гнездо? И какво мислите за музикалните въртележки за леглото?

Чудехме се за mamaRoo 4, много ни я хвалиха, но пък имало и бебета, които въобще не я харесват и какво да я правим тогава? Освен това четох в ревютата за колко кратко се използва (6 месеца) та предвид всичко това и цената...засега няма да я вземаме. Някой използвал ли я е?

За гнездото - от гледна точка на препоръките против SIDS ще го пропуснем. Може би ще вземем само moses basket (проверена и сертифицирана), но само за през деня, без да спи в нея самостоятелно и със сигурност не през нощта.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 22:58 от MulberryW

# 663
Ние имахме подарък шезлонг, малкият много обичаше да спи в него, докато го люшкам.
Решихме тогава да вземем автоматична люлка, обаче той не й беше фен и почти не сме я ползвали.
Взехме гнездо с идеята да може да спи в хола през деня, но в крайна сметка го оставяхме да си спи в кошарата и го гледахме на камерата.
За всяка бебешка покупка ще чуете както положителни, така и отрицателни коментари.
Аз бих посъветвала да не се бърза да се купува всичко предварително, а да се напасва в движение. Всичко може да се поръча/купи за ден-два, никое от тези неща не е абсолютно необходимо за отглеждане на бебе. Удобства са, но не се знае и дали бебето ще ги хареса.

# 664
Pistachiо, вие на каква електрическа люлка се спряхте? Може би наистина някои бебета не ги харесват, но няма как да знае човек предварително (дори и да я купи на по-късен етап)?

# 665
Тези с навиване нямат смисъл. Ако се използва за приспиване на бебето или за забавляване дори няма смисъл някой да ходи през 30 секунди да го навива пак и пак. Нашата е на тини лов

# 666
Люлката е на Ingenuity, не знам обаче кой модел.
Да, няма как да се знае предварително, но като поживеете известно време с бебето, ще придобиете представа дали нещо евентуално би му харесало.
Както казах ние имахме едни планове за гнездото, обаче той си спеше и стоеше без проблеми сам в кошарата в спалнята, та реално не ни влезе в употреба, а го бяхме купили предварително. Ако бях изчакала да видя как ще е, нямаше да го купя.
Работата е там, че има бебета, които искат да са постоянно на ръце например - и когато са будни, и когато спят. Тогава аз може би не бих купила люлка или гнездо.

# 667
Аэ ще поръчам таэи:

# 668
MulberryM За мен това беше най-ценната покупка през първата ми бременност. След това мина през още две деца, сега е изпрана, като нова е, тъй като наистина не се ползват до много късна възраст и е на стартовата линия, чака бебе номер 2.
Един съвет от мен, ако ще взимате, гледайте да е на ток, не само на батерии, защото няма да смогнете, ако харесва на бебето.
На мен свекърва ми ми я избра и купи и в интерес на истината всеки ден я споменавах с добро по този повод. Тя се беше сетила и за батериите и тока. Ето с този модел сме ние, като се сваля от механизма и става обикновен шезлонг, има и вибрация (никога не сме я пускали), няколко степени на люляне и няколко мелодийки.

# 669
Въртележката за мен беше една от най-добрите покупки в началото. Като съвет мога да дам да намерите такава на батерии, а не от тези, които се навиват на ръка, защото свирят 30-тина секунди. Абсолютно безсмислени са за мен 😃 Имахме първо такава, но бързо взехме автоматична и малкият дълго време й се радваше.

Тези майки които смятат да закупят на батерии въртележка.
Просто да си приготвят батерии доста че от опит мога да кажа че бързо се изтоштават.

# 670
Купете си 2-3 комплекта акумулаторни батерии, така винаги имате подръка заредени. Голямото ми дете е на 3 вече, все още намираме приложение след въртележката, сега е на фаза прожектор с мелодии и звезди, нощна лампа за гушкане и дишащата видра на Фишър Прайс, която също свети и пее, така че няма да са ви излишни батерии.

# 671
Да, това са батериите е вярно. И ние сме с презареждащи батерии.

# 672
За люлките аз имам две, защото едната не е са унас. Първата е на Чиполино и съм много доволна. И тя има такъв механизъм за вибрация, но рядко се ползва. Все пак в нощите в които не е можел да спи, само да го сложа в люлката на ви ракия и всичко забравя. И тя също може да се махне.

Другата е на лорели класик и може би само цвета и модела ми харесват малко повече на другата. Люшка малко по-плавно, но няма съществена разлика.

И да за батериите винаги трябва да се има едно на ум. Особено като порасне и всеки носи по нещо. Аз лично като нося нещо на малко дете гледам или да питам родителите дали имат батерии или аз да взема, защото като видят играчка малките деца искат да си играят с нея, а като не могат става тъпо.

# 673
  • Пловдив
Ние имахме въртележка на Tiny Love, която закачих на шезлонга Чиполино. Е, нямаше такава занимавка! По 30 минути я гледаше, гукаше и и и се усмихваше.
Нашата се плашеше от люлката на батерии, добре че беше назаем от приятелка и я върнахме бързо- бързо. Плачеше в момента, в който започне люшкането.
Много си играеше на гимнастиката нa Tiny Love също.

# 674
Ние си взехме люлка с пълно легнало е с идеята през деня да спи в нея в хола, за да не местя леглото постоянно. Дават я до 18кг. , като си работи на ток , а става и на столче, доколкото четох. Има си мелодии + възможност за флашка.

Общи условия

Активация на акаунт