Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Октомври 2021 (Тема 15)

• 69 001
  • 666
  •   1
Отговори
# 60
  • В градината...
И това не е хубаво. Аз с широк.

# 61
Дъщеря ми е като Калина, много е зор с намирането на обувки. Добре че тийновете носят основно кецове. Връзва, стяга и що-годе ѝ стават. Не я виждам да носи обувки с ток някога.

# 62
  • пустинята Гоби
С широк крак е по-гадно, защото краката се деформират без да се усети човек. При тесните проблем е само намирането на обувки сякаш.

# 63
PS Все се каня да напиша колко за зарадвах като каза Магни, че Биркитата и са удобни и не ги сваля!
 Simple Smile Hug Simple Smile
Te се превръщат в много удобен сандал след един първоначален период на "очупване", който може да бъде и болезнен и неудобен за по-нежни крака.
От първата секунда са ми мега удобни, нищо не се наложи да се "очупва", явно не съм с нежни крака. Joy
И понеже все още съм в сезон биркита, само ще се радвам на всички боти, които си купихте или искате да си купите. От показаните цветове, нали съм сухар харесах черните, но не бих отказала и сивите с карето. Всъщност всичките са страхотни, изобщо не са ми дърводелски на мен. А щерката направо би убила човек да ги има заедно накуп. Много в нейн стил са (което автоматично ми помага в избора на коледен поадрък, остана да помогнете с онлайн магазин, защото не съм много сигурна, че ще ги намеря тук)

# 64
Да се отчета с една много есенна снимка..)

# 65
Тути, същата съм, като твоето момиче. Всички кецове и спортни обувки ги стягам възможно най-много, а когато съм на ток, кракът ми се мести Sad Някои от показаните боти много ми харесват, но този сезон няма да взимам нови, понеже няма кога да ги нося.

# 66
  • Ispania
Здравейте дами. Много симпатична тема , и въпреки че ми остава още малко(съвсем малко 😅) до 40+, бих се радвала да се намъкна между вас, тъй като  имате страхотни идеи.

По този повод , видях че говорите за Clarks, май съм единствения човек на света , на когото Кларкс не се “разтегнаха” по крака, а точно това им е “мотото” на тях, че се нагаждат на крака. Моите крака не са финни, но пък чак толкова 😅?!? И мм не може да го разбере този факт… От миналата година имам едни Кларкс, които до последния трети опит да ги нося ме убиваха , а се предполагаше че (в кутията така пишеше и в рекламата им също) че до 15 минути се нагаждат на крака. Е…, с моите крака не успяха да се преборят 😅🤣🤣.
Ботушките на Тимберланд(светлите)  които са показани по-напред са уникални !!!
А тези гумените за моя огромна учуда, се оказаха супер удобни 😅, определено бих ги препоръчала.
Зимно време поли не харесвам, под дълго палто ми харесват друг тип дрехи(ТОПЛИ🤣🤣).

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 01:26 от Val

# 67
Ангелче, да ти имам стойката и излъчването ! В най- хубавия смисъл на” да имам” . Много интересна жена си 💐 Личи ти, че се чувстваш добре в кожата си.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 08:33 от Desi.67

# 68
  • пустинята Гоби
И аз не харесвам Кларкс - първо не са ми достатъчно удобни, второ много бързо им се разваля външния вид.

# 69
Ангелче, да ти имам стойката и излъчването ! В най- хубавия смисъл на” да имам” . Много интересна жена си 💐 Личи ти, че се чувстваш добре в кожата си.
Като газела е Ангелчето и всичко ѝ стои добре на тази умопомрачителна фигура.

Ейнджъл, жестоки боти, сподели марката, моля!

# 70
О, Калинче, ти си същата, че и много по-млада..Wink
Зара са ботите, но поне преди 2-3 г.

# 71
  • София
Аз биркитата си ги оставих за вкъщи. Вчера си направих голяма разходка по центъра и свърших някоя работа. Бях с дънки, бял тишърт и бели кецове - показвала съм се така.

# 72
  • София
Да се отчета с една много есенна снимка..)

Като корица на списание си! Heart Eyes
Всичко в тон и на Фон! Satisfied
Аз коженото яке гледам! Луда съм на тема кожени якета! Е, не са колкото бройката на шапките ми, камо ли пък на  шаловете ми, които държа в чували с вакуум за съхранение.....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 73
Ох шаловете, шаловете…

Ето ги Габорките, които си чопнах за сега. Като пантофки са!

# 74
Да се запиша и аз освен при вас Relaxed вече официално в клуб 40.
Нещо напоследък много съм зациклила в облеклото. Затова помагат и 3 кила от началото на пандемията, и 3 от преди това. Работя главно от вкъщи, обличам се спортно-елегантно, и анцунг имам Wink пък и го нося навън, е, главно като водя децата на уроци или тренировки.

Общи условия

Активация на акаунт