Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 415

• 29 318
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив

Феновете го обичат, колегите го обичат, техн. екипи го обичат, децата го обичат, котетата го намират, е, и кученцата не остават по назад.
В огледалото се вижда как Енгин им се радва, двете вече се готвят да дремнат, а третото го гледа в очите...
От всякъде любов и обич, и тя е взаимна.

Едното от трите е останало в конака, кое е не знаем, но си го гледат като крал.
Това ни го обясниха феновете от република Доминикана при посещението си там.

# 646

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и слънчев ноемврийски ден!

Четвъртък - Даахан и Селви.
Знаете Фахрие  започва исторически сериал, след продължително отсъствие от ТВ екрана.
Отсъствие, ама красиво, сладурско отсъствие с име Каран. Жив и здрав да е!
Много умело и успешно съчетание на кариера и личен живот.

А с Енгин показаха  една много красива, но същевременно невъзможна и трудна любовна история, белязана от предателство, безизходица и борба за живот...

# 647
  • Пловдив

В "До живот" игра с децата, в АБО - също, в КВФ - също, В КПА - също... Филмите му - също.
А в "Дъщерята на посланика" е върхът с Берен.

Дано Даахан намери нещо ново за Енгин. Вдигнал е качулката невидимка и чакаме...

ДОПЪЛВАМ:

https://twitter.com/markiust/status/1456208067469709322

Партньорката на Енгин Акюрек в новия му сериал İrem Helvacıoğlu отговори снощи на въпросите на репортерите за сериала Kaçış/Бягство.
 „Много съм развълнувана и много щастлива, както от "Бягство", така и от партньора. Скоро ще отидем в Газиантеп, започваме работа. В момента текат нашите репетиции. Ще се видим скоро . Тогава ще видим дали ще получим заслуженото от зрителите: Това е добра работа“, сподели тя.

ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ДОПЪЛВАМ:

От арабките: https://twitter.com/AkyurekArab/status/1456218755260981249
Да, с Енгин Акюрек сме и ще играем ролята на журналисти. Повече информация не мога да кажа, но нямам търпение да започнат снимките и съм 100 процента сигурна, че работата ще бъде много добра. Направихме репетиции за четене на сценария. Енергията ни е красива и сме развълнувани."

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 13:56 от mariana51

# 648
Привет момичета!Деня на Даахан,с когото все още не съм се запознала.Но и това ще стане -скоро. Облачното и мъгливо време като ,че ли ни се отразява днес.Ще продължим да чакаме и да се надяваме за новини.Хубав остатък от деня ви желая.

# 649

Енгин и партньорки в "До живот".

# 650
Скрит текст:

В "До живот" игра с децата, в АБО - също, в КВФ - също, В КПА - също... Филмите му - също.
А в "Дъщерята на посланика" е върхът с Берен.

Дано Даахан намери нещо ново за Енгин. Вдигнал е качулката невидимка и чакаме...

ДОПЪЛВАМ:

Партньорката на Енгин Акюрек в новия му сериал İrem Helvacıoğlu отговори снощи на въпросите на репортерите за сериала Kaçış/Бягство.
 „Много съм развълнувана и много щастлива, както от "Бягство", така и от партньора. Скоро ще отидем в Газиантеп, започваме работа. В момента текат нашите репетиции. Ще се видим скоро . Тогава ще видим дали ще получим заслуженото от зрителите: Това е добра работа“, сподели тя.

ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ДОПЪЛВАМ:

От арабките: https://twitter.com/AkyurekArab/status/1456218755260981249
Да, с Енгин Акюрек сме и ще играем ролята на журналисти. Повече информация не мога да кажа, но нямам търпение да започнат снимките и съм 100 процента сигурна, че работата ще бъде много добра. Направихме репетиции за четене на сценария. Енергията ни е красива и сме развълнувани."[/b]
Flowers Bouquet
Очаквам и Енгин да отговаря на още въпроси.Hug

# 651
Привет!

Благодаря , че ни държите в течение на новините,такива ,като мене напоследък ,пасивни читатели Purple Heart

Партньорката много ми хареса в движение, чаровна е, има топли очи и усмивка, не е перфектна красавица, но е естествена и изглежда отворен човек . Личи си, че е ентусиазирана и нахъсана за работа Grinning.Нямам търпение за "Бягство", особено като знам, че историята е на Енгин.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 18:15 от araselia

# 652
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CV27CAVIR_G/

Генджо Йозак, синът на г-жа Йозлем пусна тази снимка в инстаграма си. Започна излъчването на сериал в който той е гл. герой. Първият рейтинг е доста незадоволителен. Но колегите от ПР агенцията показаха уважение с лайкването на снимката. Енгин също.

# 653
На мен ми хареса, освен желанието й за работа, факта че е щастлива и развълнувана от партньора.
Не искам дори и да си спомням онази снимка показваща отношението на една от бившите ни партньорки и то на промото за сериала.
Затова сега съм обнадеждена за хубаво партньорство с Ирем.

# 654
# 655
  • Пловдив

Докато е четвъртък....

# 656

Лека да е.

# 657
  • Пловдив

Добро утро в петък с Кадир.
Успешен да е - останалото е чакане.

# 658

Добро утро момичета Two Hearts
Тази седмица сякаш измина бързо - кога беше понеделник, кога стана петък...
Нека да е спорен.
Днес имам доста задачи които до следобяд се надявам да свърша.

# 659
Добро утро,

Heart

Момичета, Hug

Здрав и спокоен петък.

Общи условия

Активация на акаунт