Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 4

• 34 608
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • Кърджали
Ако Пойраз е решил да се крие докато всички го мислят за изчезнал, това ще е най жалкият главен герой в очите ми. Тъй че предпочитам дс е отвлечен. Може и пт извънземните, тъкмо на друга пламета да се тръшка като тригпдишно

# 121
  • Дъблин
Ако Пойраз е решил да се крие докато всички го мислят за изчезнал, това ще е най жалкият главен герой в очите ми. Тъй че предпочитам дс е отвлечен. Може и пт извънземните, тъкмо на друга пламета да се тръшка като тригпдишно

E то аз нямам друго обяснение, защо е той там сред мечките, а Хазиран реве и прегръща обявата за издирването му.
Никой няма да го отвлича, убедена съм.
Единствено си мисля за тази кола която го удари - нарочно или без да иска.

ААААА и ко ще стане с джипа му????? Ще си купи нов? Или ще кара смачкан?

# 122
Алекс, много обичам, като набереш на Пойраз, много ме радваш с коментарите. Grinning Обаче гледам на сторита разни клипчета на открито си правят и двамата, да не би пък да му намери скривалищото или той да вземе да си я вземе. Оф, има да го мислим пак една седмица и накрая ще излезе нещо хептен различно. Абе Пойраз реагира тъпо, ама и майка му доста странен подход избра да му се появи. На моменти малко ми бяга логиката им на сценария, ама дано по някое време ни я обяснят. Simple Smile

# 123
Stuck Out Tongue Closed Eyes
тук направо да го полееш със зехтина и отиваме у  червената стая.

ново -  ще е жалко ко Пойраз бей се крие и любимата се притеснява. От къв зор да го забрави ли или самият вятърчо да се поуспокои да мисли и да остане със себе си.
Няма да сгафи така ама зависи от сценария.
Това за амнезията е  клише и дано няма такива неща.

като холивудски звезди . Уникални ! Heartpulse
Роклето е много нжен цвят и отива и на фигирката на Айча .
Направо  я искам за мен тази рокля. Някой знае ли марката ?
Падащи презрамки и гръбче Heart Eyes Айча е  красива.

------------------------
черно - бяло Heart Eyes

Ураган!

тръшнах сЪ.

Погледи !:heart_eyes:Heart EyesPeople Dancer

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 21:50 от femmi2

# 124

Семейство Селфчовци Wink
Значи измислих нов сценарий аз. Тя го намира с помощта на Алпер. Скарват се, както трябва и се сдобряват, както трябва... Wink Далеч от всички в някоя романтична хижичка сред природата. Simple Smile

Гледам си аз междувременно и "Не пускай ръката ми", ма нещо не може да ме грабне като хората. Алина си е супер, аз съм я гледала само като бясната Хазал преди това, сега се справя много добре в коренно различна роля. Нашият и той ми харесва как играе - добре влиза в образи на секси гневен и тъжен батко с бръмбари в главата. 😉😁
Обаче далеееч от енергията на островните непознати са. Може би много са ми вдигнали летвата с Айча вече.

# 125
Джесиии:hugs:
Логичен сценарии. Хазиран го е намерила с помощта на Аплер.
Селфитата са от едно и също място нали така ?
Супермена не изглежда да е чок наранен физически. 
Да идва романтиката щото съм си романтичка и от РД на Хазиран си мечтаем за още по яки сцени и любовни слова.
Какво стана с онази хижа дето след провалената сватба щяха да ходят. Дадоха ли я губи ми се тоя момент.

# 126
Джесиии:hugs:
Логичен сценарии. Хазиран го е намерила с помощта на Аплер.
Селфитата са от едно и също място нали така ?
Супермена не изглежда да е чок наранен физически. 
Да идва романтиката щото съм си романтичка и от РД на Хазиран си мечтаем за още по яки сцени и любовни слова.
Какво стана с онази хижа дето след провалената сватба щяха да ходят. Дадоха ли я губи ми се тоя момент.
Не са. Може нещо грешно инфо да е изтекло.
И аз си ги чакам тея сцени. Батко Аксел да се постарае, моля. За останалото съм сигурна, че приятелите ще се погрижат да останем доволни. Wink Simple Smile

# 127
Приветттттт,момичета....Hug
Аз досега гледах 15 епизод с бг буквички....
Ами какво да кажа за Пойразчо...вятър го вее на бял кон....и той не знае какво иска....това за снощната серия...и ако наистина се крие в гората....язък....но ,не вярвам СЦ чак толкоз до му "свалят" мъжкото его...Но...нищо чудно....то има един луд ...може и да станат двама...
Много ми е интересно маминка защо извика Хазиран отпред...откъдето и започна всичко...и какви л....а  изяде Бату ,отивайки при нея в Истанбул.
За бабето хич ,ама хич не ми се говори....въобще не му върви на бабки ,на Алпчи Joy...екранни,де....все уж му мислят доброто ,а му провалят живота....с изключение на Феридето ...на моменти...
За общите им сцени....днес цял ден съм ги мислила....това пусто легло не ми излиза от ума....пу пу пу ....сега отивам да си пусна с руската озвучка ...най важното...а пък след трея ще я мислим...а....Пойразчо нещо му сцепена устничката,а пък имаше клипче в инста как Хазиран ходи през една поляна ....сигурно да търси един изгубен красив ,но и много недоверчив Пойраз...Незнам как ще се промени....незнам....някой май искаше да го набие....аз съм за....и аз ще се включа....Hands Muscle Hands Facepunch Joy
Изгледах серийката набързо...най важното...ами бату нищо лошо не каза за Пойраз...само ,че не е щастлив и че е искал да се жени,но не са му позволили...и маминка хукна към острова...среща с бабето....много глупости е сътворила дъртата....чок....после ...просто Айтен искаше на благодари на Хазиран,че е толкова смела и непоколебима млада жена,че иска да се бори като нея за прошката на сина си....и отиде коня у ряката....Пойраз направи поредната грешка....всички го били предали....аптал....Това е....Другите не са ми много интересни....аааа,Зейнепката се изказа....че следва ада....при появата на Айтен...много ги разбира и тя....Close
Лека...до утре!

Ха,добро утро! Kissing Heart
Цяла нощ мислих,мислих и накрая измислих...Joy Ей,тия двамата ми взеха акъла.Та...явно Пойразчо не е отвлякан,затова идва ред на Хазиран...който и да е искал да навреди на П,явно не е успял,така,че ще действат чрез Хазиран....и тогава на ход ще е наш умник Пойраз....мисля,че това е единствената възможност Пойраз да влезне в правия път и да престане да действа импулсивно.А и когато гушкаше Хазиран и каза ,че за нищо на света няма да я остави.Да видим....
Лек ден ,момичета! HugЕто една снимчица от фенове,на младите Зюмрют и Серхат от Феникса...

А това е партньорката на Алп ,Джерен от Феникса .. Хубаво момиче ...и пак синеока...

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 10:46 от Svet_sz

# 128
Добро утро, островитянки
Една девойка тази сутрин ме разсмя с този пост:
П: Хазиран, добре ли си?
Х: Почувствах как рита нашето бебе, Пойраз...
😁😁

Усмихнат да е денят ви!

# 129
  • Дъблин
Добро Утро!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Вие от сутринта ме накарахте да се усмихвам! Благодаряяяяяяя!!!!

И аз си мислех, дали не е добре, за едно малко Пойхазче. Вчера гледах в киното един филм и там мъжа разбра, че имам дъщеря, и направо обърна света наопаки, само и само да е със семейството си. Та си мислех, дали наш Пойраз няма да се промени ако има нещо което да кара живота мu да не е само черно и бяло, а да внесе и други цветове в живота му.  Е то естествено, че да има малко Пойхазче, трябва и някои хора да се потрудят за това. Ама а да видим... на дали

Хубав ден и от мен!!!

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 10:43 от gery2852

# 130
Хайде,момичета стягайте се...идва студ...Joy

Алпчи в Кападокия....миналата зима.

# 131

това нова снимка ли е ? Зачервен ми изглежда в бузките.

фотографаааа Kissing Heart

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 14:27 от femmi2

# 132
Алпича колко време ще прекара в тази гора, че и да го водят изчезнал?! Ама бая е брадясал. Явно доста ще да е.

# 133
Не го знам, Демо, ама като гледам по коментарите в мрежите бая хора са му насъбрали да го бият, тъй че да се крие там. Grinning
Мноооого искам да видя фраг вече, далеч ми се вижда утре...
Иначе по принцип аз не бързам толкова за малко пойхазче да ви кажа, иска ми се първо голямото Пойразче да порасне. Ама като знам, че то с тази цел се случват онези избягвани неща по дизитата, нека пък се пръкне. Барем ще мирясат двете роди. А и двамата ни герои биха били забавна гледка като родители.

# 134
  • Дъблин
М дааааа брадясал е... те още снимат там в гората.... кво става таммммммм и кой е тамммм. Знам, че Айча е там... гледах, че беше крала от сета разни неща...

Общи условия

Активация на акаунт