Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 4

• 34 626
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Днес сте много тихички нещо.
Нося ви това да се поразвълнувате малко Wink

Въпросът е коя двойка виждаме на картинката?... Simple Smile

# 541

Въх,това стара снимка ли е ,щото Ко е нова сценариста бързо влезе у пътя Joy
След толкова критики.
Чок гюзелим са ПойХаз. Revolving Hearts
Може и зад кадър да са .
Яки снимки погледи си фъргат задкадрово.  

Ще избухнат още малко и ще има страст.  
Искам да и съблече бясно роклята ,тя ризата.
да мъркат и двамата доволно и ние покрай тях. Ще ми говориш че ме мразиш ли а ?
Я си помисли пак.
Не можем един без друг ашкъм. Каквато и болка да преживеем ще намерим пътя отново.
Пойраз има проблем с доверието. Характера му е труден с търпение и любов и правилните думи ...

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 18:41 от femmi2

# 542
Привет,момичета! Blush
Аквамарин...Честит празник! Hug
Бъди здрава и много щастлива ,с любимите си хора! Heart
И...за теб ,Алпчи с чичек! Heart Eyes

И...малко снимчици ...

И....от фантазията на феновете....готино ,нали? Heart Eyes Joy

А...сега за трея....ей,най накрая се сетиха да го пуснат....хареса ми....
Идил е решила да подразни Бату...но...като го гледах в откъса ,той избега....ха ха х а...
Явно Алпер и Мелиса ще се  годяват...и....ха ха ха ...Мелиса обърка кафетата....соленото кафенце се падна на Пойраз,затова момчето ни без малко да се задави.... Open Mouth Joy А...Хазиран милата сигурна е поискала малко да се порадва на годежния пръстен и...какво става...ама Пойразчо бди,пак е до нея... Joy Оф,божкеееее...такива сладури ...до преди часове се мразиха ,а сега пак са заедно....
Казаха ,че хотела гори...но какво става с фабриката?

И нещо от пресата...
Star TV използва ли тактиката Call My Manager с Ada Masalı?
преди 22 часа
категории Социални медии
Star TV използва ли тактиката Call My Manager с Ada Masalı?

TVGazetesi.com / Detay – Стратегията на Star TV по отношение на сериала Island Tale все още не е разбрана. Ada Masalı, която започна като лятна поредица и продължава упорито, въпреки че по-високият й съперник се класира на финала, не се отказва от първото място в социалните мрежи въпреки ниските си рейтинги. Това води до подозрение, че Star TV е приложила тактиката Call My Manager в Island Tale.

Ada Tale, с участието на Ayça Ayşin Turan и Alp Navruz, стартира много бързо в началото на летния сезон. Първият епизод на Kanal D беше излъчен същата вечер и успя да надмине Baht Game в рейтингите.

Използва ли Star TV тактиката Call My Manager с Ada Masalı? един

Този успех на Ada Tale обаче не продължи дълго. The Baht Game, с участието на Cemre Baysel и Aytaç Şaşmaz, нашумя за кратко време и успя да остави „Островната приказка“ зад себе си в рейтингите.

Ada Masalı, летен сериал, направи своя финал, когато стартира новият сезон, въпреки че рейтингите му не бяха лоши. Най-яростната му съперница Ада Тале обаче все още излъчва. Нещо повече, въпреки лошия рейтинг.

Star TV използва ли тактиката Call My Manager с Ada Masalı? 2-ро

Има обаче една подробност: В целия този процес Ада Тале никога не е оставила лидерството в списъка с споделяния в социалните медии. Сериалът печелеше първо място всяка вечер, когато беше излъчван, и продължава да го прави. Това напомня стратегията на Star TV за поредицата Search My Manager.
Особено с младите актьори Ahsen Eroğlu и Deniz Can Aktaş, сериалът Ara My Manager така и не получи добър резултат от рейтингите. Той обаче беше толкова успешен в социалните медии, че чупи рекорди. Въпреки лошите рейтинги в Star TV, моят мениджър дълго време не караше Ара да стигне до финала.

https://televizyongazetesi.com/star-tv-ada-masaliyla-menajerimi- … uyguluyor/1298887

Жеси....виждам  две влюбени птиченца....Алпчи и Айча....Heart Eyes

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 00:49 от Svet_sz

# 543
Хазиран и се иска да види такава халка от любимия си човек..

Алпи е Боже мой какъв мъж !
Гледам го по фемилито там героят му е силен характер не се дава лесно. И там баби и рода му се меша.
Красив е там и ми харесва как играе.
Дали ще го гледам и занапред не знам.

Аквамарин ЧРД !
Всичко най добро и Наздраве. !

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 18:55 от femmi2

# 544
Ох, Феми, липсваха ми твоите режисьорски виждания за мъркащите котета. 😁❤️
И на мен ми хареса трея. Завръщаме се на острова и към атмосферата на сериала. Забавни моменти, на Хазиран и Пойраз пак не им се получава да стоят далеч един от друг и освен това ще минат заедно през нови предизвикателства - и през смешната ситуация с пръстена и с далеч по-сериозната с пожар в хотела.
Пък иначе според мен единствената причина за оцеляването на сериала са си Айча и Алп. Харесаха си си ги феновете и ги подкрепят активно. Имат си магия просто тези двамцата. Simple Smile

# 545

гледайте кво става на пейката Flushed ще има сдобряване . Айча рупа нещо но е размазано и не се види добре , предполагам е царевица  и колегата е фанал през талията Heart Eyes
Relaxed

# 546

Честит Рожден Ден, Аквамаринче! Наздраве! Искряща, бълбукаща с щастливи моменти и весела приказка да е животът ти! 💖
💟 Днес гледах 15 еп. с бг суб. и думите на учителката по йога ги вързах с това притеснително "мразя те" и се успокоих, пък и фрагът ми е весел с изключение на края му. Нашите пак са заедно като скачени съдове са си, макар и да не са двойка! Учителката казва нещо от рода, че след време ще започнеш да мразиш човека, с който си се разделил, защото иначе няма да можеш да живееш и да продължиш напред. Та такава е омразата на двамата калпазани - не могат един без друг и с тези думи се опитват да живеят без другия, но веднъж имало ли е Пойхаз, то завинаги остават Пойхаз - трябва да го осъзнаят най-после. Щастие за двамата ще има само, ако са двамата, иначе е преминаване през живота.

Прекрасна вечер - времето е за топъл шоколад и любим човек наблизо! 💜
Едит: Феми, умори ме с тази пейка! 😁

# 547

гледайте кво става на пейката Flushed ще има сдобряване . Айча рупа нещо но е размазано и не се види добре , предполагам е царевица  и колегата е фанал през талията Heart Eyes
Relaxed
Я, гледай ти! 99% съм сигурна, че пак ще е флашбек това. Ама пък ще си имаме романтичен пойхаз момент най-накрая. Simple Smile

# 548
Аквамарин, ЧРД! 🌺
Дайте линк към фрага, не знам защо, но не мога да го намеря 😏

# 549
Аквамарин, ЧРД! 🌺
Дайте линк към фрага, не знам защо, но не мога да го намеря 😏

https://www.youtube.com/watch?v=NFVcUbi1E7E

Да си допълня поста...Гледайки фрага и снимките,си помислих ...особено последния кадър от фрага ,дали разбирайки ,че хотела гори...явно някой се обажда на Хази,тя не се връща на острова и после следва годежа на А и М...но пък има и друго...Хази казва на Пойраз ,нали щеше да си отиваш...оф....незнам...нещо не пасва...къде се състои годежа...на Острова или в Измир.Thinking

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 21:28 от Svet_sz

# 550
Аквамаринче, Честит рожден ден 💐

Ама защо ли ми се струва, че на тези снимки, които Феми е качила виждам Айча и Алп зад кадър🤔

# 551

Особено тези двете....и...особено първата...как я е обгърнал...малеееее...разтапям се....
И аз така мисля,Демо. Hands Plus1

# 552
  • Дъблин
Честит Рожден Ден, Аквамарин! 🌺🌺🌺🌺🤗🤗🤗🤗🤗💐💐💐💐💐🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌸🌸🌸🌼🌼🌼🌻🌻🌻🌞🌞🌞🌞🌛🌛🌛🌜🌜

Аз не очаквах това от фрагмана! Много весели неща виждам, ама какво ще е в действителност, нямам си идея!

Аз си мисля, че нещо с Пойраз ще се случи, през това време ще се върне и Хазиран! Няма как да се случи нещо с Хазиран по време на пожара, щото тя е Измир, просто трябва и време да стигне.
Май тя ще го търси… незначим де… така си мисля…

Каквото и да е ще е драма

Тези снимки на пейката са повечето Айча и Алп, и момата здравата набива царевица!

# 553
  • Бургас
Аквамарин, няма да издирвам всички теми, в които коментираш Simple Smile
Бъди много здрава, много щастлива и много усмихната!
Пак ГУШ!

# 554
Аквамарин, ЧРД!   Много щастие и успехи!  Flowers Hibiscus

Феми,   имате ли представа Diema family запазва ли си на сайта предаванията, т.е. има ли вариант за другия сериал на Алп да бъде гледан не по телевизия - а някъде в интернет, но с БГ дублаж.

Общи условия

Активация на акаунт