Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 4

• 34 599
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Обаче значи хич не й дадаха на Хазиран екранно време да го накара да я погони малко. Пак обърнаха нещата. Поядосва го, ама не беше достатъчно. Явно така ще я караме. Писано й е все тя да излиза виновна и да ходи да се обяснява на Сръдко. Simple Smile
Но беше готина серия, с много сладки сцени, докато не ни омотаха пак. Но пък не е лош тоя подход - не тъпчат на едно място, минаваме едно препятствие и веднага идва по-голямо серия за серия.😉
Поне не оставят без пойхаз моментчета. Simple Smile

# 91
И на мен серията много ми хареса ..само ,ако бяха останали още малко в леглото...ама само как я придърпа в прегръдката си Пойразче...май доста репетирано движение.Joy
Мисля си ,че това с колата е дело на хората на Дуйгун ...иначе защо въобще беше идването му на острова и цялата тази история....но...да видим.А за майката Айтен....незнам какво да мисля...ще видя в инста дали има нещо преведено.

# 92
  • Дъблин
Много съгласна с теб Svet_sz. Тези всички движения между Хазиран и Пойраз са доста доста заучени. В този епизод, ръцете на Алп шареха по тялото на Айча, все едно знаеше всяко нейно място. Сега като гледам целият епизод, това си беше само и единствено епизод Алп и Айча. Нито една мимика на Хазиран не виждам или Пойраз. Това типично нещо на Алп - ръцете в джоба... да гледа Айча, все едно ей сега ще я засмука, тих глас, движението с главата.... Айча и тя.. подхилквасе там докато гледаше Алп се опънал на шезлонга, после при прозореца.... е ееееееееее да вземат да си направят напрво реалит тези хубавци.

Продуценската къща към която е сериала е сложила мини трейлъра си на страницата. До сега него беше правила. Явно са видяли, че хората много харесват сериала. И най-вече уникалната игра на Алп и Айча. о ако това е игра де. То тези саааааа уникум!

# 93
На това му казвам фенска наблюдателност 😂
Палавите ръце на Алп отново в действие

# 94
  • Дъблин
На това му казвам фенска наблюдателност 😂
Палавите ръце на Алп отново в действие

аха аха ей затова говерех. И като бяха пред прозореца и да и помогне да се качи... сори знам, че ще кажете че съм луда, съгласна съм.... ама моля моля, тя как се обърна с гръб към него..... товааааа беше много добро начало за един еротичен филм.... направоооооо се чудех аз същото ли дизи гледам........ майкооооооооооооо

# 95
  • Кърджали
Честмо казано, по едно време серията ми доскуча и от вреюе на време си пусках други неща за гледане.
Но не помня скоро време така да ме е дразнил друг главен герой мъж ( а да, Санджар от Дъщерята на посланика). Да му се не види и вятърничавата глава дето има тоз Пойраз..Тъкмо ск кажа "добре, този път вече си научинурока, няюа да повтаря една и съща грешка" но не пак и пак... Ще ме подлуди бе. Тя Хазиран остави звезди, ами и всички планетк му свали от небето, той пак и пак. Сякаш Хазиран е врачка, та да знсе с кого точно се е запознала на улицата. Пак го е била предала, пак го е била излъгала. Аланколу, твоето е предателство с това постоянно недоверие и обвиняване.Колко пъти, колко пъти може да допуска една и съща грешка? Изслушай я бе, после се съри,щом си толкова мераклия да се сърдиш, но един път за разнообразие първо я изслушай. И пак Хазиран трябва да търчи след него и да му се моли. Щптп принжът ни на бял кон вятър вее в рошавста му коса.
Не си личи, че пак съм му ядосана, нали...
Който го е отвлякъл да му счупи главата...Та може би сшед това глаеата му да проработи на правилните настройки

# 96
За написаното за Пойраз съм напълно съгласна, Алекс. И вече се чудя какво ще е това нещо, дето ще го вразуми веднъж завинаги. И с бой няма да стана за съжаление, макар че и аз бих помагала. Някой има ли предложение как ще го превъзпитат?
Иначе не ща да съм на мястото на мама Айтен сега, че Хазиран ще си излее цялата ярост и страх за любимия върху нея.
Айчица премръзна с тая рокля милата. Добре, че колегата-приятел е дженлъмен, че Пойраз беше прекалено зает да се сърди, та да стопли любимата. И снимката, дето се държат за ръчички в тъмните ъгълчета не разбрахме от коя сцена е точно, както и за някои други, амааа може да са репетирали кавгата си така усамотени, знаеш ли... Simple Smile
За движенията и пипанията, щом всички сме ги забелязали, значи са твъъърде очевидни. Може и за това да не правят лайфове, че и от космоса ще се видят отношенията им на разгонени тинейджъри. Simple Smile Но в интерес на истината са много приятни за гледане. Често в турските сериали двойките са или малко сковани или пък твърде преиграващи, но като са красиви актьорите и заедно, и поотделно, минава номера да изглеждат добре нещата. Тука има няква естественост в поведението им, жестовете, погледите и тн. Та добре, че са те двамата. Иначе и на мен може би би ми доскучало , но сега даже ми се вижда, че твърди бързо минават тези 2 часа, пък си искам ще и още да ги гледам и понасям без проблеми и пълнежите. Simple Smile

И да почнем деня с хубава новинка:
Sunglasses Hands Facepunch Wink

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 09:13 от JessyG23

# 97
  • Кърджали
Не Пойраз, Хазиран трябваше да отвлекат. Тогава да го видя Пойраз дале щеше да си беснее така. Ама сбъркаха сценаристите, не ми се гледа още страдаща и самообвиняваща се Хазиран. Тав манджа много пъти я сервираха вече

# 98
Не Пойраз, Хазиран трябваше да отвлекат. Тогава да го видя Пойраз дале щеше да си беснее така. Ама сбъркаха сценаристите, не ми се гледа още страдаща и самообвиняваща се Хазиран. Тав манджа много пъти я сервираха вече
Тъй е, ама и това видяхме, че работи, докато не премине опасността. На нашето магаре му трябва генерална промяна в представите за доверие и любов. Може би като майка му успее да изясни какво точно се е случвало, ще разбере, че на света има и други гледни точки освен "пойразската".

# 99
Честито ни покачване на рейтингът

# 100
Пойразчо ранен.
Кой го рани ?

Като ви чета и мен ме Издразни тоя твърдоглав Вятър. Пак слуша бабката ,абе замисли се чувствай и се довери на сърцето си и на жената в която се влюби след толкова време.

Какво трябва да го вразуми ??
Сигурно смъртна опастност на любимата или да не му пука
и да си гледа живота.

Кажете за тържеството и ако има линк с излезналия епизод Джеси донеси го.
Ще гледаме картинки и как се докосват колегите. Мачкат чаршафитИ приятелски кво друго да мислим.
Алпи така добре да знае нерде да пипне.
Другият момент дбри са  и професонално си вършат работата.

Рейта се покачил.
Хората харесват екшън и драми. Мисля че до един ,два епизода ще са сдобрени заради рейта дали няма да го разкатават  и измислят още драми.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 11:23 от femmi2

# 101
Гери, специално за теб 🙂😁

# 102
https://www.youtube.com/watch?v=NzH8gQ3-WaM

Не съм Джеси, но ето линк към 16 еп, не съм търсила с руска озвучка или с англ суб.

Бабата кога ще си получи възмездието... Всъщност нещата ще си дойдат на място, когато в Пойраз се успокоят всички бури които бушуват. И си мисля, че Хазиран ще е човека, който ще помогне. А сега изчезнал или скрил се, кой знае. До следващия трейлър ще мятатм боб, къде точно му е гоеграфското местонахождение. Писмата от майка му са разковнието към отношението към нея и бабането.
Не съм изгледала целия епизод, хванах от момента на Добро утро... ами кефят ме двамата и това е... А и, с тези летни роклета тип полуоблечени не им ли е студено на момите... Риск на професията...

# 103
# 104
  • Дъблин
Гери, специално за теб 🙂😁

Мерсииииииииии!!!! Ей това е аркадаш да те прегърне. Егати, те наистина ли си вярват, че сме слепи..... АМА СА СУПЕР СЛАДКИ ДЕ!!!!!

Аз ви казвам, ако Пойраз не се вземе в ръце, предпочитам Хазиран да си ходи. Травми колко може да има човек. Егати. Че какво толкова направи тя. Много ме издрзни. Не искам да помислям, че пак ще играем тъпата игра на.. мразате, ама не, ходи в истанбул, ама не стой. Хей човеко, осъзнай се. Аксел е добър в писането, ама дано да смени репертоара малко. ПОнееее малко. Сега и майката се появи, ха да видим колко и стиска да разкаже всичко. Ама не Хазиран, че после наш мачо пак ще соли на нейн гръб. А на Пойраз.

Тези в туитер май май не са спали цяла нощ, 1.6 милиона туита!!!! Тези са луди!!! АМА е добре де.

Общи условия

Активация на акаунт