💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 754
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 185
Аз пък съм на мнение, че няма да играят 3, а 4. И хич не се съмнявам във възможностите на продукцията да се изложи. Ринат дъното с лекота. Така че очаквам да пратят Елена, дори очаквам и да отпадне, за жалост.

# 1 186
Аз си разсъждавам - колко време остава до разпадане на племе? Ако е планирано за другата седмица, утре може да отпаднат двама от един отбор. Първи вариант - двама жълти се махат и разпределят останалите. Втори - отпадат Соня и Мани и другата седмица има битка, в която загубилото племе го разпадат и го отнасят приключенците. Първи вариант ми се вижда по-вероятен, защото и Соня, и Мани добре се вписват в сценария и продукцията може да иска да ги задържи още няколко седмици. Красима нали имаше пост в смисъл, че е очаквала състезание, а не шоу - може да са я "контузили", за да падне по-правдоподобно.

# 1 187
  • София

Игри на волята: България (07.10.2021)

Сезон 3 Епизод 26

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 01:04 от Mari_Mar

# 1 188
  • London
Не е ли рано за разпад на племе? Че те са много народ все още ....

# 1 189
  • София
Аз пък напълно подкрепям Андрей.

Или тая контузия е съшита с бели конци, или ако е толкова сериозна, да отпада като Братоев. Не твърдя, че се е контузила нарочно, нито че симулира, но щом не ѝ позволяват да играе, да си върви вкъщи.

Каквото и да си говорим, всички сме хора и понякога необяснимо харесваме или не харесваме друг човек. И аз като Андрей не харесвам Красима, не знам защо. Харесваше ми това, че не се скатава в битките и видимо дава всичко от себе си, но ако не може да го прави, не остана друго, заради което да я искам в предаването. Според мен обаче, има шанс да ни я представят геройски, че все пак ще участва.

Другата такава, която не харесвам, е Паулина, но там причините са ясни и многобройни. Днес също беше много досадна.

Драмите при Бойците рязко доскучаха. Мани до вчера постилаше легло на Калоян, на гърба му щеше да се качва, флиртуваше нещо, а днес го презира. Соня същата работа. Иди ми, дОйди ми. Направо намирисва на режисура.
Само Неделчо вложи мисъл в номинацията си, да не би Калоян да се обърка и да не преброи гласовете.

# 1 190
  • Sofia
Ей, Хора, ще гръмна тая Мани бе! Не понасям такива хора като Мани !!! На времето добре се справях на стрелбите, със сигурност не съм загубила тренинг....
Споко, ще ти помогна, щом е за Манка. 😊 Преди  години тренирах стрелба, не се забравя, пък бях и добра. Simple Smile
.

# 1 191
  • София

Калоян има маниерите на миналогодишния Александър.

Точно за него се сетих, докато пляскаше във водата. Все пак като че се движи мааалко по-бързо. Grinning
Всъщност не се сещам някой от тазгодишните участници да ме е впечатлил с плуване. Неделчо се хвърли юнашки, но май ентусиазмът му беше повече от чистотата на изпълнението. Сещам се за Март, Юлиян на прима виста - беше удоволствие да ги гледа човек във водата.

# 1 192
Рано е за разпад, ще е през осма седмица според мен както беше през миналата година.

В Анкетата гласувах, че Елизабет ще се спаси първа.

Втората прогноза зависи кои играчи са част от Битката за спасение от Елиминация

3ма / без Красима / - Соня при Мартин
4ма / без Красима / - Вероятно Елена при Мартин
4ма с Красима - Мани при Мартин.

Затова оставам само с гласа си за спасяването първа на Елизабет в анкетата

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 00:26 от Bengun

# 1 193
Няколко коментара във Фейсбук. Уж не са просто мнения, а имат информация:
Скрит текст:
Утре Елена сменя Красима и отпада.

# 1 194
Елена ако отиде ще отпадне, те още като показаха парите в чорапа беше ясно, че са я нарочили.

# 1 195
И да не отпадне, аз лично не намирам логика да играят само 3. А това кое е честно и кое не - нека не забравяме какво гледаме и как човек като Мани е още вътре. Дотам с честността.

# 1 196
Да пратят Елена е тъпо, но не бих се учудила.
Най-удачно би било Красима да получи служебна номинация следващия път и да играе.

# 1 197
В тик ток са питали Андрей, кой участник най-много го дразни/отговаря- Красима/
Също така ми излезе някакъв Николай, който e стигнал до някъде на кастингите, но не е удобрен. Качва клипчета постоянно, какво е било по време на кастинга и т.н. Ако на някого му е интересно-nikichakalov

# 1 198
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днешният епизод бих го синтезирала с едно изречение "Хитрата сврака с двата крака.."
Това по повод Соня и сметките й да прати Морунов на елиминации,само че се заяде с Кремена в мнооого неподходящ момент и онази/онова й го върна брутално и неочаквано.😁
Имах някакви симпатии към Соня,до днес плю Мани и нямаше търпение да я разкара,сега изведнъж Манито й стана голяма приятелка с общ враг - Морунката,който им изнася игрите от ден първи и до вчера му се пишеше приятелка..Как не я е срам,тази грозотия.. Не мога да я гледам.

Андрей беше прав за Красима(след всичките обиди,които изсипа по негов адрес,дори й е малко) и не й се подиграваше,а се смееше над факта,колко нелепо е паднала и се контузила.Апропо,тази контузия й идва много навреме,не мислите ли?Wink

# 1 199
  • Sofia
"Време е за битката за спасение. Тази битка ще бъде изключително важна и дори съдбоносна, защото днешната битка не е просто борба между четирима, в която двама оцеляват.

Днес вие се изправяте в истинска битка на живот и смърт - директна елиминация. Една от вас си тръгва още днес, една ще се спаси, останалите две отиват на елиминация. Всичко е във вашите ръце.
"

Анкетата остава така, както е.

Много зависи как е казано.
Ако е така,както си го написала,са 4.
Но ако е:"Една от вас си тръгва още днес.Една ще се спаси,останалите две отиват на елиминация",тогава може и да са само 3.
А и не мога да си обясня,как хем е директна елиминация,пък останалите две пак отиват на елиминация. Thinking
Ще видим утре.

Общи условия

Активация на акаунт