💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 79 064
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 675
Обаче операторите се вряха да снимат всички дупета, дори и това на Калоян, забелязахте ли?

# 676
  • Испания
една Мани ще е по-ценна за продукцията,защото има хъс-куца,драпа,зъби се,но иска да продължи.

...да продължи във формата, за да я дават по телевизора, не за да играе, защото виждаме, че за никаква игра не става.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 13:43 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 677
  • София
Паулина тотал щета. Дали Мани утре пак ще я носят😀😀😀 или тя ще носи?  Гифчето - страхотно.
Но за сметка на нея Семира как хубаво работеше клечейки... изтрепа се милата... Stuck Out Tongue Winking Eye
Не че харесвам Семира, но тя май готвеше. Поне аз така разбрах.
Може би, защото никога не съм готвила клекнала, затова не съм разбрала усърдието и... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 678
  • Испания

За по-лесно четене - бутон control и бутон +

# 679
  • Sofia
Скрит текст:

За по-лесно четене - бутон control и бутон +

Еее, браво на Калоян! Добро и достойно включване, чест му прави, макар да не го харесвам особено.

P.S.: Благодаря за новата тема, чак сега се записвам! bouquet

# 680
Не знам реалните мотиви на Милена да се откаже от битката, но не ми хареса. Иска ми се да гледам хора, които се раздават и се борят. Това е целта на подобни предавания. Сега, ако някой не се чувства добре или има травма, е друго. Винаги се е раздавало това момиче в битките. Дано цялото племе сега не се обърне срещу нея.

# 681
  • Испания
Факт е, че всички влизат с желание. Изпаряването на желанието идва по-късно. За мен поради липсата на правила, отношение към участниците и толерирането на некадърници, накратко - по вина на продукцията.
Или се правиш на ударен, когато те правят на глупак, и продължаваш, или си събираш багажа /буквално - Алекс - или за тези, които не им стиска, спират да играят - Елия, Габриела, Милена/.

# 682
На този етап вече имат някаква идея кой би останал след разпадането на първите и не е лоша стратегия някой като Милена да падне умишлено на капитанските, за да осигури храна на гладуващите. Така може да си спечели известно време без номинация, ако я прехвърлят при бойците. Тя си знае дали го е направила стратегически с тази цел, или просто е преценила, че не си струва травмите - май миналия сезон имаше рани, а и белези след тази игра.

Колкото до прашките - на мацките, които често се снимат из соц. мрежи (или се водят "модели"), им е важно да не си прецакват тена и слагат по-изрязаните бюстиета, навират гъщите в д-то, или са с дълъг клин по време на игрите. Все пак някои от игрите са по 3-4+ часа, на плажа на слънце всеки ден няма как да не се изпечеш на тениска и къси гащи, а си е грозно.

# 683
Гледам снимки на мани и красима.... Нищо общо, уви. Красима даже се чудя какъв модел е с това свинско личице, малки очички и яко аграрно тяло.

# 684
За мен Красима може да е модел само на хранителни добавки.

# 685
Тя рекламираше протеинови барчета преди няколко дни. Ето снимка
Скрит текст:

# 686
  • London
Модел не значи манекен. Модел може и 200 килограмова кака да е ....колкото по-ексцентричен си по-добре. Мина времето на моделите тип Синди и Клаудия.

Иначе според мен момичето е безработно.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 16:13 от La Catrala

# 687
# 688
Тази игра Simple Smile
Миналата година я изиграха сравнително без проблеми, но в първия сезон много сериозно ги затрудни. Тази година според мен ще е по-близо до първи сезон, отколкото до втори. Очаквам и при Корабокрушенците и при Бойците проблеми с минаването по трасето.

# 689
  • София
Напълно съм съгласна със Смайли за това, че няма по-голям демотиватор от липсата на правила и нищожните предимства, които уж печелят.

Миналата година от тази игра Чудомир имаше жестоки хематоми, страшно беше за гледане.

Не ми харесва да се отказват от битките, но изобщо не ги обвинявам. Юлиян като се раздаваше какво?

Общи условия

Активация на акаунт