💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 896
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 540
  • Испания
Браво на Елизабет!

# 541
Само аз ли съм си мислила досега, че Милена е била през деня аниматор, а вечерта танцьорка на пилон и се притесняваше баща й да не разбере? 😱

# 542
На мястото на Елизабет бих отстъпила на Калоян.

Милена точно това направи.
Не, просто нямаше желание за битката.

# 543
  • София
Елизабет ми става все по противна.

# 544
  • София
Битката беше с предизвестен край. Само Калоян малко пообърка сметките. Очакваше се да падне пръв. Браво на Калоян, добре се справи.
Таз пък Елизабет, какви очи има да дава акъл за това как се ставало боец на реката?! Като че ли тя не мааше наденица и други неща с останалите. Казаха, че "само" три пъти били яли.

# 545
  • София
Валентин е досаден мрънкалник... няма спирка... Rolling Eyes
Мен не ме дразни,пък и е прав според мен  .Паулина  голям търтей излезна ,че и нагла на всичкото отгоре.
Аз наистина не разбирам това обсебване на двамата с Туджаров от Паулина... двама мъжове, които хем си плетат кошницата със стратегии, хем са недоволни, че останалите не припадат от радост, задето ги е@@ават...

Аз бих оставила Паулина да се излага, то е ясно на зрителя, ама те искат непременно да ни го набиват... какво е това вечно мрънкане и дуднене... огромни досадници! Ненавиждам подобен род мъжлета... Rolling Eyes

# 546
Егати мързела! Още малко ТРЯБВА да полежа. 🙄🤣 Е и мъж нЕма да си намери ПолитУ,да хваща оня чехъл,дето й крепи голямото Д,че друг едва ли ще я търпи.
Статистически погледнато най-мързеливите ми познати първи си намериха мъже. А "най-работните" само ги използват и даже не ги уважават много много. Не я мисли Simple Smile) на красивите жени повече им се прощава. Нейният порок е единствено в дудненето.
Не е единствено това нейния порок,доста са.
Да,ако си търси някой жена за една нощ,няма ядове с ПолитУ,но за сериозни отношения и връзка,не мисля. А и красотата за всеки е различно понятие... 🙂
Не я мисля изобщо,да му мисли тоя,дето ще се прецака да я “вземе”. 😁

# 547
Не мисля, че Елизабет трябва да отстъпи победата си на Калоян. Бойците са на реката от не повече от 24 часа, не са умрели от глад.

# 548
  • Испания
Само аз ли съм си мислила досега, че Милена е била през деня аниматор, а вечерта танцьорка на пилон и се притесняваше баща й да не разбере? 😱

Танцьорка е едно, стриптийзьорка е друго.

# 549
  • София
Как ли ще спи сега Милена, след като Ралица е разочарована от нея. 🤡

# 550
  • София
Ралица отново чете морал и дава уклон.
Безсрамници. Те са виновни за всичко това, не играчите, че да ги хокат. Всеки сам си преценява как да играе.

# 551
  • Вестерос
Тази пък Елизабет с гащите в г..... 🙄🙄🙄

# 552
  • София
Е толкова се дразня от това размахване на пици и други блага пред загубилия...!!!

Елизабет малко късно загря.

# 553
На реката се изграждат шампиони ... с чувалчета Joy
Просто си дадоха игра за Елизабет.
Евала на Калоян за борбата! Наистина със зъби и нокти се бори. Милена как и хрумна изобщо, че Елизабет ще даде победата на гладните.

# 554
Милена пък сега го удари на съвест. Тя миналата седмица защо не подари победата на Боби...
Бойците са от един ден на реката, не са умрели от глад.

Общи условия

Активация на акаунт