💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 938
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 555
Милена може ли да е толкова проста? 🤔
Чак отиде и им се похвали, че нарочно е паднала.

# 556
Офф тая Милена.... И Елизабет е длъжна да не спечели играта щото Мани нямало какво да яде.
Хайде стига всички минаха през реката ред беше на Бойците.
Това е игра не е нужно да се правим на майка Тереза.

# 557
оф бе тая Милена , колко е смотана
"Искам аз пак да съм капитан"...е що?
За да имам 2 гласа при номинации
Интересно като махнат Полина/Торонтото ..кой Милена и Самира, нали така ?

# 558
С нищо не се утвърждава Елизабет- логично е да е по- добра на това висене. Неприятна ми е.

# 559
Елизабет може да е всякаква но е права победата си е победата, пууу лоша Бети как не се сети, да се пусне да може Бойците да се нахранят.
А Милена е лицемерка споррд мен просто не можа да издържи повече, или има нещо друго. Ако беше толкова искрена и жертвоготовна нямаше да го сподели нито на Калоян, нито на племето си. Играе го и тя много хрисима и добра и с мишкуване и маска на добра и тиха си проправя път към финала.

# 560
Милена си падна,защото им се ходи на съвет.Предимство за какво им е.
Между другото,жени като Паулина не ме дразнят,дразнят ме сополи като Стратимир.
А тази Елизабет,много дразнещо гласче има беее…

# 561
Никой не е длъжен да се бори за друг. Защо Елизабет да пада нарочно. Аз също не бих подарила победа

# 562
  • Испания
Милена хич не я слуша главата. Правиш, каквото правиш, защо биеш барабана?

# 563
Ааа, вече почна да ми се изяснява защо Поли е толкова недолюбвана тук.. Мързел и самонадеяност!

# 564
Миналата година Влади щеше да се спомине на тази игра.

Милена има някаква стратегия за да им каже, че не се е борила. Не мога да приема, че е толкова лекомислена. Аз и от по-рано я подозирам за сив кардинал.

# 565
  • София
Иван и Андрей все още остават единствените, правили реалити с битки на живо в ефир.
Иван и Андрей винаги знаят как да поставят някого на мястото му, не го унижават, просто му цитират договора. Примери много: Рут Колева, Деян Донков, Емил Русев... Истината е, че по време на битките на живо някои участници си позволяваха много. Много пъти им се каза да не пушат по време на почивките, особено около реквизит, да не излизат от кадър, да не се крият по локации, да не гледат в стените-огледала, да не ругаят. Въпреки че битките на Иван и Андрей си бяха садистични към участниците, харесваше им да им "пускат ток", да ги гледат как мъкнат 120 кг. на гръб, да им дават люти чушки, които могат трайно да им навредят... И от малкото видяно от "Фермата", не са спрели да дават битки, където хора трябва да държат огромни тежести над главите си, било то домати или други плодове и зеленчуци. Sweat Smile

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 22:32 от La Vikinga

# 566
Ето това вече е грешка от Милена.
Това не трябваше да им го казва на племето и то по този начин.

# 567
  • Испания
За какво викаха Паулина? За да дудне!

За първи път виждам Андрей толкова ухилен.

# 568
Аз се улавям,че опитвам да се движа с елегантната стъпка-засилка на Мани.Искам я на гифче.

Ето я:

въобще не поглежда нагоре:

# 569
  • Испания
Какво да гледа, като няма намерение да се катери!

Общи условия

Активация на акаунт