💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 863
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 870
  • SF
Много се учудих на решението на Елизабет да реди пъзел. Тя нямаше дори и бегла идея как се реди това нещо. Защо ги излъга. "Поемам отговорността" - звучи много убедително, но нямаше и грам идея дори какво да прави. От три еднакви страни, 2 се скриват отдолу и отгоре.
А другите пък как я оставиха да се пробва на нещо, което не е и виждала... Мисля, че всеки един от останалите - Симеон, Андрей Борис, можеха да се справят. Евентуално и Красима би се напънала нещо да роди с главата си. Нямаше да победи Неделчо, но поне щеше да протича някаква мисъл, докато при Елизабет беше абсолютно безидейно разглеждането на кубчетата.
И се самопредложи!!
Имаше ли вариант Симеон изобщо да не бъде носен?

# 871
Според мен, ако Симеон беше останал, трябваше три жени и един мъж да носят два пъти. Не ги виждам, как щеше да им се получи. Междудругото Елизабет имаше и достатъчно време да препише и да ги спаси. Стана ясно, че това не притеснява никой.
Андрей ме изуми с причината за номинацията. Браво на Красима. Мъжко момиче излезе.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 23:01 от Lafusko

# 872
  • Варна
Ако Андрей беше на кубовете, кой щеше да ги мъкне останалите? Или Красима? Как изобщо сравнявате Андрей и Красима с Елизабет? Чисто за физическа сила говоря.

Именно, невъзможно е. Но както виждаме Елизабет желае да се доказва и нагнетява атмосферата.

# 873
  • Където морето целува небето...
По-добре ли щеше да е да пратят Симеон на пъзела, а Джуджито да носи Борис? Тези, които носиха са хем силни, хем с почти еднакъв ръст. Реално дори въпреки тежкия Симеон, те бяха бързи по трасето. Не мисля, че Елизабет би се справила с носенето поемайки тежестта на Борис или дори Красима.

# 874
Лошото в случая е, че Елизабет нито може да мъкне тежки неща/хора, нито я бива в логически игри. Тук ако я сравняваме с Красима, Красима е по-добра и по-комплексна.

# 875
Ако Андрей беше на кубовете, кой щеше да ги мъкне останалите? Или Красима? Как изобщо сравнявате Андрей и Красима с Елизабет? Чисто за физическа сила говоря.

Именно, невъзможно е. Но както виждаме Елизабет желае да се доказва и нагнетява атмосферата.

Интересно защо всички изключват Елена.

# 876
  • London
Според мен няма значение. В крайна сметка отива на елиминация по собствена воля, няма драма. А и ще премерят прашки с Красима.....ще бъде интересно.

# 877
  • Испания

– Във визитката си ти ясно заяви, че си свободна и си в търсене на подходящия човек. От профила си в Instagram виждаме, че след предаването си попаднала на някого. Разкажи ни повече за човека до теб и връзката ви.

– Това, което казах във визитката, беше изискване...

– Би ли се записала отново в подобен формат?

Със сигурност не бих се записала отново, нито бих позволила на някой познат да го направи. Влязох в предаването с мисълта, че отивам на състезание и може би не бях обърнала достатъчно внимание на думата „риалити шоу“. Вероятно бих се записала някъде извън България, но тук със сигурност не. Интересно е, предизвикателство е, нещо ново е, носи ми и ще ми носи плюсове, но си мислех, че ще е повече като състезание, а не „плажен Big Brother“.

# 878
Пъзелът беше елементарен. Направо не мога да повярвам на колко хора им липсва логическа мисъл. Самата Елизабет каза - всеки куб има 3 страни с еднакви цветове. Това беше разковничето! Малко логика само при три еднакви страни една до друга как да ги сложиш… Останалите само се завъртат да се наместят цветовете.
При жълтите няма кой да се справя с логическите задачи, тъжно е като гледаш спортисти да нямат елементарна мисъл.
Иначе Елизабет няма вина за пъзела, тя каза, че е опитвала да реши нещо такова и ѝ е трудно. Самата тя си каза, че го е подреждала, но трудно. Който и да беше там от жълтите не би се справил.
Валентин много ми харесва в игрите - хем жилав, хем умен.
В промото за утре морска битка ли видях?! С Мани ?! Или ще има един, който няма да плува?

# 879
  • SF
За мене наистина е все едно коя от тях ще отиде на елиминация. Аз харесвах Габи, но тя първа си замина заради едни пържоли.
Просто ми стана чудно откъде накъде Елизабет реши, че ще реши пъзел. Още когато избираха кой да го реди, ми стана странно, че пожела тя да се пробва.
Иначе Елизабет ми е по-симпатична, отколкото Красима. Красима не я харесах още от самото начало и много, много не съм си сменила мнението за нея. Да си ходи тя!

Цитат
Самата тя си каза, че го е подреждала, но трудно.

Никога не го е подреждала, защото щеше да запомни принципа, на който се реди този пъзел. Пъзелът е от онези, които веднъж нареден, вече знаеш как се прави. При три съседни еднакви страни !!????? - задължително криеш 2 от тях.

# 880
Твърдо ДА в анкетата Simple Smile
Елизабет е много по-комплексен играч от останалите жени при Шампионите за мен лично. И от повечето мъже също.

# 881
# 882
  • София
Абе май нямаха полезен ход Жълтите.
Не слушах добре, имаха ли задължително условие, който не участва по трасето, задължително да реди? Можеше ли да се сменят с Андрей? Той да води, тя да е с вързани очи? Защото след Ханойските кули мисля, че той никак не е глупав и ще се справя добре с такива задачи.

Красима също се справи добре с кулите и в други случаи, бяха добър екип с Андрей. Не ми е симпатична, но не отричам, раздава се в игрите и пое номинацията, както би трябвало. Чу ли, Паулинке?

Пак ме издразни халеесито. Даваше команди по змейката, не всеки път успешно. Казва: Внимавай. Някой залита. Тя с тон: Казах ти да внимаваш!
Почти съм сигурна, че преиграва с куцането. Каква е тая контузия, която те кара да куцаш, но няма проблем да стъпваш със средата на стъпалото си на греда, носейки голяма тежест?

На Неделчо клипчето е в десятката! 🤣

# 883
Аз гласувах с НЕ. Като играч е доста добра, но не във всичко. Като човек - с всеки изминал епизод изглежда по-неприятна и по-глупава. От жените на Шампионите Красима е по-комплексна, така че предаването няма много да загуби, ако Елизабет отпадне. Но има голяма вероятност да стигне до обединеното племе. Може би все пак Елена е слабото звено при жълтите жени.
Все повече съм на мнение, че колкото и да е силен даден играч на арената, ако не става като човек, все тая за спортните му качества.

# 884
4 човека само са познали за провала на Шампионите. Толкова ниска успеваемост в анкета за развитие на играта мисля, че е нямало до момента.

Общи условия

Активация на акаунт