💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 857
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 885
  • София
И аз не харесвам Елизабет. Дразни ме лигавото й говорене. Може някои хора да го приемат за сладко, но на мен ми е инфантилно. Разсъжденията й също не разбирам. Не знам и за какво е трябвало да й се извини Красима, не разбрах каква е драмата. Като играч има силни страни, но горното надделява и като цяло ми е неприятна.

# 886
  • Испания
И аз не харесвам Елизабет. Дразни ме лигавото й говорене. Може някои хора да го приемат за сладко, но на мен ми е инфантилно. Разсъжденията й също не разбирам. Не знам и за какво е трябвало да й се извини Красима, не разбрах каква е драмата. Като играч има силни страни, но горното надделява и като цяло ми е неприятна.

И шанс щяла да ѝ даде. Аха, две номинационни точки. Е, всеки се излага така, както може.

# 887
Аааа мед, аз съм от четиримата познали, че жълтъците ще са последни.

Тия,  които пророкуваха,  че жълтите ще побеждават цяла седмица,  бяха много повече;)

# 888
  • London
Да харесвам я, мисля че в нея има силно разочарование заради контузията, която е сложила край на кариерата й докато е била обещаваща и във възход. Оттам и това желание да се доказва....а тук я посрещнаха с - малката, джуджи, хайде на пъзелче ти си слабо, не можеш....  Оттам всички тия перипетии на които сме свидетели.

Елизабет няма да се даде според мен лесно
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 23:51 от La Catrala

# 889
Аз не схванах защо бяха тези хвалебствия единствено към Валентин, при положение че Неделчо всъщност нареди по-бързо от него пъзела, или поне така ми се стори. Неделчо, след такова огромно изоставане, буквално спаси отбора си.

# 890
На мен ми направи впечатление, как Красима и Елена мъкнаха всички курсове безупречно и макар и изморени, нямаха кризи. Кремена обаче беше доста зле накрая, а уж по-силна изглежда. Семира и Паулина също се справиха.

# 891
  • London
На мен ми направи впечатление, как Красима и Елена мъкнаха всички курсове безупречно и макар и изморени, нямаха кризи. Кремена обаче беше доста зле накрая, а уж по-силна изглежда. Семира и Паулина също се справиха.

Кремена не беше яла надявам се го отчитаме.

# 892
  • Sofia
Уфф провалих се с прогнозите за тази вечер! Да не излезе, че се оправдавам, в стил Елизабет, но изобщо не допуснах, че последната ще е толкова тъпа, че да се самопредложи тя да е на пъзела! Много му се иска на детето да е значимо и уважавано от другите, но има още мнооого хляб да изяде.. Малко, като в детската градина, "аз сега ще им се цупя и разсърдя, ще им тропна с краче, и всички вие ще ме слушате". Е да, ама не! Не става само с искане..
Май нещо се разсеях и не разбрах, какъв беше проблемът Андрей и Елизабет да си сменят ролите, той да напътства, а тя да реди?
"Изплаках си болката" и се връщам да ви чета. 😀

# 893
Хора, много хейт, много нещо. Да не стигаме нивото на Мани, викам. 😉
Аз чисто теоретично да попитам, ако човек не притежава необходимата логична мисъл,  за да реши пъзел, това прави ли го автоматично тъп? Защото по тази логика 90% от участниците са тъпи, начело с Братоев и Бобката. Всеки притежава силни и слаби страни, но слабите не го засилват в категорията "тъпак".
Колкото до така коментираните прашки на Елизабет вчера, да допуснем, че не е било нейна идея, а на продукцията. Никак невъзможно не ми се вижда. Ако правилно помня, Габи също игра в една битка по голо седалище и не личеше да умира от кеф заради това...
Да, Елизабет вероятно се дразни от това, че я подценяват заради ръста. Разбирам я. За останалото - не зная. Има неща, които не виждаме, няма как да преценим от избирателните трохи, които ни поднасят. Не ме дразни нито тя, нито Красима.  Не смятам, че има чак такава драма при двете, несъпоставимо е с панаирите при корабокрушенците.

# 894
От играчите, носили и носещи жълт екип само Амелия се оправяше добре с логическата част от игрите. След нея е само една тишина.

# 895

Кремена не беше яла надявам се го отчитаме.
Да, може би е така. Със сигурност има влияние, но пък един ден мина.

# 896
  • София
Аз мисля, че Андрей има потенциал. Повечето пъти са с думи и затова не го пращат него, не му е толкова добър българският, но трябва да го пускат по-често на другите. Мисля, че щеше да е по-добър от Елизабет.

# 897
"Да номинираме жени, че мъжете ни са кът"-каза Красима ииии забрави, че го играе жена.
Хак да й е сега.
Писах, писах и изпуснах тел. и не ми се почва отначало.Само ще кажа-на този етап най-силната жена е Соня-що повторки направи, що  извлече, пренесе, занесе, прехвърли и изкопа, някои претенцийки, не само в предаването, цял живот няма да направят.Даже предложи и Мани да "отнесе"Cold Sweat
А и само да добавя, докато четях поста отгоре, онова нещо в рекламата отдолу се движеше ала Мани..

# 898
От играчите, носили и носещи жълт екип само Амелия се оправяше добре с логическата част от игрите. След нея е само една тишина.
Любо също беше изключение. На мен жълтите във всички сезони досега са ми като осакатени - отлична физическа форма, но леко спрели в главата. Толкова внимание обръщат на физическата форма и спорта, че мозъците им са закърнели. Даже и  Джери, която беше елитна ученичка, често звучеше като с леко умствено изоставане. В другите отбори има и участници, които бих определила като тъпи или простаци, ама жълтите са ми точно "спрели".

# 899
  • Sofia
Ок, може и да не съм се изразила правилно, постъпката на Елизабет е тъпа, това имах предвид.
Неделчо тази вечер малко остана в сянката на Валентин, който се справи много добре, но Неделчо направо го отвя! Реши загадката за няма и 3 минути, страхотен е на пъзели, колкото и да ме дразни, че се води по акъла на недоразумението, не мога да не му призная способностите. 😀 А Сончето показа змийското си лице, много мазна и лукава, на два стана тъче!
Само не разбрах, против правилата ли беше Андрей и Елизабет да си сменят ролите?

Общи условия

Активация на акаунт