💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 841
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Sofia
Дадоха ли видео от падането на Красима?

# 1 231
Техниката на Неделчо е дървена отвсякъде, но това няма общо с населеното място. Ние живеем в планината,  но 12г ми дете плува като змей, в сравнение с всички участници.  Дългогодишни тренировки,  няма друг начин за чистене на техника.
Калоян много мек ми стои, жените ще го изядат. Чак ми става жал на моменти. Хареса ми Кремена,  как се дистанцира от пернатите и обърна нещата.  Дори мъжете не очакваха. Довечера ще видим. Продукцията няма да пусне така лесно Мани.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 15:57 от _Hope_

# 1 232
Защо изобщо гледате техниката на плуване? Плува ли Неделчо бързо? Плува. Голям праз каква му била техниката при положение, че повечето играчи дори не плуват.

# 1 233
Защо изобщо гледате техниката на плуване? Плува ли Неделчо бързо? Плува. Голям праз каква му била техниката при положение, че повечето играчи дори не плуват.

Много енергия хаби така, но за кратките разстояние и за млад човек явно не е проблем.

# 1 234
  • Асеновград
Това ,,чучело,, Соня , вече е време заедно с другата ,,куха лейка,,Мани да излизат.
 Едната само философства и интригантства , но пък поне в игрите участва. Другата за ,,никъв,, не става.
Усещам се, вместо докато гледам да ми е приятно и интересно, аз само се  изнервям и ядосвам. Снощи чак мъжът ми ме попита : Защо гледаш тези тъпотии ?

# 1 235
Хаби енергия, така е, но самият той е много надъхан и май не му пречи. На мен много ми харесва играта му и го смятам за силен.

# 1 236
По-нагоре някой беше писал, че иска истории от живота на участниците. Аз го гледам точно защото Няма такива истории. Онзи ден рекламите не съвпаднаха с Фермата и гледах 2 минути, ами то само някакви изказвания - кой е по-велик, какво постигнал в живота и кой бил работил за Леонардо ди Каприо. Не са ми интересни.

# 1 237
Соня каза че е във формата да играе, но всеки следващ ход и е все по неразбираем. Имаше си ядро с Морунов и Стоян, към което се присъедини Калоян и така имаха контрол над племето и номинациите. Сега реши да се коалира с жените, но Кремена не и игра по свирката и е заедно с Мани. Тя буквално се изсра на метеното и си сложи мишената да е номинират всеки следващ път с безмислените си стратегии. Да бяха номинирали Калоян, който изглежда трагедия в редица компоненти, не Морунов който сигурно им е най-силния играч. Как си мислят, че ще го елиминират в толкова ранен етап на играта.

# 1 238
довечера според мен играят само 3
елизабет/маня/соня
разбира се се спасява елизабе
соня и маня се бият на пъзели , и ...маня отива на реката ..където отстранява ..Мартин мухахахх и става новия отшелник

# 1 239
  • Испания
Много смешна снимка

# 1 240
  • London
Еееее, стига де, едно е ние тук да си коментираме килограми и съвсем друго пред цяла България да коментират формите ѝ, та даже и близък кадър. Супер тъпо.

Защо? Който не си харесва килограмите и формите в резултат на тях, да яде по-малко.
Поли ме е настигнала по кила ....аз пък точно такива форми харесвам.Joy и Димо на мен ми идва слаботелесен мъж та много да не знае.Joy

А някой мъж си го беше сложил това отпред и си казах в първия момент.....Какъв пакет.Joy

# 1 241
  • София
И аз живея в планината така да се каже и много добре знам какво е да се научиш да плуваш с 1 седмица годишно на морето и от време на време на басейн. Затова ми се струва логично тези, които живеят на морето и цяло лято са във водата, да имат прилична техника. Не съм искала да обидя никого с това къде живее, а да кажа, че не разбирам как не са използвани възможностите, които са имали живеейки близо до морето.

# 1 242
Ще отслабне Поли, трябва и една седмица на реката и е готова Simple Smile
Това не и попречи да играе добре последните игри - и при носенето на носилката и при играта вчера мина добре.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 14:58 от Bengun

# 1 243
Другото е,че ако кандидатстваш в това предаване най-малкото 20 дни си вземи учител и плувай 2 часа сутрин 2 след обяд -все ще се подготвиш

# 1 244
Да бе и аз не Ви разбирам , какво и ядете г*а на Поли, той и на Семира е същия, и на Крася и т.н.
само една клечка без месо по нея тапицирана в синьо има там.

Общи условия

Активация на акаунт