💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 856
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 215
"Днешната битка не е просто битка между ЧЕТИРИМА..." думите на Ралица.
И "Една ще се спаси, една ще отпадне, а ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ще участват в битката за спасение."

# 1 216
Липсата на логическо мислене не прави човек тъп, съгласен съм.

Шегуваш ли се???
Липсата на логическо мислене е дефиниция за тъп човек. Ако не това, какво друго!

# 1 217
"Днешната битка не е просто битка между ЧЕТИРИМА..." думите на Ралица.
И "Една ще се спаси, една ще отпадне, а ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ще участват в битката за спасение."
чрез игра - надявам се Елизабет , бамби за следващия път, Мани и Соня , надявам се Соня да вземе 100 те гроша на Мани.
Моята класация
++Стратимир (май съм единствената му фенка)
+ Борис , Бамби , Елена , Стоян ,Марто
=Полина, Рабухчиев , Соня , Симеон , Кремена , Андрей , Соня , Калоян , Морунов, Милена
- Елизабет ,Семира
-- Неделчо, Мани , Туджаров, Онзи с розовите бузки, май Вальо

# 1 218
  • SF
Вие много разсъждавате върху изрязаните думи на Ралица. Може да се окаже грешка на монтажа, може да е нарочно подвеждане. Довечера ще чуем какво е казала точно и дали е точно казано или може да се върти и така, и така - често им се случва! Ясно е, че към момента и те не знаят точно какво да предприемат. Прецедент е - номинирана да участва в елиминации, не може по технически причини да участва. Да се спаси ли, да им дадат на всички пъзел от седнало положение ли, да напусне по здравословни причини ли... Още го мъдрят към момента.

И към коментарите и притесненията, че игрите се гласят според участниците - да! И то съвсем логично и по сценарий. Какъв е смисълът довечера при игра между Соня, Мани и Елизабет, да дадат игра с тичане и носене на трупи по трасе с прескачане на въжета. Пълна загуба на телевизионно време и хонорари на снимачния екип! Естествено, че играта трябва да бъде нещо от сорта на "вкарай топчето" или "подреди тухличките за бързина".
Игрите винаги са съобразени с участниците в тях. Винаги. През всичките години. И догодина, пак ще ги съобразяват.

# 1 219
Понеже по-назад в темата ставаше дума коя какви пропорции и пр.
Как би изглеждало бебето ако се издърпа до височината на Бамби пропорционално.
Горната снимка е оригиналната, долната с изтегляне.
Бих казала, че ако не броим силикона, почти няма разлика.

# 1 220
  • SF
Височина не върви пропорционално с килограми. В природата не всичко се разпределя пропорционално и симетрично. Няма правило, че високите са и дебели, защото колкото сантиметри нагоре, толкова и настрани.
Дори самото трупане на килограми рядко се разпределя пропорционално и навсякъде.

# 1 221
  • Варна
На мен ми се гледа мъжка елиминационна силова битка, но едва ли скоро ще ме огрее. Stuck Out Tongue Winking EyeДокато изчистят жените и ще дойде време набързо да претупат мъжете.

За довечера нямам търпение да видя 3 или 4 участника ще се борят за оцеляване.

# 1 222
Много си права, Soney. Някои хора просто се успокояват с такива глупости 🙂

Шегуваш ли се???
Липсата на логическо мислене е дефиниция за тъп човек. Ако не това, какво друго!

# 1 223
  • SF
На мен ми се гледа мъжка елиминационна силова битка, но едва ли скоро ще ме огрее.

В момента тече Световно първенство по борба. Пуснете си и гледайте силови битки.

На мене ми се гледат игри, в които участниците са различни по сила, пол, размер и качества. Интересно ми е как се разтределят по съответните постове, как се окуражават, как се радват на финала. Харесвам и игри с много компоненти: провиране, спускане, плуване, точност, логика, задача/пъзел.
Харесах играта между Габи и Марти - трябваше да изстрелват топка с трамплин. Беше много интересно как Марти насочва катапулта, а Габи ми показа, че не, не е невъзможно да се оцелят тези кошове.

# 1 224
Моето мнение е, че на мястото на Красима ще сложат участика с най-много номинационни гласа след нея на съвета- Елена. Това е само предположение.

# 1 225
Семира ми се струва, че ще нивелира представянето на Калоян, така че играта е в центъра все още:)

О, не. Семира е много хитра и плува с жилетка за втори път. Тя плува лош бруст - ръцете гребат, но не вкарват вода под гърдите и затова без жилетка би потънала. Но с жилетка и се получава идеално - жилетката осигурява плаваемост, а с ръцете и краката само се задвижва. Впрочем още от времето, когато учех моето дете да плува знам, че бруст е единственият стил, който се плува безпроблемно и с жилетка, и с ръкави. И за разлика от някои други плува спокойно, а не с някакви трескави неикономични движения. Относително съвсем добре се справя.

Единствено не ми го побира главата как се е гмурнала с тази жилетка. Ама не го показаха, дадоха я как вече плува към брега с ключа. Единственият вариант е за нея да е имало ключ на плитко, достижим с ръка без гмуркане.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 10:49 от Черна станция

# 1 226
Шегуваш ли се???
Много си права, Soney. Някои хора просто се успокояват с такива глупости 🙂
Simple Smile
Няма да навлизам в подробности, но има големи разлики между отделните типове мислене.
Притежаването на примерно много по-изявено интуитивното мислене, креативно мислене или творческо мислене за сметка на логическо не прави хората тъпи. Прави ги различни.

# 1 227
  • София
За жилетката на Семира точно се чудех и аз как по-точно ще се гмурне с нея и те вече показаха да плува с ключа обратно, нещо ни го спестиха това.

Ах, колко ми хареса приятната изненада от Кременчето да номинира г-жа Компетентност, чудничко я нареди. Не мога да я понасям вече изобщо тая Соня, и хич не ме интересува колко била добра в игрите. Какъв й беше снощи зорът да прави разбор на играта на Кремена от по-предната игра? И добре си го получи ответния удар, че чак и до номинация стигна. Като не си лоялен към никого и хейтиш всички наред, си го получаваш. Много искам довечера тя или Мани да си тръгнат.

Иначе играта снощи ми хареса, но плуването при половината е обидно зле. Калоян не се бил топвал в морето, мъж на 30 години и то живее на 30 км от него, не е за вярване. А Неделчо пък бил от Несебър,  да бе, с тази си кошмарна техника и опит да изплиска морето направо вече почвам да си мисля, че Несебър явно е някъде в планината

# 1 228
Скрит текст:
Семира ми се струва, че ще нивелира представянето на Калоян, така че играта е в центъра все още:)

О, не. Семира е много хитра и плува с жилетка за втори път. Тя плува лош бруст - ръцете гребат, но не вкарват вода под гърдите и затова без жилетка би потънала. Но с жилетка и се получава идеално - жилетката осигурява плаваемост, а с ръцете и краката само се задвижва. Впрочем още от времето, когато учех моето дете да плува знам, че бруст е единственият стил, който се плува безпроблемно и с жилетка, и с ръкави. И за разлика от някои други плува спокойно, а не с някакви трескави неикономични движения. Относително съвсем добре се справя.

Единствено не ми го побира главата как се е гмурнала с тази жилетка. Ама не го показаха дадоха я как вече плува към брега с ключа. Единственият вариант е за нея да е имало ключ на плитко, достижим с ръка без гмуркане.
Според мен не се е гмуркала, ключовете са били завързани за понтона, най-много един или два да са били на метър дълбочина.

# 1 229
Че те тия в Несебър да не се раждат с вграден чип за правилна техника? Който на хората в планината тотално липсва? Що за изказване?
Соня ме отвращава-и отпред, и отзад, и отвътре! Иска ми се да се разкара възможно най скоро, защото мазната и усмивка вече е напът да ми напука екрана на телевизора.

Общи условия

Активация на акаунт