💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 701
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Испания
Оказа се, че не е дядо му, а той само публикува чужди постове. Но е ужасно. Сутринта имаше репортаж в "Здравей, България". Този и други домове с такива случаи на насилие трябва да бъдат закрити, а персоналът да бъде съден. Това са садисти.

# 1 306
Трудно е за вярване, че такива неща се случват.
Абсолютно мисля като Смайли - персонала трябва да понесе наказателна отговорност.

# 1 307
  • London
По новините има репортаж за случая с насилието над дядото на Рабухчиев. Голяма гадост! 🤬
La Catrala,
този спорт е свързан с много травми. Затова в един момент родителите описват децата. Това са години къртовски усилия, които могат да приключат в един миг, след травма, а такива има много.
за жалост е така.....заради това този спорт е само за много, много смели. А едно време са ги взимали основно от много дисфункционални семейства,че да няма кой да ги отпише....Head Band

Какво е станало с дядото на Рабухчиев?Disappointed Relieved

# 1 308
  • Испания
Не е за дядото и бабата на Рабухчиев. Вчера беше публикувал за случая. Публикувах в темата постовете.

Съмнения за насилие в дом за възрастни хора в София (ВИДЕО)

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 17:09 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 309
Малко развален телефон стана.

А тези, които не искат никой да си ходи, Мани, Соня и тн. са причината да гледаме битки с комбинация на скандали от Биг Брадър.

Супер много ме натоварват скандалите в това предаване, включително на Мани наглостта да трови Калоян и всички в племето си вече не знам коя седмица. Ако я бутнат и тази вечер, спирам да гледам! Grinning А Соня как може да каже, че Морунов е страхливец? Човека буквално си вади прехраната като влиза в огъня, за да спасява хора и имущество.

# 1 310
# 1 311
Имам лошото предчувствие, че Манка няма да отпадне днес и ще ни тпрмози още дълго. А колко по-различно ще е племето без нея.
Ако наистина е играта с масата и тухличките отгоре - там е игра на нерви и всеки може да спечели.
Дано не съм права. Бойците имат много да покажат, макар че Кремена ще е следващия дразнител там май, а Калоян и на мен много ми прилича на Алекс от предния сезон - няма май много връзка с реалността, много неуверен, а плуването му е тип “задържам се някак над водата”.

# 1 312
  • Sunshine state
И на мен Калоян ми напомня на Алекс от предния сезон, което хич не е добре. 🤣

# 1 313
  • Испания
Не очаквах от него нищо, след като писаха, че се е явявал на кастинг за МШ, но дори не е стигнал до престилка, след като не го помня от там. Тези, които обикалят реалити форматите, не ми вдъхват никакво доверие.

# 1 314
Косата на Красима е много хубава така.
Калоян ми се струва слаб играч. Прилича ми на Алекс от миналия сезон, но не изглежда толкова откачен.

# 1 315
Определено много повече и отива новия стар цвят на косата на Красима.

# 1 316
За Калоян нямам почти никакви впечатления, но със сигурност е много по-добър в игрите от Мани например.

Харесва ми Андрей, че е открит и не крие, че Красима му е крайно неприятна. В същото време не прави скандали като Мани. Красима ми прилича на човек, който говори без да мисли. А Андрей е със сигурност голям анализатор, през цялото време мълчи и анализира другите според това какво са казали.

# 1 317
Ще си позволя малко сметки на тема кастинг. Ако са се явили 10000 кандидати и на всеки е отделен по половин час за проучване и разговор това при 8 часов работен ден са 625 дни, което означава екип в течение на две години и половина да прави кастинг. Ще ми възразите, че е каскаден подбор с етапи и пресяване, но като човек, който непрекъснато изпитва някого- това е тежка многогодишна задача. Или съкратеното време е дало отражение на резултата, или ни лъжат за участниците в подбора.

# 1 318
80-85% от кандидатсвалите са отхвърлени само на база анкета, без разговори. Предполагам, че даже не са ги уведомили, че са отхвърлени според мен, някой ако знае дали съм прав да каже.

# 1 319
  • Англия
Гласувах, че Елизабет ще се спаси първа, а Мани ще отпадне, но се надявам това да е Соня. Трови атмосферата в племето, злобен човек, който обожава да сплетничи и обсъжда хората зад гърба им и да им се присмива. За мен дори и да има по-слаби звена в племето, хората, които развалят атмосферата трябва да се изкарат първи. Голям сив кардинал излезе - от какъв зор тръгна да критикува Кремена, беше доста глупаво от нейна страна. И после айде, голяма биткаджийка искала да се доказва на арената. За мен е и малко надценена като играч - да, раздава се, но в типично женски игри с висене и баланс не я виждам много - при играта с разпъването падна втора от всички след доказания слабак Братоев. Неадекватността и глупоста на Мани поне понякога достигат абсурдни измерения и са забавни за гледане. Но и за нея се надявам да е пътник възможно най-скоро.

Димо доста зле с неговите коментари за формите на Паулина. Ралица с 'родната българска картинка' - неадекватна.

На Андрей въобще не му прави чест да се присмива на Кремена, че се е подхлъзнала и контузила. Беше ми абсолютния фаворит при влизането, но започва да ми отслабва. Още при първия път когато каза, че не би помогнал на Кремена ако имаше възможност когато бяха на номинационна битка. Номинацията му е на личностна основа, не съм видял Кремена да бави племето, а напротив, мисля че игра доста добре заедно с Елена вчера. Прави впечатление на злопаметен човек, на когото влезеш ли му веднъж в очите, ще те гони до дупка. Не виждам кое я прави толкова черна в неговите очи, а и в тези на Елизабет. Интересно какво ли му е казала. Иначе Кремена имаше една от най-дразнещите визитки за мен, но дотук печели повече симпатии отколкото негативи.

Добър вариант е Красима да отиде автоматично на елиминации щом се оправи, а племето което отпадне на втория ден в битката за елиминации, да излъчи само един човек за гонене.

Общи условия

Активация на акаунт