💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 803
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 455
  • У Диспансера ...♥♥♥
То се вижда, че Елена ще отпадне. И нейното е мега тъпо отпадане като при Соня. Заради някой друг я пратиха на номинационен двубой. Пародия и чудеса.

# 1 456
  • London
Елена ще подари победата на лиглата.
Да подари? Ама много удобно обяснение.....Проблема на Елена е, че е нервен състезател. Хиперактивен.....концентрацията не й е силната страна. Никой не й е виновен. Може би кафетата.....спомена, че по 10 пие.

# 1 457
  • Испания
Значи Маня може да играе тази игра на номинациите с контузен крак, а Красима не може...

Има лекар, който решава. На Красима забрани да играе, на Мани и на Паулина - не.

# 1 458
Много добра игра на Елизабет, браво! Жалко за Елена...

# 1 459
  • Англия
Красима можеше да си куцука и да хвърля спокойно в тая игра, ама те са дигнали мерника на Елена още с чорапа. Жалко, беше ми най-симпатична от четирите. Поне Соня се разкара.

# 1 460
Значи Маня може да играе тази игра на номинациите с контузен крак, а Красима не може...
Не искам да защитавам Красима,но нейната е прясна контузия,а на Мани от две седмици.Предполага,се че първите дни най-боли от удара.

# 1 461
  • София
Освен , ако не са и написани реплики по сценарии.
Синхроните са единственото място, в което няма сценарий. Думите ѝ на арената и това стискане на юмрук, въздишане и пдоскачане не са по-добре. Развитието при нея е спряло преди 11 години.

# 1 462
На мен ми се стори, че два от стълбовете в полето на Елизабет са по-високи, от тези в полето на Елена по които тя трябва да стреля. Thinking

# 1 463
Ами не е честно. Красима съвсем спокойно можеше да играе и предишната, и тази игра. Как само се спаси.. Егати късмета.

# 1 464
От гл.т. на психологията тези реплики на Елизабет за мъжете говорят за някои особеност като тотална незадоволеност и склонност към нимфомания. Освен , ако не са и написани реплики по сценарии. И перата от щраус не са скъпи за да слагат разплетени и боядисани четки за тоалетна на главите им.
Какво е казала?

# 1 465
От гл.т. на психологията тези реплики на Елизабет за мъжете говорят за някои особеност като тотална незадоволеност и склонност към нимфомания. Освен , ако не са и написани реплики по сценарии. И перата от щраус не са скъпи за да слагат разплетени и боядисани четки за тоалетна на главите им.
какво е казала? пропуснах нещо

# 1 466
Тези разплетени и боядисани четки за тоалетна на главите им , вместо не скъпите щраусови пера, са апотеоз на продукцията. Аз бях за Елена. Жалко! Успех в живота, Елена!

# 1 467
Значи, абсолютно целенасочено не дадоха на Красима да играе. Ако приемем, че на гредата щеше да изпита трудност, то на тази спокойно можеше да играе. Тази игра можеше да е първа и всичките четири да целят по свои делви. Ама така Мани си заминаваше директно и нямаше да има скандали при шампионите. Дюшеш им дойде тази контузия. С един куршум два заека. Отвратителна продукция. Не се учудвам на думите на Красима за плажния Биг Брадър.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 22:23 от Lafusko

# 1 468
  • Испания
Елена

ellyt0 Свърши първата битка, предстои втора, а тя определено ще е най-трудната, чисто емоционално, защото да излезнеш срещу човек от твоя отбор е наистина ужасно… но да игра е и трябва да я играем.
Решението ми да заема мястото на Краси беше мое, аз го предложих, защото прецених че така ще е по- добре.
Е, време е за битка…

# 1 469
Интересно с какво Соня е издразнила продуцентите, че не заслужи втори шанс, единствено тя.

Общи условия

Активация на акаунт