💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 666
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Не я разпознах, преди да се вгледам по-добре, ми се стори руса.

# 1 546
Беше гаден епизод отвсякъде!!!
Мотото на този сезон е "Всеки има втори шанс", е да ама не!
Соня (каквато и да беше или каквато и да ни я представиха) не заслужаваше това.Освен , ако няма специална договорка.
Марти го забравиха тези дни,чудя се дали ще му е пораснала брада до понеделник!?
Мани е права да си иска капитанството,я!
Стоян обаче яко се е снишил.Май ще изгърми скоро.
Ще оставим място на младите, напористи и успешни...
Андрей, не копае нищо .Независимо дали е по-сценарии (защото иначе нямаше да го видим), той най-адекватно се изказа за ситуацията.А"куфара" през цялото време докато Елизабет разказваше, не престана да набива и рони бисквити или каквото там да е.
Ама сигурно от притеснение е било .
На нея дори и превръзка нямаше на крака, Паулина колко време я разнасяше, а Мани е с шина.
Но, хоп  "утре" ще е първа в битката..
Ами гадна си е.
С защо сте толкова сигурна, че тя го е искала? Ако дойдат и кажат, няма да играеш-забранено е, какво прави? Всеки от тях играе по свирката на Тупарев. Ако не-изхвърчаш. А на Мани определено нищо и няма. И тя и Поли куцат избирателно.
Тоест този когото харесваме го оправдаваме и "звездите му нареждат", а този когото не харесваме , ако ще и червата да си влачи по пясъка, от него си е.
За разлика от първите два сезона нямам безапелационен фаворит и тук, като Мани мани се завъртам на 180°,когато виждам,че нещо не е както трябва да е.
Не твърдя че съм права и "сигурна" как е било, на поне да го изиграят както трябва като са се съгласили на театрото.

# 1 547
Аз не оправдавам никой. Смятам,че думата "гадна" просто беше не на място.  Дори казах, че не беше адекватно състоянието и, но то е очаквано. Харесвам всички от шампионите-някои вече по-малко, но такава е играта. Днес едни, утре други -повече или по-малко. За куцането на Мани и Поли обаче държа на мнението си. Тичат добре, когато искат😀 особено Поли.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 00:21 от Lafusko

# 1 548
  • Испания
Положителното днес беше, че ни спестиха присъствието и крясъците на Паулина.

# 1 549
Simple Smile Нито дума за козарника и козарникостроителите цял епизод днес мхм Simple Smile
През новата седмица ще има нови поводи за хейт по Паулина, не се притеснявайте Simple Smile Sunglasses

# 1 550
  • Мюнхен
Cпоред мен има голяма прилика c приятелката на Папи Xанc. Разбира cе намирам Cара Драгулева за много по-xубава oт Елизабет.

# 1 551
Алфа мишкарите позеленяха като чуха за директната елиминация Joy

# 1 552
  • Sofia
На мен пък Елизабет визуално ми прилича на Андрей, като черти на лицето (особено като се ухилят). Grinning Бих предположила, че са брат и сестра, ако не ги познавах.

# 1 553
Ама то не сме сигурни , че е и Красима не може да тича.
А  "има нещо гадно в нея"  не е мнението ми  след падането й."Гадно/на" го използвам като заместител на дузина негативни  емоции, които предизвиква нейното или на на продукцията поведение.
Смайли, мерси за снимките и за това че ни информираш за участниците извън филма.
Чудя се защо обаче Елизабет се събира с други участници , а не с тези от нейното племе.
Явно там е станало нещо, което не е само от лиготенето й пред камера.

# 1 554
Сега й разгледах профила на Елизабет. Била приятелка с Марешка, това не го знаех.
Скрит текст:

# 1 555
Ама то не сме сигурни , че е и Красима не може да тича.
Абсолютно. И като я покажат, ще отнесе същия хейта. Но все пак си мисля, че Нани си е престувана и отдавна и е минало. Надявам се Красима да се оправи бързо. Ако не, да си ходи. Принципно всички контузени е редно да си ходят, ако не се оправят една седмица примерно.

# 1 556
Имаше нещо нередовно и нездраво в цялата работа. Когато Красима започна да чете, реакциите на всички не бяха спонтанни. Според мен всичко е било режисирано, а ние сме гледали някой си поред дублаж. Така е, играеш или си тръгваш. Ако имаш топки, разбира се. Онзи, с топките, си тръгна, защото не търпеше мерзости.
Един момент, на тухлите /така ли им се вика?/ го връщах отново и отново. Почти убедена съм, че в този момент Елизабет нарочно изпусна въжето и Мани спечели.
Соня напусна с гордо вдигната глава, но вероятно толкова омерзена, че е зачеркнала всичко, свързано с предаването. Не я виня. И пак стигаме до топките...Предаването свършва, но за хората остава да живеят с изборите си.

# 1 557
Валентин май толко е и работник.....за пръв път виждам толко дълга отпуска. Joy
При предишния ми работодател в Англия можех да си взема lifestyle break до 12 месеца (веднъж на 5 години).

# 1 558
  • Sunshine state
Много съжалявам, че Соня отпадна и не й беше даден шанс, както на останалите елиминирани. Не заслужаваше тя да отпада, беше добра в игрите и се раздаваше. За сметка на нея сега ще гледаме на Мани самодоволната мутра. Андрей ми е неприятен от самото начало, а сега още повече ми опротивя покрай инфантилното "Джуджи". 🤢 Не видях какво толкова им бръкна в .. Красима, та чак такъв хейт по нея. Елена и Бамби са приятелки, та изобщо не вярвам да не й е пожелала късмет или тям подобни. Пълен фарс.

# 1 559
Всичко вече сте обсъдили…Аз само да попитам, някой разбра ли какво е това нещо: “Крива китайска комета” (Димо иронизиращ точността на една от състезателките).

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 02:41 от Aerin

Общи условия

Активация на акаунт