🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 7

• 56 457
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро,момичета!

InstaStory Aldo Coppola by Palermo (част 1).
✅«MANIA» Tour

Скрит текст:

част 2.....

Скрит текст:

...бебо как гледа Джан...Simple Smile

# 196
Привет рагаци! Simple Smile

Нашето момче се покри.. "от 44 часа никой не го е виждал" Grinning феновете броят часове.. Rolling Eyes луда работа Grinning
Мненията на повечето са, че си е отишъл в Турция (при мама и тате).. И аз мисля така! Simple Smile
След снимките на летището в Палермо, където си купува сладко и кафе, никой не го е виждал!

Снимка от снощи, на прозорците му Grinning светели били.. кой е там? Rolling Eyes
Джан не е влизал, постоянно има стража отдолу Grinning
Както и да е.. намирам го за ненормално, това следене.. Grinning
Джан има нужда от почивка след Палермо.. бая, бая натоварен му беше графика, а и феновете там бяха екстра емоционални.. Grinning

"горните 4 осветени прозореца" Grinning

Francesca Chillemi IG Story

„И Днес приключваме това фантастично сицилианско изживяване.
Благодаря ти, Палермо за топлата и шумна обич, която ни показа!!!
Връщаме се в Рим, но скоро ще се видим!”

# 197
Здравейте Simple Smile

Малеее сега и мен ме хвана паниката като не знам Джано къде е Scream Свикнахме да ни информира всеки ден, всеки час къде е и какво прави, направо да почнем да се притесняваме от това отсъствие Grinning

Я, ето това е била най-младата фенка на Джан Grinning Heart Eyes

# 198

Скрит текст:

Вече почти съм сигурна, че Джан е в Турция! Тюдорсите го издадоха! Grinning

През уикенда очаквам подобна снимка даже! Grinning

======================

Тази нова снимка (от днес) на Раул Бова, ми е мнооого позната! Rolling Eyes Grinning
А пък тези Лукс Виде-то, завалиите Rolling Eyes  искали всичко в тайна да държат Animal See No Evil Grinning 

https://www.instagram.com/p/CVnAhl-NhfO/

Сега е ред на Лука Аржентеро Hands V а после и на Марианчето (да се подпре на това Мазерати) Animal See No Evil пък те нека си пазят тайните!  Grinning 

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 21:24 от grozdence.

# 199
Грозде, подозирам, че това е колата на сеньор Бернабей Grinning Подмазват се на шефа като му правят реклама на фирмата и колата Joy

Все пак да не забравяме, че Раул играе в другия сериал на Лукс „Дон Матео”... Не знам, не знам вече какво да мисля... Rolling EyesSmile

Айде чакаме Мариана, голяма тайна е тази Мариана...

# 200
Добро утро  в последната събота на октомври!

Нека ни е слънчево настроението и усмихнат деня! CoffeeFlowers Maple Leaf

Излизат нови непубликувани снимки с Джан и фенове...

Скрит текст:

Скрит текст:

Да не забравите....утре сме с със сменено време,с 1 час назад! Wink

Желая ви щаслив почивен ден!

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 08:25 от Zlatina3

# 201
Щастлива събота рагаци Heart

ИГ пост от Джано-Италиано .. Безобразно красив е.. та чак се не трае........... Heart Eyes Nature Fire

"Имам нови изненади за вас, до скоро 🔜"  

Джан си е в Рим!!

И преди малко е бил засечен.. Joy

Няма къде да се скрие...... Wink Joy

И такааа.. чакаме си "Новите Изненади" Hands V Скоро Hands V  може би още днес .. Wear Watch  Joy

П.П. След такова изказване.. не ме свърта на едно място Grinning Знаех си аз, че като се покрие за няколко дни, ще има БУМ Misc Bomb след това! Nature Zap Tada  Лелите не дойдоха на разходка в Италия.. галиба! Hands V

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 18:04 от grozdence.

# 202
Хелоу Wink

Грозде, ако изненадата му е пак някоя среща с изтрещелите му италиански фенки, нас това не ни грее Grinning Дано е нещо по-вълнуващо за нас, нали съм си егоистка Grinning

Иначе това е доста интересен кадър Joy

# 203
Джан не е виждан! Някой ни е "качил на черешата" Simple Smile тази снимка е "Снимка от май 2021 г."
Скрит текст:
Джан си е в Рим!!

И преди малко е бил засечен.. Joy

Няма къде да се скрие...... Wink Joy

И дали е в Рим, въобще не е ясно.. Това, че си е публикувал стара снимка (от посл. реклама на пастата), и си е писал локация Рим.. нищо не значи Grinning Прави ги и той еднии.. замаява ни, ама к'во ни пука Rolling Eyes чакаме си "ИзненадИТЕ", демек няколко изненади (мн. число, не е грешка от транслейта!) Hands V Остави ни с едно "до скоро" и пак се покри Joy
Вече три дена е "под прикритие", скрил се е и никой не знае къде е! Почива ли си от шумотевицата и фенките в делириум от Палермо?  А може и да работи - да се е заел с "Изненадите"..  абе, к'вото иска да прави.. важното е, че е добре.. появи се с пост в ИГ и ни пусна мухата! Grinning А всички знаем, че Джано като се покрие, после следва нещо ГРАНДЕ!! Scream Grinning
Последно е видян в Палермо на летището с новоназначения телохранител от Лукс Виде - Адриано, преди три дни..
Роберто и Франческо са останали в Палермо, докато приключи (до днес), продажбата на Мания в онова студио..
Той си тръгна пръв от Палермо, останалите от екипа на Виолата се прибраха в Рим вчера..
Тръгна си набързо и тихомълком, "по терлици" Rolling Eyes Тука има нещо мистериозно! Rolling Eyes Grinning Ааайде бакалъм! Както изглежда, ще е за хубаво! Simple Smile

Елке, кадъра е мн. ефектен! Grinning

И веднага го свързвам с този впечатляващ кадър ... Grinning

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 21:19 от grozdence.

# 204

Flowers Grapes ГРОЗДЕНЦЕ*  и аз мисля че Джан е под прикритие,
да презареди,че фенките не го оставиха за миг!
Sunglasses

# 205
Нека да си почине Джан... то хубаво фенска любов и той толерантен, ама в последните месеци хиляди жени го мачкаха, пипаха, целуваха. Ослепя от толкова селфита и светкавици... направо тръпки ме побиват като се сетя на какъв физически, па и психически тормоз беше подложен. Нека си вземе дълга и много заслужена почивка. Чакаме си изненадите. Дали пък не са свързани с предстоящия му рожден ден Thinking Леле, ако Джан на деня си е в Рим или някъде в Италия, ще има всенародни празненства, митинги и чествания Laughing

# 206
Бонжорно рагаци!

Среднощно Стори от Зевса Hands V В компанията на Роберто и Франческо, а този вдясно на снимката не знам кой е, но беше в Палермо, може би е някой от екипа на Виолата/Лукс Виде.. : ))
Джано тази нощ е вилнял Grinning
Пуши пура.. ии хич не му пука, че не можем да го видим от пушека! Rolling Eyes

Скарах му се.. че малко ме ядоса сутрешно Rolling Eyes Grinning

На този ден, преди 3 години Heart Eyes
не знам като какъв се е маскирал, с тази виетнамска/японска шапка, ноо е бая, бая красив! Rolling Eyes Grinning

На този ден, преди 2 години Heart Секси Каубой Wink Misc Gun

На този ден, преди годинa .. в Ruby ... Grinning
Без костюм.. просто един рядко красив мъж! Sunglasses Grinning

Погледът му казва всичко..
непредсказуем, изкусен, мистериозен .... но пълен с обещания.. Innocent Heart
Да припомня Hands V "Имам нови изненади за вас, до скоро 🔜"

Той мълчи, мълчи и накрая ни събаря.. Head Band Grinning
Тишина, която ни кара да останем.. в безопасност (не за дълго, табики...) Grinning
Но пък ни предупреждава.. за да не поемем "удара" изведнъж.. Grinning душица златна ни е той! Simple Smile

Имайте прекрасна и айляшка неделя рагаци! Flowers Rose

П.П. В очакване на "сюрпризите".. съм аз днес! Hands V Grinning

# 207
Абе, Грозде, тази година се е маскирал като цигарен дим! Не е ли очевидно, тьойбе, тьойбе Joy

Аз се чудя къде спи в момента, да не е на гости на Роби или Франко? Абсурд да се прибира у тях си и вече 3 дена стадото пред апартамента му да не го е засякло Grinning

Добро утро Flowers Hibiscus

# 208
Добро утро в последната неделя на месец октомври!

Да се насладим на кафенцето и си пожелаем приятен почивен ден! CoffeeFlowers RoseFlowers Four Leaf Clover

Грозде Hug....Ели Hug

Джан подобавощо отбелязва Хеоуин през годините! Simple Smile
Очакваме и сюрприза....

CAN YAMAN MANIA,клипче...
https://vk.com/feed?q=%23CanYaman&section=search&z=video … -199343470_118087

# 209
Аз се чудя къде спи в момента, да не е на гости на Роби или Франко? Абсурд да се прибира у тях си и вече 3 дена стадото пред апартамента му да не го е засякло Grinning

Джано се мисли за Хитър Петър.. ама пред мен, номерата му не вървят! Hands V Grinning

Вчера, въпреки гръмкото обещание за "нови изненади", фандома* бая, бая "мрънкаше", че след криеницата се е появил със стара фотка Joy Искаха актуална! По нощите, явно е решил да им го "върне" с още по-стара Grinning

Ели, и аз мисля, че Джан не се прибира в апартамента си (с лудата стража отдолу).. май изобщо не е в Рим..
Гъбарка ни яко .... Head Band Grinning

Ето защо мисля, че снимката от Сторито е стара..
До сега се рових да търся снимки от Палермо, да го видя този вляво кой е.. абе много познат ми изглеждаше Joy
Този портиера от хотела в Палермо, не е ли същия от сторито? Joy

Може би, защото си нямам работа се занимавам с глупости..
иначе съм сериозен човек съм си*! Hands V Grinning

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 08:39 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт