🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 7

• 56 461
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм ОК да участва в "Бог да ни е на помощ". То не е нужно да участва 10 сезона. Ще подлуди монахините 1 сезон, това им е достатъчно да закрият манастира и да станат рекламни лица на "Мания" Grinning Grinning Grinning

# 226
Стори от Джан..
Това е Джан - Прави света по-мил, по-добър.. да помага, да подкрепя, да дарява любов, радост и надежда Heart
Ето, с каква прекрасна инициатива.. празнува рождения си ден, нашето слънце Simple Smile

Неделя, 7 ноември, актьорът Джан Яман, за да отпразнува предстоящия си рожден ден, ще се срещне със семействата, присъстващи в Cinecittà World за следобед на солидарност, с цел да дари на децата от педиатричното отделение на Policlinico Umberto I в Рим, апаратура/оборудване, необходимо за грижите им.

Това ще бъде първото от дълга поредица от събития, организирани от сдружение „Can Yaman for Children”.

Всеки, който иска да помогне, Джан да подари усмивка на децата, може да участва в събитието, като закупи билети на тази страница.

През деня можете да се запознаете с Джан и да допринесете за дарението. Среща в 15 часа на Cinecity Street Stage.

Джан Яман: "Най-голямата ми мечта? Чувството да можете да видите как децата, хоспитализирани в болницата, се връщат да играят... "

Can Yaman Link in Bio за влизане в сайта и купуване на билети.

Ето и линка https://www.cinecittaworld.it/it/eventi/calendario-eventi/553/ha … TwTK3k-Cq-NCaUSIM

-----------------------------------------------

П.П. Рагаци, аз направо се просълзих... как може да е такъв човек  ....... Cry

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 21:33 от grozdence.

# 227
Ехаа, Джан е избрал много благороден начин да си отбележи рождения ден Heart Eyes Това е наистина готина изненада Blush

Красота х2 Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 228
Голяма са красота тези двамата Heart Eyes И най-после, подробности за Виолата.. : ))

Франческа Килеми, Джан Яман и синдромът на синестезия

Двамата актьори са главните герои на фантастиката "Viola come il mare", продуциран от LuxVide и излъчен в шест епизода скоро по Canale 5, режисиран от Франческо Викарио

„Имам хроматична синестезия. Музика с еднакъв цвят. Синестезията е неврологично разстройство, такава съм от малка». Това са първите думи от романа Познавате ли лятото? от Симона Танзини, която вдъхнови фантастиката Viola come il mare , продуцирана от Lux Vide в сътрудничество с Rti, в шест епизода на Canale 5 скоро, режисиран от Франческо Викарио. С участието на Франческа Килеми (Сицилианка) и Джан Яман (Турски).

Виола Витале (Килеми), бивша Мис Италия, е красива и оптимистична жена, но е болна от синестезия. Въпреки че е сицилианка, тя учи и работи в чужбина, но трябва да се върне в Палермо, нейния град, за да потърси бащата, когото никога не е срещала, и да открие нещо за миналото си: тайна, която е свързана с истинската причина за завръщането й в произход. Тук тя започва да работи като криминален репортер и си сътрудничи с инспектор Франческо Демир (Яман), очарователен човек с разследващ талант, но липса на доверие в човечеството: обратното на Виола.

„В случая на Виола – обяснява актрисата – синдромът, от който страда, я кара да свързва цветовете с емоциите. Когато види човек, той предава възприятието за цвят, което й позволява да открие най-дълбоката емоция". Сериалът се занимава с малко познато неврологично състояние. «Не знаех нищо за тази болест - признава Килеми - и бях очарована от нея. За да изиграя много далечния от мен персонаж, проучвах себе си, никога не съм срещал хора с този проблем, но открих, че велики артисти, като Кандински, са били засегнати от него. Опитах се да фокусирам синдрома чрез моите психически канали, за да върна надежден характер. Виола ще се научи да използва синестезия като полезен инструмент за изследвания. Тя не е супер жена със супер сили, тя има нещо магическо, тя никога не съди другите, тя само иска да види красотата на живота. Връзката между двамата протагонисти започва от неизбежни конфликти. Демир, син на баща турчин и майка италианка, не е израснал в лесно семейство. В личния живот, както и в работата, той има строго правило: никога не се завладявайте от чувства. Но Виола пристига в Палермо, която не иска да пренебрегне чувствата си, така че животът на инспектора е претоварен. Двете противоположности се привличат.

«Дори аз не знаех за синестезия – намесва се Яман – и оригиналността на разказването на история, започваща от неизвестно разстройство, е ключовият камък на сериала. Франческо е инстинктивен полицай, но не е безразличен към женския чар, така че историята е по-скоро сантиментална комедия. Въпреки че за първи път бях полицай и за първи път играя на италиански, веднага усетих този герой в себе си, просто го накарах да излезе наяве. Може би не случайно, откакто пристигнах в Италия преди 10 месеца, двамата ми най-добри приятели са двама полицаи и като ги наблюдавам отблизо, разбрах много за тази професия. Не само неврологичният синдром, но и Палермо е главният герой на фантастиката. "Палермо, различно от това как обикновено се представя във филми и фантастика - подчертава продуцентът Лука Бернабей -. Веднъж не говорим за мафията, а за престъпление, което съществува навсякъде. Едно безпрецедентно Палермо, със спираща дъха красота, богато на звуци, цветове, миризми, кръстопът на различни култури, които са го оформили от древни времена до днес. И тогава има силното усещане, че държавата си е върнала място, белязано от човешки жертви, за да върне Сицилия и Палермо към закона, към законността".

https://www.corriere.it/spettacoli/21_novembre_02/francesca-chil … .shtml?refresh_ce

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 23:05 от grozdence.

# 229
Ето, Грозде, нали питаше колко серии ще е сериала. Шест! Е много малко, бе... тамън ще почне и ще свърши... Пфуу, че и сериите ще са едни кратки, не 2 часа и половина, демек... по-малко Джан за гледане...

Я, пък тази синетезия било истинско нещо. Нали все викат, че сериала е фантастика и аз останах с впечатлението, че синезтезията е някаква измислица... Ето днес научих нещо ново! Blush

От Гугъл:
Хората със синестезия се наричат синестети. Един синестет би могъл да вижда в съзнанието си музиката в цветове или форми, или представите му за числата и буквите да са оцветени в различни цветове. Цветовите асоциации са най-характерни, въпреки че има доста доказани случаи, в които се прави връзка със звук. Обичайно в съзнанието си синестетът вижда цифри, букви, но също и музика, емоции и хора в определен цвят или си ги представя по определен музикален начин.

# 230
Добро утро,момичета!

Да се насладим на кафето и си пожелаем спорен ден! CoffeeFlowers Four Leaf Clover

Грозде Hug,благодаря за инфото,което си ни донесла за Джан!Много хубава инициятива за РД.И за сериала разбрахме колко ще са епизодите.И за мен са малко както е писала Ели Purple Heart!Искаме повече Джан! Wink

Нашата международна, добросърдечна звезда #CanYaman сподели с нас тази трогателна снимка, на която обяви, че ще се проведе благотворително събитие в неделя, 7 ноември (денят преди рождения му ден).

И за да отпразнува рождения си ден, той ще се срещне със семействата, присъстващи в света на Cinecittà, за да изрази солидарност следобед с целта да дари оборудване, от което се нуждаят за тяхната кауза!

Вече можете да се включите и да помогнете, като закупите билети от връзката, публикувана в историята на Джан.

Също така хвърлихме поглед върху неговия блестящ външен вид @dolcegabbana, който включва вълнен пуловер с водолазка (€ 635), джинси със скъсани детайли (€ 825) и пилотните му слънчеви очила DG224862 (€ 240).

Скрит текст:

Желая ви да имате приятен есенен ден!

# 231
Привет рагаци Simple Smile

Момичета, РД на Джано с прекрасната инициатива е отразена във всички възможни италиански медии, в абсолютно всички! Заглавията "Гранде Джан Яман" преобладават..
Ето и едно от др. различни заглавия:
"Джан Яман, рожден ден в знак на солидарност: великият жест на турския актьор" https://ilficcanaso.altervista.org/can-yaman-compleanno-in-solid … dellattore-turco/ и останалите заглавия, са с подобни прекрасни думи.. в знак на благодарност и уважение....

Партито ще бъде в увеселителен парк, който вече е украсен, има и поставени специални съоръжения - атракциите ще са много! Прочетох някъде, че ще бъде излъчвано на живо по някой си канал (изгубих линка, мислех, че съм го отметнала..) Парите от билетите ще отидат за болните дечица.. всеки може да закупи билет, дори и да няма възможност да присъства..

Какво да кажа за нашето слънце.. Джан разпространява любов.. Nature Sunny Heart Джан: "Любовта генерира любов"

Точно преди година - Кампания "Спасете бебето Памир".. Беше събрана цялата сума за лечението.. мн. голяма сума беше (не си спомням точно колко)
Тази година по-амбициозен проект - "Помогнете на хоспитализираните деца да се върнат да играят"
Няма международни звезди (не знам за такива), които да прекарват деня си с фенове, събирайки пари, за да поправят някои от грешките на този свят!
"Възползва се" от това, че е известен и обичан.. разбира се в полза на децата (сдружението "Can Yaman for Children“)
Както знаем, и от продажбата на "Мания", отиват парички за същите дечица....

---------------------------------

Джан Яман:
 "Инстинктът никога не ме е лъгал.
И ако наистина живеете в настоящето, нямате време за страх.
Ако едно нещо не се сбъдне, то само отстъпва място на друго, по-интензивно."
(думи от интервюто му за Vanity Fair)

-------------------------------

В новия брой на VANITY FAIR (Италия)

Кабир Беди: „Ще бъда първият, който ще гледа новия Sandokan“
Скрит текст:
В Истории, които трябва да ви разкажа , неговата автобиография, публикувана от Мондадори, актьорът говори за първите си стъпки в света на развлеченията, за любовта си, успехите си и дори паденията си.

Интервю - 3 Ноември 2021 Г

Кабир Беди няма навика да гледа стари филми и стари сериали, които го виждат като главен герой, но за Сандокан , драмата на Серджо Солима, която промени живота му през седемдесетте, той направи изключение. „Виждал съм го 5 или 6 пъти. Искам само да разбера какво бих могъл да направя по-добре и да се насладя на положителните неща, които вярвам, че съм направил добре “, казва Кабир от площад Zoom, свързан от дома си в Мумбай. Зад него стоят постерът на филм „ Майката Индия “ и корицата на „ Истории, които трябва да ви разкажа“ , автобиографията на Кабир, публикувана в Италия от Мондадори, която се превърна в бестселър в Индия.

Тази на Беди, както и звезда, която участва, между другото, в Octopussy , тринадесетият филм от сагата за Джеймс Бонд с участието на Роджър Мур, е историята на човек, който приема живота като приключение, опитвайки се да не спести нищо, борейки се с трудностите, за да може успешно да увенчае мечтите, които е имал като дете. Много постижения и някои съжаления за професионалист, който говори със спокоен и серафски глас, който знае, че е дал и получил толкова много от публика, която продължава да го следва и обича.

Защо реши да напишеш автобиографията си точно сега?
„Имах невероятен живот и исках да живея с него не само със семейството и приятелите си, но и с фенове и хора, интересуващи се от света на шоубизнеса, славата и опасностите на шоубизнеса. Животът ми беше влакче в увеселителен парк: това е историята на моето изкачване, моето падане и моето възкресение.

Вие сте скъпи мечтата си да бъдете архитект, но и режисьор: като дете, от друга страна, какво мечтаехте да станете?
„Децата имат много мечти. Бях много впечатлен от армията и мечтаех да стана генерал, но и пожарникар, за да мога да спасявам живота на хората, и журналист. Бих искал да съм архитект, но не можех да си позволя този път поради икономическите условия на семейството ми. След като бях приет в Свети Стефан, работех по телевизията и радиото и това ме накара да изградя кариерата си."

Говорейки за годините, през които сте работили в радиото: колко страдахте от изтриването на вашето ексклузивно интервю за Бийтълс от лентата?
„Това беше лудо постижение за млад репортер по това време. Разочарованието и гнева бяха неописуеми: радиото отмени касетите, за да може да ги записва по икономически въпрос, без да има представа какво държи в ръцете си. Гневът беше такъв, че ме накара да преосмисля целия си живот и да тръгна в нова посока. В крайна сметка кризите са сила. Когато разберете, че ако вратата се затвори, се отварят нови възможности, най-добре е да се възползвате от тях. Именно с тази амбиция реших да напусна Делхи с няколко рупии и да се преместя в Мумбай, за да търся богатството си».

Винаги ли е било амбициозно?
"Не. Исках интересен, творчески живот. Исках да докосна и достигна до сърцата на хората. Опитах много амбициозни неща: в някои успях, в други не. Никога не съм бил готов да направя нещо, за да постигна успех ».

В един момент, благодарение на билбордове, лицето й стана популярно в цяла Индия: какъв ефект имаше върху нея?
„Славата сама по себе си е удовлетворяваща, тя ти носи голямо щастие. Благодарение на рекламата и работата като актьор в театъра станах известен в цяла Индия и това ми даде страхотно усещане, чувство на голям ентусиазъм и адреналин, но не това ме определяше. Бях наистина щастлив, че ме признаха, но, както всички неща, имаше и недостатъци. Като загубата на поверителност и всички радости на анонимността».

Ако е взет малко за Сандокан, той дължи това на шоуто в театъра, не мислите ли?
„В театъра стоях с гръб към публиката и протегнати ръце: изглеждах напълно гол, факт, който предизвика сензация. Когато търсеха висок, атлетичен, брадат актьор, всички знаеха името ми за дупето ми. Така че, да: да кажем, че дупето ми помогна да получа ролята."

Ще бъде ли странно да видим Сандокан без него, но с друг актьор, Джан Яман, в главната роля?
„Не, напротив. Ще бъде интересно. Не знам какви ще са приликите между новата и старата версия, но нямам търпение да разбера. Винаги има радост от преоткриването: аз ще бъда един от първите хора, които ще го гледат».

В книгата посветихте много място на любовта, на браковете си и на жените ви: какво представляваше вярността в живота ви?
„Имах необикновени връзки с необикновени жени, всички различни. Първият ми брак се превърна в отворен брак, опасен експеримент, който се провали. При Парвин Баби вярността беше много важна. Когато двама души се оженят, те очакват лоялност да бъде там. Ако не успее, нещо се счупва и това генерира нестабилност».

По време на първия си брак, в сцената, в която съпругата му тръгва на летището, той пише: „Исках да плача, но мъжката ми гордост ми попречи“. Има ли тази гордост и днес?
„През годините се научих да изразявам емоциите си по-ясно. Мъжете са склонни да не искат да правят това, искат да изглеждат силни, но не мисля, че това е в тяхна полза. Трябва да се научим да говорим повече, особено в една връзка. Тези дни не плача много, но съм наясно, че ако направя някаква фатална грешка, жена ми ще ме разплаче.

Как се почувствахте, когато приключихте с писането на историята си?
„Невероятно усещане за завършеност. Това беше история, която настояваше да излезе и да бъде разказана в продължение на 10 години. Чудех се как да го направя, докато имах богоявление и го написах с голяма страст. Не мога да опиша удовлетворението от успеха. Занесох го на жена ми като подарък за рождения ден и тя каза, че не бих могъл да й направя по-добър подарък.

Предишния Сандокан Simple Smile Вече на възраст.. но изглежда страхотно : ))
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 21:47 от grozdence.

# 232
Добър вечер от мен Simple Smile

Някакви нови кадри, но дали са от днес...

# 233
На снимачната площадка на "Viola come Il mare" Sign Clapper

Но колко е КРАСИВ  .........
Scream Heart Eyes

цялото клипче на нашето малко и сладко Великанче Hands V
https://twitter.com/Berna71164899/status/1455999095739408388

Виждате величието на мъжа в начина, по който се отнася към жените..
Джано винаги е мил с дамите, било то приятелка, майка, колежка и т.н.. млади или стари, няма значение.. отношението му просто е мило : )) Кавалер отвсякъде.. да ти е писано да си жена и да си наблизо..
Innocent Joy

---------------------

А това вече е много сладурско клипче на Джано с бебешките си фенове Heart Eyes
(има пауза, секунди със снимка, преди да почне клипчето)

https://twitter.com/LenkaWeaver/status/1456006293270024199

Зевса с малките си фенове, но вече омагьосани от него... Heart

=======================

П.П. В ютюб и двете видеа..

https://youtu.be/Tr8rOpsaaas

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 04:40 от grozdence.

# 234
Добро утро,момичета!

Грозде Heart....Ели Heart....

Ако искате да видите гигантската витрина с Джан,отидете до фризьора във Фраттамаджоре (Неапол).

В #IG вече има официална страница за парфюма''Can Yaman for Children''
Следвайте линка и се абонирайте....

Желая ви приятен ден!

# 235
Бонжорно рагаци!

Джан Яман борбата с грима и косата оставя феновете без думи.

Веднага след като пристига в студиото Lux Vide в Рим, за  да заснеме сцените на Виола като морето,  все още сънен, Джан е подготвен за грим и прическа от продуцентския стилист.

Гримьорът, разбирайки, че актьорът все още спи, решава да направи видео. Докато отговаря, той не само поздравява феновете си, но и казва: „Добро утро, обичам ви“.

Въпреки ангажиментите и умората, Джан винаги успява да намери начин да поглези феновете си и да им подари момент на нежност.

Връзката между Джан Яман и феновете му винаги е била специална. Всъщност актьорът винаги е заявявал, че се чувства като у дома си, че обича "жените си" и се чувства разглезен от тях.

"Le Yamine"/ Ямините , така дефинирани последователите на Джан, го следват непрекъснато, на всяко място и навсякъде, по всяко време на деня или нощта.

През тези месеци бяха наблюдавани много сцени на обич, откакто Джан Яман е в Италия. В Рим както в Пулия, Кампания, Сардиния и Сицилия.

Доколкото е възможно, Яман никога не отстъпва и раздава снимки и автографи. Може ли това да е тайната на тази БОЛЕЗНЕНА ВРЪЗКА, която го свързва с феновете му?

https://www.torresette.news/rubriche/social-network/2021/11/03/c … e-le-fan-il-video
Видеото на сънливото мече от линка в статията https://www.instagram.com/p/CVxWq6aoFGR/?utm_source=ig_embed& … video_watch_again

Мисля, че е време, да започнат да ни пускат по-малко инфо за Сандокан!
Любопитството и нетърпението ми, са отвъд границата на предела вечее.......  : ((

Зумнах тази красота малко аС..... Grinning

Случайно попаднах на тези видеа.. от някакъв ютюб профил "SANDOKAN OFFICIAL ®"

https://youtu.be/StTzay8hczk

SANDOKAN - ARCADE VIDEO GAME PREVIEW
https://www.youtube.com/shorts/Pk6swBDqFKI

Злате Flowers Four Leaf Clover Ели Flowers Chili хехехе толкоЗ за теб Елке! Напоследък ни отбягваш и ти се сърдя! Rage Grinning

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 09:31 от grozdence.

# 236
Ели Flowers Chili хехехе толкоЗ за теб Елке! Напоследък ни отбягваш и ти се сърдя! Rage Grinning

Моооляя? Той Патрона се е покрил, аз съм ви отбягвала Grinning Тая чушка е за Джан, ш мА извиняваш! Grinning

# 237
Неделя, 7 ноември, актьорът Джан Яман, за да отпразнува предстоящия си рожден ден, ще се срещне със семействата, присъстващи в Cinecittà World за следобед на солидарност, с цел да дари на децата от педиатричното отделение на Policlinico Umberto I в Рим, апаратура/оборудване, необходимо за грижите им.

Това ще бъде първото от дълга поредица от събития, организирани от сдружение „Can Yaman for Children”.

Всеки, който иска да помогне, Джан да подари усмивка на децата, може да участва в събитието, като закупи билети на тази страница.

През деня можете да се запознаете с Джан и да допринесете за дарението. Среща в 15 часа на Cinecity Street Stage.

Джан Яман: "Най-голямата ми мечта? Чувството да можете да видите как децата, хоспитализирани в болницата, се връщат да играят... "

Can Yaman Link in Bio за влизане в сайта и купуване на билети.

Ето и линка https://www.cinecittaworld.it/it/eventi/calendario-eventi/553/ha … TwTK3k-Cq-NCaUSIM

Това е Джан Яман – човек с огромно сърце, благодетел и блестящ актьор. Умее да разбива женските сърца с красотата и таланта си, печели уважение и почит с постъпките си.        
Милиони са верните му фенове и последователи! Аплодира го цял свят. Всички се прекланят пред искрената му любов и загриженост към децата.
И ако някои псевдо актьори пилеят средства, за да си купят фенове в Instagram  и Twitter, а други подкупват журналисти, в желанието си да се появят по страниците на популярни и не толкова медии, Джан работи, за да се раздава, работи, за да помага.
Страхотна инициатива за рождения му ден! Прилягаща на Джан, защото Джан е усмивка и надежда, любов и признателност.
„Това ще бъде първото от дълга поредица от събития, организирани от сдружение „Can Yaman for Children”. Италианците са във възторг, медиите не спират да пишат за това чудо – Явлението Джан Яман се превърна в символ на доброта, отдаденост, благородство и респект.
Адмирации ...

# 238

Ей го на.. намесва се, за да смекчи скуката ни.. Scream Heart Eyes

Нов ИГ пост @canyamanmaniaofficial

"В любовта победител е този, който бяга."

Извърнал е поглед Джано, срамува се, галиба ..............
Blush

А бяха времена.. когато нахално и нагло ни гледаше в очите.. Rolling Eyes Grinning

Адмирации и за теб Еми Kissing Heart за страхотния коментар! Flowers Rose

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 18:24 от grozdence.

# 239
Привет, рагаци Stuck Out Tongue Winking Eye

„В любовта победител е този, който бяга.”

Ок!

Общи условия

Активация на акаунт