Естетични процедури за лице и тяло – 42 тема

• 64 388
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
Кой филър поставиха? С игла или с канюла? Може да се е капсулирал, затова да не се е резорбирал при разграждането.

Иначе за операцията - аз нямах предвид да ти направят блефаропластика, а лекар, който прави - защото оттам влиза, за да отстранят мастните торбички или да направят лифтинг, ако има свлечени тъкани.

Но след като е станало след филъра - вероятно е от него.

# 136
Кой филър поставиха? С игла или с канюла? Може да се е капсулирал, затова да не се е резорбирал при разграждането.

Иначе за операцията - аз нямах предвид да ти направят блефаропластика, а лекар, който прави - защото оттам влиза, за да отстранят мастните торбички или да направят лифтинг, ако има свлечени тъкани.

Но след като е станало след филъра - вероятно е от него.

Филъра беше Stylage, но кой точно не знам, с игла е поставен. Идеята на лекарката за поставянето беше да го сложи в най горната част на коста, отстрани на окото (дано да ме разбрахте), за да даде лек обем там и да изпъне пачия крак, но бръчките не се изпънаха, а само си създадох други главоболия.
Алена, а ти имаш предвид хирурга да отвори кожата под окото и да почисти каквото има (мастно образувание или филър), нали така?
Защото лекарката за блефаропластиката ми каза, че едва ли не това стопяване или почистване тя може да го направи ,но крие рискове понеже нямам кожа и като зашие щяло да провисне и тн, а уреда ще го направя много по нетравмиращо. Но мен определено ме притеснява този уред. Обаче сега мисля, че наистина си права и трябва да се консултирам с някой друг, защото си спомням някъде съм чела, че др. Наталия Иванова отваря и препозиционира свлечената кожа или мастна тъкан.
Алена много благодаря за отделеното време, наистина си много ценна за форума, знаеш толкова много и помагаш на всички. Мисля че трябва по сериозно да се захванеш с писането на блог, ще има голям успех ❤️

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 00:22 от shampein1

# 137
  • в 1001-та нощ
Радвам се, че размисли. Д-р Иванова е добър вариант за консултиране и защото е офталмолог, и има опит в естетичната медицина. Стискам палци да мине възможно най-леко. Споделяй, като има развитие.

# 138
shampein1,
Моля споделете после какво е казала д-р Иванова.

# 139
Аз също наскоро писах за маларни торбички и Агнес - бях на консултация при Димитрина Желязкова, но тя също каза, че нямам излишна кожа и препоръча Мая Куртишева и Агнес - беше много убедителна, че със сигурност ще помогне и освен, че ще стопи мастната тъкна, ще стегне контура на окото. Питах я дали е виждала наистина изчезване на маларни торбички с Агнес и тя каза - да, имам такива пациентки.

Аз още не съм стигнала до консултацията с Мая Куртишева - shampein1, каза ли ти поне колко струва?

Мен също ме е страх да не вземе да се отпусне или разтегли и без това тънката кожа под очите.

Във Фейсбук питах Чокоева за тази процедура и тя ми изпрати тази снимка на майка си, която е имала огромни маларни торбички и на снимката резултатът е огромен.

Скрит текст:

Хем ми вдъхва доверие, понеже това е майка и, а не е просто свалена снимка от интернет, хем като търсех и в Ютюб клипчета за Агнес под очи - има видеа как се прави, но никой не показва преди и след снимка.

Та и аз съм в огромна чуденка какво да правя.

# 140
  • в 1001-та нощ
От това, което аз изгледах - процедурата се прави в 2 фази - първо само се боде с един накрайник за лифтинг ефект, а след това се боде с друг накрайник, който изстрелва топлина за стапяне на мазнините.

Аз имам едн бабунка от филър под лявото око, която много ме дразни. Примерно - бих боднала само там.

# 141
  • Варна
Аз искам да попитам ползвали ли сте козметика с бакучиол и как ви се отразява?

# 142
Аз искам да попитам ползвали ли сте козметика с бакучиол и как ви се отразява?
Това е като по-лек вариант на ретинола. Тоест не мисля, че има кой знае какъв ефект, освен за много млада кожа или съвсем начинаещи с ретинолите.

# 143
Аз имам едн бабунка от филър под лявото око, която много ме дразни. Примерно - бих боднала само там.
Моля те да споделиш, ако решиш да го направиш. Имам същия проблем под лявото око,явно е капсулиран филър, слаган е преди 4 години.

# 144
Проблема е че не знам вече при кого да отида и на кого да се доверя. От известно време посещавам д-р. Ванеска и съм изключително очаровано от нея, но и тя сякаш няма решение за тези торбички. Два пъти разграждахме филъра, правихме три процедури мезотерапия от която уж щяха да се повлиаят и нищо. Другата седмица имам отново час при нея и ще видим какво ще предложи. Сега исках просто да разбера дали някой има подобен проблем, дали е пробвал въпросната процедурата. Докторката която ми я предложи е Мая Куртишева, честно да си призная не я бях срещала като име до сега.
Колко като цена ти излезе разграждането на филъра? Аз също мисля за мезотерапии, малко да се подхрани зоната под очите, но ме е страх да не се разпъне повече кожата, както стана след филъра. Затова ми се иска по скора стягане, не знам и аз вече какво да правя.
А д-р Иванова, която коментирате не беше ли в Стара Загора

# 145
  • в 1001-та нощ
Да, в Стара Загора е.

Моля те да споделиш, ако решиш да го направиш. Имам същия проблем под лявото око,явно е капсулиран филър, слаган е преди 4 години.

И моят е от толкова Simple Smile Ще споделя!

# 146
Някой правил ли е fox eyes,  доволни ли сте и при кого?

# 147
Някой правил ли е fox eyes,  доволни ли сте и при кого?
Досега един доволен не съм чула да има.Много пари за два месеца ефект.

# 148
Tiriti и аз ходих точно при др. Димитрина Желякова на консултация и понеже другата лекарка Мая Куртишева беше в клиниката ми предложи да я извика за да ме погледна и да обясни по подробно за процедурата. Обаче на въпроса ми дали няма да стопи и малкото мазнини които имам около очите, тя каза, че няма страшно можело в началото малко да хлътне, после ще се възстанови, но ако ли не ще сложим филър.... и това тотално ме разколеба. За цената изобщо не питах.
Dete2 не си спомням колко ми струваше разграждането при др. Ванеска защото си слагах и ботокс, а втория път пък не ми взе пари.

# 149
Здравейте. Бихте ли ми посъветвали каква процедура да си направя и при кой специалист (гр. София) за премахване на бръчка на челото. На 29 години съм, като цяло кожата ми е добре, но тази бръчка адски много ме дразни, защото си е дълбока. Ботокса ли е най-доброто решение? Ако да, коя е клиниката с най-добрите специалисти, на които мога да се доверя?

Общи условия

Активация на акаунт