Естетични процедури за лице и тяло – 42 тема

• 62 838
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Не виждам разлика между Морфеус и Виваче, иглите при втория също се регулират и челото и около очите ме минават с малка дълбочина, а бузите - 3,4 мм. Някой по-запознат да каже каква е разликата?

# 691
Здравейте, красавици, как сте:) Отдавна не съм ви навестявала:)
Утре отивам за СО2 на цяло лице, миналата година правих два и съм доволна от състоянието на кожата си:)
Този път обаче ще е при доктор Христозов във Стара Загора, препоръча ми го доктор Иванова, която праив блеферопластика на мъжа ми.
Някой ходил ли е при него, впечатления?
Кат знам какво ме чака, малко ми е свито, но пък си струва! За мен засега е алтернатива на филърите. 4-5 дни пак ще съм сякаш съм спала на гофретника😅🤭
Ще го разпитам и за Морфеус подходящ ли е за мен и кога.
Аз най- вече около очите искам да наблегнем в грижата, но не знам той включва ли тази зона в цяло лице.
Утре ще видя и ще ви разкажа:)
Надявам се всички сте здрави🌸

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 22:14 от JACKLIN*

# 692
А  апаратни процедури по време на ваксина между първа и втора игла поне може ли...

# 693
pepina много благодаря за отзива!
Аз изпуснах снимката, дали е удобно да ми пратиш на ЛС Simple Smile

А минаваха ли ти над окото и под веждата?
Забелязваш ли вече лифтинг ефект или да са се стопили мазнини?

# 694
Не виждам разлика между Морфеус и Виваче, иглите при втория също се регулират и челото и около очите ме минават с малка дълбочина, а бузите - 3,4 мм. Някой по-запознат да каже каква е разликата?

Няма голяма разлика - и двете са радиочестотен микронийдлинг, но при венус вива има и втори накрайник, който доставя радиочестотна енергия вътре в кожата, без да я дупчи отгоре с иглички. Това е по-щадящо за хора с розацея например.

# 695
А какво ще рече фракционна мезотерапия и какво да очаквам от нея?

# 696
Здравейте , някоя от вас дали е разграждала филър под очите ,ако може да ми кажете дали ще след това се е получило увисване на кожата или някакви други странични ефекти и ако може да споделите при кого сте направили процедурата . Simple Smile

# 697

Няма голяма разлика - и двете са радиочестотен микронийдлинг, но при венус вива има и втори накрайник, който доставя радиочестотна енергия вътре в кожата, без да я дупчи отгоре с иглички. Това е по-щадящо за хора с розацея например.

Мисля, че основната разлика е в това, че при  Morpheus може да се регулира дължината на вълната, спрямо нуждите на кожата, докато при Виваче не съм сигурна, че е така

# 698
Мен ме интересува също за ваксината колко време трябва да е минало след поставени филър или ботокс … защото на една приятелка са и казали месец да изчака и тогава да се ваксинира…. до мен такава информация пък не е стигало..

# 699
Мен ме интересува също за ваксината колко време трябва да е минало след поставени филър или ботокс … защото на една приятелка са и казали месец да изчака и тогава да се ваксинира…. до мен такава информация пък не е стигало..
Това не го ли писахме една-две страници назад или имам дежа-вю?

# 700
Момичета, има ли доволни от TITAN за стягане на долна 1/3 от лицето ? Някой май беше писал преди в темата, но не намирам назад по темата.....

# 701
Здравейте , някоя от вас дали е разграждала филър под очите ,ако може да ми кажете дали ще след това се е получило увисване на кожата или някакви други странични ефекти и ако може да споделите при кого сте направили процедурата . Simple Smile
Защо ще разграждаш ,мигрирал ли е ?

# 702
Защо ще разграждаш ,мигрирал ли е ?
Защото със времето някакси стана препълнено и се появиха и като торбички под очите на скулите

# 703
Аз също имах желание да разграждам филър под очите, но ме достраша. Пробвай с процедури с радиочестота, аз правих на цяло лице и според мен се разгради до някаква степен остатъка от филъра и в зоната под очите.

Да споделя и че днес бях при др Ванеска за подновяване на ботокс и я питах за този ПБ серум, който се коментираше преди няколко страници, тя съответно много ми го похвали за двойна брадичка и го сложихме. Цената е 800лв, ефект каза, че до месец се разгръща.. искрено се надявам да има такъв, защото до момента не съм открила процедура, която да има задоволителен за мен ефект за тази зона.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 16:28 от MaRin4et0

# 704
Маларни торбилни се образуват от филъри и иозметика съм чела.Бих постветвала освен процедури апаратни, да се опита и с мазажи  в зоната.

Общи условия

Активация на акаунт