Естетични процедури за лице и тяло – 42 тема

• 64 448
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Първенци по пробутване са при Денкова според мен. Пробутване е да отидеш за почистване на лице, а да ти пробутват козметика за 300лв. и процедури за 500лв., а дори да нямаш нужда или да си се интересувал.

# 616
hibryd, имаш ли снимка на някой участък от лицето ( преди и след)?

# 617
То Морфеус сигурно не е лоша
процедура, но като чета за това колко върши, а каква му е цената, се отказвам.
Не знам за шия дали ще помогне, там кижата е друга.

# 618
Нямам снимка, бяха ме снимали в клиниката, като искаха да отида после да снимаме резултатът, обаче това съвпадна с периодът на блефаропластиката ми, та не отидох. Не знам защо нямат снимки в сайта, на мен ми показаха там снимки на други пациенти. Това, което ми направи впечатление беше, че при по-млада кожа сякаш по-слабо се вижда резултатът.
Да използвам за попитам. Някой знае ли в София място където правят пилинг tca paint или tca cross (това е пилинг, при който ти мажат само белези, където имаш, а не цялото лице)

# 619
Здравейте Simple Smile

Предстои ми консултация при др Чилингирова в ДермаАкт за поставяне на филъри, но исках да събера инфо и от хора, които вече са си поставяли филъри под очите. При мен има леко хлътване под очите, като от дясната страна е някак по-изразено и областта точно между окото и носа стои синя. С коректор има лек ефект, но пак имам уморен вид, затова и се интересувам от филър. Ще се радвам ако някой може да сподели своя опит - при кой доктор сте слагали, колко мл, колко време издържа при вас, имали миграция?

# 620
Ache, моите очи са абсолютно по същия начин. Моля след консултацията да споделиш как е минало, какво са ти препоръчали

# 621
Ache, моите очи са абсолютно по същия начин. Моля след консултацията да споделиш как е минало, какво са ти препоръчали
Ще пиша като мине прегледа другата седмица

# 622
Здравейте Simple Smile

Предстои ми консултация при др Чилингирова в ДермаАкт за поставяне на филъри, но исках да събера инфо и от хора, които вече са си поставяли филъри под очите. При мен има леко хлътване под очите, като от дясната страна е някак по-изразено и областта точно между окото и носа стои синя. С коректор има лек ефект, но пак имам уморен вид, затова и се интересувам от филър. Ще се радвам ако някой може да сподели своя опит - при кой доктор сте слагали, колко мл, колко време издържа при вас, имали миграция?

Аз съм с филър под очите - Teosyal Redensity II eyes , пред около година и 2 до 3 месеца .Поставя го Валянова , не съм имала до сега проблем с поставени от нея филъри .Там не е добре да се разгражда лошо поставен филър , защото се пигментира кожата и е много кръвоснабдено .

Ето така изглежда моето око в момента .

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 21:43 от nkv_sz

# 623
Много си красива, дори и от малката част показано, областта на окото изглежда чудесн.
А и страхотни вежди:heart_eyes:
Естествени ли са или phibrows?

# 624
Много си красива, дори и от малката част показано, областта на окото изглежда чудесн.
А и страхотни вежди:heart_eyes:
Естествени ли са или phibrows?

Благодаря , да си кажа че съм на 54г , естествени са ми  веждите .
NB ! Искам да допълня по - темата за риска при поставяне на филъри и конци . В Щатите , Канада , Австралия и някои Европейски държави водещи дерматолози използват Facial ultrasaund с цветен доплер т.е. ясно се виждат тъканите , кръв.съдове и дали правилно се поставя конец или филър .До сега нямам информация дали и у нас има такива дерматолози .Но това е бъдещето .

# 625
  • Street of Dreams
54?! No way.

# 626
nkv_sz, назолабиалните гънки с нещо правени ли са?

# 627
През тази година имам поставени конци , мисля че беше април по 4 бр.от всяка страна , често допълвам устните в ъглите и ботокс , за 2021 е това .
В назолабиалните имам филър , поставен е с  канюла през миналата година . Преди повече от 2 години имам филър в брадичката . Имам MD Kod в основата на носа , в слепоочията .
Аз нямам скули , защото лицето ми е широко , но веднъж на около 1.5 година ми се поставя филър в облостта на скулите с цел обиране и на минимална птоза .

P.S .До 46 / 47 години не съм имала филъри и конци .При мен някои апаратни процедури действаха  много добре , но не при  всяко лице има ефект ( и понякога се оказва едни пари хвърлени на вятъра )

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 17:57 от nkv_sz

# 628
При Валянова ли правиш всичко това?

Не мога да дам и аз 54, чудесен ген и грижи!
А с каква Бяла козметика си през деня и вечерта?

# 629
  • Street of Dreams
Изтървах снимка май, но още не мога да го повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт