Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 31

• 88 538
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Наоколо
Една жена със страшно ревнив мъж отишла на зъболекар. И нали мъжът и е бил страшно ревнив и звънял през 2 минути. На лекаря му писнало и при поредното позвъняване, взел телефона и казал:
- Пет минути свършвам, плюе и тръгва!

Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди ПО цел ден, турил една табела у сред бустано, на коя пишело:
-Една От лубениците съм нагньел с отрова, да ви е * а у ламерете ....
На другиа ден отива да провери бостано и глееа сички лубеници си там, а на табелата дописано:
-Сеги Са две, да та е * а у тарикато ...

Зетят се прибира пийнал, ляга си, награбил жена си, свършва набързо и става да си тегли едно душче, минавайки през хола вижда, че жена му спи на дивана. Връща се в спалнята, цъка лампата и вижда тъща си в леглото:
- Що не каза че си ти, ма?
- Ми нали не си говорим...

# 601
Засекли се в бар студент и войник (в отпуск) и всеки почнал да се оплакват от патилата си.

Студентът: По принцип университета всичко е перфектно и там грижа нямам - ако се събудя ходя на лекции, ако не ми се става,  пропускам. И всяка вечер в общежитието съм с различно гадже... Това добре, обаче накрая като легна в леглото да спя и идва гладът. Въртя се насам, натам и не мога да заспя от глад. По някое време не издържам, паля лампата и гледам на стената хлебарка. Ти ял ли си хлебарка?

Войникът: По принцип и в казармата като цяло не е зле  - по цял ден спорт сред природата, безплатни дрехи,
храна на корем, не мислиш и не се грижиш за нищо... Това добре, обаче вечер като легна в леглото и не мога да заспя от желание за секс. Прегръщам и мачкам възглавниците и ако затворя очи само мацки ми се привиждат. По някое време не издържам, паля лампата и гледам на стената хлебарка. Ти еб@л ли си хлебарка?

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 17:19 от Черна станция

# 602
При истинския мъж всяко нещо винаги си е на мястото! Самото място обаче периодично се променя на хаотичен принцип.

Значи, да си знаете. Не съм дебел, а богат на мазнини и въглеводороди!

Диета чудо! Плюскаш си всичко и се надяваш на чудо.

Остарявам... Тази година ходих по-често на избори, отколкото на дискотека.

Учени откриха препарат, който удължава живота до 120 години.
От НОИ предложиха пенсионната възраст да стане 110.

# 603
Купон Основното осветление е загасено, проблясват само светлинни ефекти, по едно време двама танцуващи се оттеглят е празна стая. Чува се женски шепот:
- Ама Ваньо... Днес съвсем не се държиш като обикновено... Ръцете ти като че ли са по-силни и определено по-настъпателни. И устните ти са по-топли. Ох, ох, ох... и оная ти работа е по-голяма и гореща... Ох, и по-дълго издържаш, и ох, ох, ох, ох... по-добре го правиш...
- А на всичко отгоре не съм и Ваньо...

# 604
  • тук, на мястото си

# 605
  • Наоколо
Отива 80-годишен дядо на преглед, гледа докторът изследванията и вика:
- Браво, бе, деде! Супер ти е кръвната картина, кръвното ти като на младеж, добре си, ама я ми кажи как я поддържаш тая форма?
- Па ставам сабале рано, извеждам козичките, агънцата и цял ден след тях, така карам...
- Не ми се вярва да е това, щото от гледане на овце не се оправя здравето. Сигурно от гена нещо... Я ми кажи баща ти на колко почина?
- Кой починал, бе, пепел ти на езика, жив и здрав си е човекът.
- Е как така жив, на колко е?
- 99...
- Е той как се държи?
- Ми нали ти казах, ставаме сутрин и пускаме овцете и козичките и цял ден след тях...
- Няма начин от това да е, нали ти казвам. Дядо ти на колко умря?
- Докторе бе, ненормален ли си? Защо да е умрял, супер си е дядо, на 120 е.
- И дядо имаш? Добре бе, и той ли с вас върви след козите и овцете?
- Да, ама напоследък не, че ще се жени и има работи по сватбата да върши нещо...
- Ще се жени? Ама добре бе, от какъв зор ще се жени на 120 години и той?
- Ами, а де, и той не иска, ама техните го натискат...

# 606
# 607
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Гъсеницата яде много и се превръща в прекрасна пеперуда. Не разбирам аз къде точно бъркам в концепцията.

Аз тази година няма да я добавям към възрастта си, защото и без това не я използвам.

Никога не вдигайте на непознат номер! Възможно е да е някой познат.

Мъж се върнал от командировка малко по–рано и видял малко повече...

Получих от банката последно предупреждение. Колко хубаво, че няма да ме безпокоят повече! Много са коректни.

- Скъпа, искаш ли да идем на кино?
- Защо на кино? Какво им е на Малдивите?

- Ела да гледаме филм.
- Ти искаш да правим секс...
- А, значи си го гледала този филм!

# 608
  • тук, на мястото си

# 609
Евреин идва на почивка на слънчев бряг. Пред хотела го среща циганин, който му предлага златна гривна за 100 евро. Евреинът се пазари дълго и я купува за 50. Това, че гривната е фалшива, евреина се досетил веднага. А че стоте евро са фалшиви, а рестото истинско, циганинът не разбрал веднага...

# 610
Обява:
Фирма търси нов главен счетоводител.
И стария също.

--Автор: Китодар Тодоров--

# 611
Госпожа Петрова дори в леглото си оставаше учителка: "Я излез и влез, както трябва!"

# 612
# 613
Госпожа Петрова дори в леглото си оставаше учителка: "Я излез и влез, както трябва!"

Подобна учителка по литература след първата брачна нощ:
- А сега повтори отново, но този път по-дълго и по-изразително.

# 614
  • София
Нов затворник. Съкилийникът му го успокоява:
– Споко, бе! Какво са десет години, няма да усетиш кога ще се изтърколят. Тук живеем разнообразно. Всеки ден е тематичен. Понеделник например е ден за футбол. Всички ритаме на двора. Ти обичаш ли да риташ?
– Ми... не! Аз не обичам спорта.
– Ъхъм, ами добре, вторник ще ти хареса - тогава играем карти, белот, сантасе... каквото искаш. Обичаш ли карти?
– Ми... не, аз карти не играя.
– Добрееее, сряда е ден за сeкс. Ти сeкс с жени ли обичаш или с мъже?
– С жени!
– Ееее, тя и срядата няма да ти хареса, значи...

Общи условия

Активация на акаунт