Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 31

• 88 533
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Скрит текст:
Тази седмица преди балотажа, по обяд в градинката пред "Св. Седмочисленици" един много пиян се е вкопчил с две ръце за дърво, олюлява се и е вперил втренчен поглед в нищото.
По едно време, пуска внимателно лявата си ръка, бавно повдига ляв крак в опит да тръгне, но губи равновесие и ахаа да падне, стъпва и отново се вкопчва с две ръце в дървото. Минава малко време, пуска дясна ръка, вдига десен крак но отново следва мощно залитане и отново вкопчване в дървото. Така няколко пъти без видим напредък.
Накрая изморен от целия вложен труд пияният сяда на земята, поглежда отчаяно към небето с цялата мъка на света възкликва
"Е**хма**у! Квото и да направим се е грешка!"

# 631
Две възрастни госпожи следят индийски сериал, но едната отива на гости за около месец и връщайки се, пита другата:
- Е, какво се случи?
- Ще има убийство.
- Ти как разбра? Кого убиват?
- Не знам! Куршумът още лети.
Семейна двойка гледала "Спасители на плажа" По едно време, жената се обадила кисело: - Не разбирам какво толкова ѝ харесват на тая Памела Андерсън? Ами, то, ако махнеш силиконовите гърди, модната прическа и скъпия грим - на какво ще заприлича? Мъжът отговорил с въздишка: - На теб!!!
Детето на японка и българин е странна комбинация: много му се работи, но го мързи да стане от дивана.

Германецът:
- Моята жена в леглото е като лъвица!
Французинът:
- Моята жена е нежна като пеперуда!
Българинът:
- И моята не прилича на човек ...

# 632
# 633
  • тук, на мястото си
Турист сяда в испански ресторант и разглежда менюто. Гледа ястие: "Корида". Поръчва си го и остава много доволен - порцията съдържа две огромни "яйца" от бик.
След време пак идва в Испания и пак си поръчва от същото. Този път обаче му носят две съвсем малки яйца. Пита келнера:
- Защо толкова малки тоя път?
- Ами коридата си е корида, господине... Кога бика, кога матадора...

# 634
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 635
  • тук, на мястото си

# 636
  • Наоколо
Много се смях на този, но го сметнах за дебилски и затова ще го споделя като спойлер.

Скрит текст:
Двама ловци се разхождат в гората, когато един от тях пада на земята.
 По всичко изглежда, че не диша, а очите му са изцъклени.
Другият вади телефона от джоба си и звъни на "Спешна помощ".
Казва на оператора: "Моят приятел е мъртъв! Какво да направя?".
Операторът му отвръща: "Успокойте се. Мога да ви помогна. Първо, нека да се уверим, че е мъртъв".
Настава тишина. След това се чува изстрел.
Ловецът се връща на телефонната линия и казва:
 "Ок, а сега какво?"

# 637
Двама борци били в командировка в провинцията и на връщане спрели джипа да пикаят в едни храсти. И изведнъж единият се развикал:
- Тиква, помощ, ухапА ме змия.
- Е па де те ухапА, бре Компир?
- Па за оная работа. Кво да прайм сега?
- Чакай, шъ питам шефа.
И звъни той на шефа:
- Шефе, абе тук станА един сакатлък, Компира го ухапа змия, кво да прайм сега?
- Как кво, изсмукваш отровата от ухапаното място.
Компира не издържа и пита:
- И кво каза шефът?
- Ми каза, че ще мреш...

- Докторе, ухапА ме змия.
- И къде те ухапа?
- Е па зад трафопоста.
- Не, бре, питам за какво те ухапа.
- Е па за нема нищо...

# 638
# 639
Голата истина - тя без грим, той без гащи.
======
Ако жена ви покани на чай, а вие пристигнете без алкохол и презервативи, значи нищо не разбирате от чаена церемония!
======
Мъж и жена се карат:
- Ти започна първа!
- Да, защото ти свърши първи!

# 640
Горещ летен ден. Баща с хлапака си пътуват надалеко, бащата е нервен, поти се и кара, хлапето гледа през прозореца ... нема, нема минат покрай някоя отбила в нивите или на банкета кола ... хлапето току все подскача и вика "- татее, тая кола що е отбила? татее кво праи тая кола " и така безброй пъти. Писва му на бащата, при поредната отбила кола, отбива, спира и вика " - Аман от теб!!! Те!!! Иди и виж сам кво прави! "
Връща се хлапето, умислено, провесило нос, клати глава ...и току рече дълбокомислено"- Права е баба!" и все така ... цъка, клати глава ииии ..."- ПРАВА Е БАБА", бащата си трае трае , амааа ... пусти нерви ...."- е добре!!! казвай!!!за кво е права ...?" , "- миии права е баба дето вика: гащи немат, кола си купили"

# 641
  • тук, на мястото си
- Довечера мъжът ми иска да се облека като медицинска сестра, за да му изпълня една фантазия.
- Каква?
- Че е здравноосигурен.

# 642
Мохамед Али правел лицеви опори докато усети болка и още 10 броя.
И аз така, като ям еклери…

- Може ли да ми обясните как да наглася фурната на 180 градуса, че аз като я завъртя и вратичката и остава към стената.

Като се сетя, ще ви разкажа един виц за склерозата.

# 643
# 644
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Общи условия

Активация на акаунт