Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 84

• 63 321
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, някой скоро да е правил диагностична хистероскопия с упойка, микробиологична биопсия и имунологична биопсия. Споделете актуални цени по новия ценоразпис.

# 271
Аз днес правих:
- имунологична биопсия - 260 лв.
- микробиологична биопсия - 100 лв.
- биопсия за имплантационен потенциал - 300 лв.
- упойка - 80 лв
Съответно щом е с упойка се изискват още вирусология, ПКК, тест за Ковид.

# 272
Момичета, някоя от вас да е преминавала през хорионна биопсия?

# 273
Аз,но не в Надежда и не знам дали ще съм полезна.

# 274
  • София
Ellie DD съжалявам, че ти се налага - на мен ми правиха в Надежда, какво те интересува?

# 275
Момичета, някой скоро да е правил диагностична хистероскопия с упойка, микробиологична биопсия и имунологична биопсия. Споделете актуални цени по новия ценоразпис.

Миналата седмица направих диагностична хистероскопия с упойка - 460 лв. Изследвания (ПКК, ковид и още някакви) 146 лв.

# 276
Момичетата, които сте правили микробиологичната биопсия, споделете за какви инфекции се проверява. Тъй като имам правено такова нещо преди няколко години на друго място, pcr беше там за уреа плазми/уреалатикум и парвум/ и микоплазми /хоминис и гениталиум/. И при мен и при партньора ги изследваха.

# 277
Кандида,Микоплазма,Уреаплазма,аеробни и анаеробни бактерии.

# 278
Много благодаря за бързата реакция reninel.

# 279
Момичета, тези с някаква оперативна манипулация (в моя случай оперативна хистероскопия) дали са си искали запис на процедурата, кога и от кого. Налага ми се втора операция, а уж с първата, трябваше да е решен проблем. Също така, ако сте имали сраствания в матката или ви е правена корекция на формата, при вас отново появиха ли се и кога нови сраствания и формата промени ли се Thinking през този период между двете операции съм имала само пункции и един трансфер без имплантация, нямам и никакви бактерии, а след диагностичното хистеро от миналата седмица доктора каза множество сраствания и че матката пак си е върнала формата.

# 280
Заявяваш,че искаш запис на Информация.Обаче могат да го направят само ако си в зала,където имало възможност...После след някой друг ден ги взимаш пак от Информация.Това е от преди година инфо...не вярвам нещо да се е променило

# 281
  • Пловдив
Заявяваш,че искаш запис на Информация.Обаче могат да го направят само ако си в зала,където имало възможност...После след някой друг ден ги взимаш пак от Информация.Това е от преди година инфо...не вярвам нещо да се е променило
Точно така е,аз преди всяка моя хостероскопия заевявах на информация ще желая диск и при следващо ходене си го взимах,но винаги ме предупреждаваха че диск ще имам ако се падна в зала в която има възможност за запис,но явно имах късмет,защото винаги имах диск.

# 282
Момичета, тези записи на хистероскопиите само при оперативна ли ги правят и може да се искат, понеже ми предстои диагностична и евентуално махане на полип, та се чудя дали да искам запис и може ли?
Точно така е,аз преди всяка моя хостероскопия заевявах на информация ще желая диск и при следващо ходене си го взимах,но винаги ме предупреждаваха че диск ще имам ако се падна в зала в която има възможност за запис,но явно имах късмет,защото винаги имах диск.

# 283
  • Пловдив
Момичета, тези записи на хистероскопиите само при оперативна ли ги правят и може да се искат, понеже ми предстои диагностична и евентуално махане на полип, та се чудя дали да искам запис и може ли?
Да само при оперативните беше възможно преди,но не пречи да попитате предварително на информация възможно е да има промяна.

# 284
Момичета, моля за  спешен съвет. В 7-ма седмица съм, днес бях на преглед и се видя пулс, казаха че всичко е ок. Прибрах се, даже прилегнах и като кихнах усетих режеща болка в левия яйчник, след малко отидох до тоалетната и направо шурна ярко червена кръв със силни менструални болки.Звънях в клиниката , казаха ми прогестерон и но-шпа да увелича дозите и да лежа и утре на преглед, но аз се притеснявам дали няма да е късно. Има ли мисъл да ходя по спешност някъде или да си чакам до утре и в София освен в Надежда къде има спешни кабинети?

Общи условия

Активация на акаунт