Мъжът ми следва много жени в социалните мрежи. Гледа им сторитата, снимките, тиктоците. Казва,че за това са му дадени очите. Бях разбрала, че е писал на някаква , с която е изтрил чата флиртаджийски и това че в продължение на месеци докато сме заедно всеки божи ден праща покани на хубави жени, които не познава.
Скарахме се стабилно като каза , че няма да се повтори, но ето че пак разбирам , че продължава да следва нови и нови, не му стигат тези от преди ами и още. Казва ми винаги,че никога не би ми изневерил, но аз не мога да приема за нормално такива действия. Това за мен е неуважение при положение, че не ми е приятно да го прави той да продължава.
Вие сблъсквали ли сте се с това и как го възприемате . Като търсене на резерви , търсене на внимание, липса на нещо може би, или е съвсем нормално и бихте го приели да си гледа други. Не е отворен човек с мен, не споделя особено и няма как да знам защо го прави, какво му липсва изобщо понеже смятам, че съм достатъчно добра с отношение и внимание. Объркана съм и не знам какво да го правя . Не мога да го приема за нормално и ме боли от този интерес визуален, който има към другите . Чакаме дете, не мога да зарежа всичко просто така. Ще се радвам за компетентно мнение и мислене.