Интерес към чужди жени

• 6 116
  • 143
  •   1
Отговори
# 135

Ами щом ти е важно само да не ти изневери физически, а не ти пречи да се занимава с чатчета и онлифенсърки докато най-много имаш нужда от него, защо изобщо ни занимаваш? То проблем няма.

Не бъди ограничена като мен, бъди cool girl и почвай да гледаш жени с него, тъкмо ще прекарвате повече време заедно.

# 136
Ами чисто и просто няма какво да прави по цял ден. Ами създавай му работа. Какво си го отпуснала. Щом той не се сеща ти му измисли нещо. Ако трябва отиди да блъснеш леко колата и му създай работа. Това в кръга на шегата разбира се, но чакате бебе - стаята да оправи, декорация, дрешки, прибори …. А бе не му давай време да прави глупости, като в казармата едно време старшините ни държаха постоянно заети за да не мислим глупости. Примерно метяхме под който беше метен преди половин час. И след нас други войници го метяха. И така.
успех и го дръж здраво за юздите, иначе сама ще си гледаш детето като гледам. (Имам в предвид, че няма да ти помага грам)
Ама той по цял ден е зает - да зяпа кифли в нета... Разбрах от доброжелателна съфорумка, че то не било толкова страшно това... Joy

# 137
Той друго хоби няма ли? Футбол, риболов, мотори, четене та книги? Когато той гледа жени в Интернет, ти какво правиш? Не може ли заедно да гледате нещо в Ютюб, по телевизията или филмовите платформи?

# 138
Всеки има нужда от малко лично време вие постоянно ли сте заедно с вашите мъже и гледате заедно в телефона Grinning
Ходят и на работа предполагам имат почивки на тая работа и така.
Има мъже,  от които нищо не става и са най - примерните
Има и такива , които си гледат семействата,  уважават се и като типичен мъжкар естествено , че ще му правят впечатление хубави жени той да не е гей

# 139
Той друго хоби няма ли? Футбол, риболов, мотори, четене та книги? Когато той гледа жени в Интернет, ти какво правиш? Не може ли заедно да гледате нещо в Ютюб, по телевизията или филмовите платформи?
Работи на две места дори, прави ремонт, обича да се вижда с приятелите си,като иска аз също да съм покрай него ! Но време за такива неща явно се намира по между другото

# 140
Такива са мъжкари, че много държат и жените им да разберат, колко са търсени, така ли?
Тогава защо пускате теми? Имате търсени мъже, радвайте им се.
Ама не е приятно. Тук е проблемът.
Всеки има нужда от малко лично време вие постоянно ли сте заедно с вашите мъже и гледате заедно в телефона Grinning
Ходят и на работа предполагам имат почивки на тая работа и така.
Има мъже,  от които нищо не става и са най - примерните
Има и такива , които си гледат семействата,  уважават се и като типичен мъжкар естествено , че ще му правят впечатление хубави жени той да не е гей

# 141
Работи на две места дори, прави ремонт, обича да се вижда с приятелите си,като иска аз също да съм покрай него ! Но време за такива неща явно се намира по между другото
Интересно. Моят мъж като се намери свободно време от работа и ремонти обръща внимание на своята жена, не на чуждите, пък сме заедно от 18+ години... Явно ние тука във форума сме сбърканите, не Вие и Вашия (не?)благоверен... Flushed

# 142
След като нямаш проблем с "хобито" му просто си живей живота. Явно си очаквала всички да кажем, че е нормално, че и нашите
мъже са така ами... не. Не намирам за нормално мъжът ми да "разпуска" с други жени, пък било то и само в социалните мрежи.

# 143
Достатъчно по темата.

Общи условия

Активация на акаунт