Интерес към чужди жени

• 6 128
  • 143
  •   1
Отговори
# 90
Тогава защо си пуснала темата? Ползвай си главата и си преценЯЙ!
Всички хора мислим по различен начин. Интересно ми бе да разбера, кой как би приел нещата. Защото има жени, които го смятат за нормално и се опитвам да ги разбера, ама не мога. Очевидно е масовото мнение. Ей за тва си използвам главата!!!

Специално аз никаква масовост по въпроса не видях...?!? Къде точно го прочете?

Освен едни-двама мъже, които се опитаха да го изкарат нищо работа и, че само бегемамите го изкарваме проблем....

Все тая. Животът си е твой.

# 91
Добре, де, какъв е смисълът на темата? Всички единодушно ти казаха, че този мъж не е стока и е въпрос на време да ти изневери, а ти явно нямаш намерение да се разделиш с него. Ами или си затваряш очите, или си тръгваш, друг вариант няма. Сега му се каниш, но съм на 99% сигурна, че и да ти изневери, пак ще си останеш с него.
Няма как да говорите и да сте убедени в нещо за човек,когото не познавате.
Както за мен така и за него. Не съм описвала всичко в подробности, че щеше да стане много дълго.
Човек с глава на раменете съм, от грешни изводи нямам полза!
В тая Вашата глава нямаше ли и следа от мисъл за редицата елементарни средства за предпазване от забременяване, съществуващи в днешно време? С каквито и колкото мъже да си лягате, предпазните средства се спират едва когато е ясно що за човек е насреща. Елементарно правило за всички съвременни хора с коефициент на интелигентност от средното ниво нагоре. Главата на раменете Ви не е за да Ви краси, а за да произвеждате елементарна мисловна дейност с нея, която да улесни живота Ви. След като не си е свършила работата когато е трябвало, не ни я хвалете, явно не работи по предназначение...

# 92
Всички хора мислим по различен начин. Интересно ми бе да разбера, кой как би приел нещата. Защото има жени, които го смятат за нормално и се опитвам да ги разбера, ама не мога. Очевидно е масовото мнение. Ей за тва си използвам главата!!!

Освен едни-двама мъже, които се опитаха да го изкарат нищо работа и, че само бегемамите го изкарваме проблем....

Казвам, че е очевидно масовото мнение !!! Мой си е и си го живея, и се оправям, и ще се оправям!
Разбрах достатъчно от коментарите. Не е нужно повече от твоя страна особено !

# 93
  • София
Добре, де, какъв е смисълът на темата? Всички единодушно ти казаха, че този мъж не е стока и е въпрос на време да ти изневери, а ти явно нямаш намерение да се разделиш с него. Ами или си затваряш очите, или си тръгваш, друг вариант няма. Сега му се каниш, но съм на 99% сигурна, че и да ти изневери, пак ще си останеш с него.
Както за мен така и за него. Не съм описвала всичко в подробности, че щеше да стане много дълго.

Тогава защо пускаш тема? Очакваше да чуеш това, което искаш ли? Че можеш да го промениш или да ти кажем, че всичко е наред и той те обича, въпреки, че явно не те уважава и си е чиста доза кръшкач и ч...я....Докато се самозаблуждавате така, не очаквайте да попадате в здравословни взаимоотношения. Честит ти женчо и баща на детето!
Аууу колко мило! Не ви е дошло на главата очевидно и за тва няма как да знаете. Нищо то всеки си има проблеми, моите са такива, на други по-сериозни. За тва е тоя сайт - (да се споделя мнение, опит, знание )

Аз разбирам това  и не съм имала лоши намерения в нито един момент, напротив. Яд ме е на жени като вас, защото не разбирате ,че сами си го правите. Бързате, не преценявате, искате да променяте, не се ангажирате да вложите усет в отношенията, а действате прибързано и емоционално и после страдате. Кой е виновен в случая? Ок, да речем, че се е случило и сега накъде? Ами, няма много варианти. Това с промяната го забрави. Никой не се променя само защото някой му е казал. Най-много да получите обещания и лъжи и нещата да продължат по същия начин. Или приемате изборът си такъв, какъвто сама сте си го направили или го напускате. Самотни майки колкото щеш...Избираш или да си от тях или да живееш също като многото жени, които знаят, но си траят в името на детето...Нищо ново и различно няма да чуеш, топлата вода никой от нас няма да открие.

# 94
Не разбирам тезата на авторката, постовете са противоречиви и неясни. В началото питаше едно, после стана друго... Аз разбрах следното: и двамата са на възраст, на която им тиктака часовника, затова набързо и просто така са направили бебе, след което се е оказало, че той е сериен зяпач по рандъм кифли (не селебритита и инфлуенсърки). Тя е сигурна, че той няма да изневери, тя по някакви причини нито иска, нито може да го остави. Но ако той някога случайно изневери, тя веднага ще го напусне и той ще изгуби всичко.

Аз моето компетентно мнение си го казах още на втора страница, чета защото са ми интересни включванията на авторката, накъде ще завият мненията и, и дали накрая ще се обиди, или ще агресира Smiley

# 95

Казвам, че е очевидно масовото мнение !!! Мой си е и си го живея, и се оправям, и ще се оправям!
Разбрах достатъчно от коментарите. Не е нужно повече от твоя страна особено !
Не видях коментари, които да Ви казват, че е нормално това, което прави партньора Ви. Видях само коментари, които Ви казват, че не е нормално да сте бременна от подобна отрепка. Не сме виновни за Вашите незрели и неадекватни житейски избори, та да ни се карате. Многократно Ви казаха, че на Ваше място биха отсвирили отрепката. Какво ще решите Вие си е Ваша работа. Като не искате да го напускате, тогава ще търпите поведението му на боклук.

# 96
Този явно има твърде много свободно време. Аз не познавам още нито един сериозен мъж със социални мрежи.
Да, да и пак да! И аз това обяснявам, ама разни хора подскачат.

# 97
  • София
Тази авторка звучи като онази от Германия - като й кажат истината и агресира.

# 98
Също съм на мнение, че промяна към по-добро едва ли ще има. Вече зависи какво ти си склонна да понесеш, без това да те прави нещастна. За едни само заглеждане е повод за раздяла, а за други дори изневярата не е проблем.
Как се държи когато сте заедно навън? Обръща ли глава след всяка засукана мадама в твое присъствие? Защо след като иска само да гледа праща покани?
Наши семейни приятели се разведоха заради тов въпреки, че бяха на 40+ и имаха две деца. Накрая той се жалваше, че не е изневерил и с какво го е заслужил. Виждала съм как му текат лигите дори когато беше с нея, отвратително! Тя си намери друг, който я кара да се чувства ЖЕЛАНА ЖЕНА. Ожениха се преди 5 години и най-накрая е щастлива.
Цитат на: Erebus
link=topic=1696975.msg48628651#msg48628651 date=1727869162
В тая Вашата глава нямаше ли и следа от мисъл за редицата елементарни средства за предпазване от забременяване, съществуващи в днешно време? С каквито и колкото мъже да си лягате, предпазните средства се спират едва когато е ясно що за човек е насреща. Елементарно правило за всички съвременни хора с коефициент на интелигентност от средното ниво нагоре. Главата на раменете Ви не е за да Ви краси, а за да произвеждате елементарна мисловна дейност с нея, която да улесни живота Ви. След като не си е свършила работата когато е трябвало, не ни я хвалете, явно не работи по предназначение...
Детето е желано и от двамата, това е че избързахме преди да си напаснем характерите.
Интересно ви е авторката до къде ще стигне 😂
Четете из между редовете и разбирайте правилно . Уви не случих на психолози.

# 99
Аз бях в същата ситуация като авторката още в началото на взаимоотношенията ни.
Направи ми впечатление като се запознахме още в профила му че има над 3к приятели жени,  но тогава го сметнах за нормално,  че като всеки свободен мъж търсещ развлечения,  или нещо сериозно е нормално да има толко жени , които следва.
После забелязах че се увеличават последваните от него жени,  харесваше снимки и сторита със сърчица и т.н.
Няколко пъти съм казвала , че не ми е приятно и спираше за момент и после пак и казваше какъв е толко проблема,  докато аз един ден се развиках и бях категорична че ако иска да ги прави тия неща няма проблем,  но няма да е с мен щом е обвързан да се държи като такъв и в социалните мрежи. От тогава изтри половината жени , които следваше , не харесва снимки и т.н. ( вече на сторита незнам няма да тръгна да гледам телефона му) И аз съм си задавала този въпрос защо ще изпраща покани като само гледа и казва че не си е писал и не би изневерил. Той винаги е казвал,  че това е просто навик и че ако е искал нещо да направи да е направил и това в интернет нищо не означава.
Повечето коментиращи жени защо си мислят че техните мъже не гледат жени,  това че се крият по - добре не значи че са толко примерни. Тихите води са най- дълбоки попринцип
При иначе идеални отношения това е пълен абсурд да я съветвате да го разкара заради едните кифли,  които са свикнали като всяка жена да получава покани и да и се харесват снимки. Не се правете на толко морални

# 100
Детето е желано и от двамата, това е че избързахме преди да си напаснем характерите.
Интересно ви е авторката до къде ще стигне 😂
Четете из между редовете и разбирайте правилно . Уви не случих на психолози.
Напротив, прочетох Ви и много правилно Ви разбрах. А Вие разбрахте ли аз какво написах? Вместо да бързате, да бяхте продължили да търсите и двамата другаде партньор за желаното дете, та да не ви четем избързваниците из форума...

# 101
Той винаги е казвал,  че това е просто навик и че ако е искал нещо да направи да е направил
Ха-ха, ако му дадат!
Те тези, дето ги следва дали въобще знаят кой е и защо ги следва...

# 102
Първо мислех да напиша нещо по-сериозно, но след последните включвания на "авторката" ще се въздържа. Мисля, че темата е пусната от мъж с цел забава.

# 103
  • София
Тази авторка звучи като онази от Германия - като й кажат истината и агресира.

Да, много удивителни и инфантилно поведение.
Да видим щом отсега е с такова истерично поведение, какво ще стане, като започне да ѝ казва, че е дебела, коремът ѝ е в стрии, задникът - дебел, а главата на раменете - повяхнала и намусена. Дали на детето ще му хареса тати като започне да води к**вите вкъщи и да обяснява, че е нормално.
Горкото ти дете, още неродено, а вече съжалявано от лелите във форума.

# 104
  • София
Мисленето "Моят кръшка, значи всички кръшкат, поне моя го знам къде е" е дълбоко сбъркано.

Общи условия

Активация на акаунт