Интерес към чужди жени

• 6 138
  • 143
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Няма какво да губи в неговата глава. Ти си му последна дупка на кавала. Като си в напреднал месец, защо не гледа легла, проходилки, шишета...
Гледай си детето и се махни при първа възможност.

# 76
Добре, де, какъв е смисълът на темата? Всички единодушно ти казаха, че този мъж не е стока и е въпрос на време да ти изневери, а ти явно нямаш намерение да се разделиш с него. Ами или си затваряш очите, или си тръгваш, друг вариант няма. Сега му се каниш, но съм на 99% сигурна, че и да ти изневери, пак ще си останеш с него.

# 77
  • София
Не трябва да се стига дотам, амааа... най-вероятно ще се стигне.
Какъв съвет търсиш? Как да го задържиш ли? Няма магическа формула. Можеш да се правиш, че не виждаш, да имитираш, че си над нещата, но подобно поведение като нищо ще засили усещането му, че е безнаказан.
Можеш да се стремиш да си най-най-най, за да си по-добра от куклите, които зяпа и на които пише, а те лъже, че не пише, но това само ще те погребе под камара от комплекси.
И накрая - можеш да правиш сцени и истерии до безкрай и да му обясняваш какво съкровище си, само че и това най-вероятно няма да го стресне.

# 78
Щом годинките напредват, работата е още по-зле, тоя да не е някакъв чичко, дето зяпа млади момичета в нета? Остави ги другите ч.джии както ти разправят, изобщо не са всички мъже така. И не е от неуважение към партньора, ами това си е нещо като пристрастеност, заболяване. Следователно, няма и да се откаже. Или се примиряваш и не му обръщаш внимание и не му ровиш профилите, или ако това много те измъчва, се махаш,  няма какво друго да направиш.

# 79
Тя не иска да го напуска, а да го промени или му забрани. Кауза пердута.

# 80
Някой пита по-нагоре и аз ще повторя, в кой месец си?

# 81
Също съм на мнение, че промяна към по-добро едва ли ще има. Вече зависи какво ти си склонна да понесеш, без това да те прави нещастна. За едни само заглеждане е повод за раздяла, а за други дори изневярата не е проблем.
Как се държи когато сте заедно навън? Обръща ли глава след всяка засукана мадама в твое присъствие? Защо след като иска само да гледа праща покани?
Наши семейни приятели се разведоха заради тов въпреки, че бяха на 40+ и имаха две деца. Накрая той се жалваше, че не е изневерил и с какво го е заслужил. Виждала съм как му текат лигите дори когато беше с нея, отвратително! Тя си намери друг, който я кара да се чувства ЖЕЛАНА ЖЕНА. Ожениха се преди 5 години и най-накрая е щастлива.

# 82
Ти, за да го хванеш, ще трябва да го дебнеш. А това е път към твоя ад.

# 83
Добре, де, какъв е смисълът на темата? Всички единодушно ти казаха, че този мъж не е стока и е въпрос на време да ти изневери, а ти явно нямаш намерение да се разделиш с него. Ами или си затваряш очите, или си тръгваш, друг вариант няма. Сега му се каниш, но съм на 99% сигурна, че и да ти изневери, пак ще си останеш с него.
Няма как да говорите и да сте убедени в нещо за човек,когото не познавате.
Както за мен така и за него. Не съм описвала всичко в подробности, че щеше да стане много дълго.
Човек с глава на раменете съм, от грешни изводи нямам полза!

# 84
Тогава защо си пуснала темата? Ползвай си главата и си преценЯЙ!

# 85
  • София
От тези подробности се разбира, че мъжът ти е неспасяем коцкар, за когото е въпрос на време да ти изневери.
Ако имаш по-благоприятни подробности за него...

# 86
Тогава защо си пуснала темата? Ползвай си главата и си преценЯЙ!
Всички хора мислим по различен начин. Интересно ми бе да разбера, кой как би приел нещата. Защото има жени, които го смятат за нормално и се опитвам да ги разбера, ама не мога. Очевидно е масовото мнение. Ей за тва си използвам главата!!!

# 87
  • София
Както за мен така и за него. Не съм описвала всичко в подробности, че щеше да стане много дълго.

Тогава защо пускаш тема? Очакваше да чуеш това, което искаш ли? Че можеш да го промениш или да ти кажем, че всичко е наред и той те обича, въпреки, че явно не те уважава и си е чиста доза кръшкач и ч...я....Докато се самозаблуждавате така, не очаквайте да попадате в здравословни взаимоотношения. Честит ти женчо и баща на детето!

# 88
Къде са тези жени, които го смятат за нормално? Grinning

# 89

Тогава защо пускаш тема? Очакваше да чуеш това, което искаш ли? Че можеш да го промениш или да ти кажем, че всичко е наред и той те обича, въпреки, че явно не те уважава и си е чиста доза кръшкач и ч...я....Докато се самозаблуждавате така, не очаквайте да попадате в здравословни взаимоотношения. Честит ти женчо и баща на детето!
Аууу колко мило! Не ви е дошло на главата очевидно и за тва няма как да знаете. Нищо то всеки си има проблеми, моите са такива, на други по-сериозни. За тва е тоя сайт - (да се споделя мнение, опит, знание )

Общи условия

Активация на акаунт