Интерес към чужди жени

• 6 147
  • 143
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Казвал ми е неведнъж ,че не пише на никоя, и че никога не би ми изневерил.
Не мога да разбера защо го прави като казва,че не му трябва друга .

На твое място бих вярвала и слушала мъжа си, вместо да се озлобяваш от някакви хора от интернет, които не познаваш. Остави мъжа си да си разпуска както си знае, не му прави драми за глупости.

# 46
  • София
На @икиджиите им праща бота такива реклами. Алгоритъмът си знае, следи ти интересите, цъкания, телефони, разговори. И на база на тях подава реклами, предложения за групи, интереси, събития.
Че всеки мъж гледа-гледа, природа. Но има някои са си баш @икиджии.

Точно! Това обясних и на "алгоритъмния мъж", който опита да се оправдава със социалните мрежи, които "били създадени за това".

# 47
Ясно, авторката е голяма бяла птица, като десетките други, които идват тук, правят си регистрация и създават абсолютно еднакви теми, които се свеждат до

бие ме/псува ме/слуша свекървата/пие и друса/изневерява ми,
но аз много го обичам и ще му родя още 4 деца освен вече готовите 2
вие само ми кажете как да го направя различен мъж от това, което съм го взела

Компетентно мнение никой не може да даде по въпроса, защото досега не се е случило на никого да промени биещ/изневеряващ/пиещ мъж. Ако имаше такъв работещ начин - досега да е написана книга, направен филм, и да са заели 1 място завинаги във всички класации, защото щеше да е единственото нещо, което жените щяха да гледат.

# 48
  • София
Значи, освен че е кръшкач, те и лъже в очите...

# 49
  • София
Казвал ми е неведнъж ,че не пише на никоя, и че никога не би ми изневерил.
Не мога да разбера защо го прави като казва,че не му трябва друга .

На твое място бих вярвала и слушала мъжа си, вместо да се озлобяваш от някакви хора от интернет, които не познаваш. Остави мъжа си да си разпуска както си знае, не му прави драми за глупости.

Ето още един подобен льольо, на който подобни жени се връзват и които пишат после тук да реват. Браво, бе, "мъжага"! Остави човека да разпуска както си знае, да си зяпа, да си флиртува, да се задява, да ходи по други..Защо го тормозиш и му създаваш драми? Съжалявам, момичета, но всеки заслужава това, което сам си избира! Да ви е честит същия "мъж" като този тук!

# 50
  • София
А на мен защо Алгоритъмът ми дава дрехи, обувки и мебели, а??
Това е риторичен въпрос.

# 51
  • София
Аз не прочетох някой да е съветва да маха бебето.
Persona 7 е абсолютно права в същината си, но да кажем, че на всеки се е случвало да е влюбен и да не вижда червени лампички. Въпросът е след като ги видиш какво правиш.

# 52
  • София
Това е риторичен въпрос.

Именно. Дори рекламите ми са такива. Излизат ми дрехи, животни, козметика..Но ето виждате как някои оправдания като на "мъжагата" по-горе вървят при повечето жени. Жалко за тяг!

# 53
Някой пита по-нагоре и аз ще повторя, в кой месец си?

# 54
  • София
Един мъж тръгне ли да зяпа активно - то е като ръждата по Опел, няма спиране. Ще има и зяпане, и писане, а щом пише, значи се надява някоя да върже. И някоя ще върже, я е пияна в тоя момент, я я сърби...

# 55
Момичето си го каза, те са заедно от скоро и тя просто не го е познавала. Ако нямаше бебе, едва ли щеше да му търпи фасоните. Сега обаче ситуацията е друга и тя търси начин да го промени или да направи нещо, за да не е в тази ситуация. Нормално е да търси варианти за щастлив съвместен живот, но трябва да е желано и от двамата.

# 56
  • София
Момичето си го каза, те са заедно от скоро и тя просто не го е познавала. Ако нямаше бебе, едва ли щеше да му търпи фасоните. Сега обаче ситуацията е друга и тя търси начин да го промени или да направи нещо, за да не е в тази ситуация. Нормално е да търси варианти за щастлив съвместен живот, но трябва да е желано и от двамата.

Кое точно е нормално? Че е създала дете с човек, който не познава? И е очаквала нещо позитивно от това ли? Ние какво сега тук да направим за подобно поведение като нейното? Да и кажем как да го промени? Това, което пишете е проблемът при доста жени. И го казвам като жена. Да промените мъжа. Да го направите такъв, какъвто не е. "Не ме интересува какъв е, аз ще си го моделирам, заради мен ще се промени, особено ако му родя дете". Подобен начин на мислене води до проблема, който се коментира тук. Еми, оправяйте се тогава. Съжалявам, но при такъв начин на мислене, нищо различно не очаквайте.

# 57
  • София
Това е риторичен въпрос.

Защото на това кълвеш и вече фейсбуък алгоритъма го е разбрал! Съдържанието, което ти показват е персонализирано. Знаят толкова много за теб, че си нямаш представа дори.

Ето, туко що си отворих фейсбука:
1. Снимка на моя позната с рокличка, която е заела поза тип "ела ме изяш"
2. Реклама на офис стол
3. Време е за йога:

4. Реклама на рутъри
5. Пак разголена жена, известна певачка, която аз не слушам

Просто, като си хетеро мъж те облъчват така постоянно. Това е положението. Направете си ескперимент, вземете телефона на някой мъж и разгледайте колко такива неща им се показват!

А аз ще ида на йога довечера ..

# 58
Е и?
И мен ми показва мъже (полуголи, спортуващи, занимаващи се с изкуство), студия за татуировки, сайтове за запознанства, секс играчки, но не съм нон стоп на чата с мъже или по мъжки профили.

# 59
Ох, много е разочароващо да чакаш дете от човек, в когото си влюбен и да вземеш решение да го родиш и отгледаш сама.
Много е разочароващо, хобито на мъжа ти да е свързано с гледане на други жени.
Ти пробва ли да му обясниш, че всички имаме очи, но си ги държим затворени за много "чужди неща" - било то инстаграм профили, тела, пари, проблемите им...
Но каквото и да му кажеш, той е нагъл и ще продължи да ти дава отговори.
Не знам.... Като не мислите и не внимавате, много неща ще лъснат, след като вече сте бременни, родили, теглили кредити и т.н. То пък не може така приспано да правите изборите си. Страх от самота ли, какво е породило решението да родиш дете на този мъж?
Бързо се случиха нещата преди да се опознаем за достатъчно дълго време . Това,че и двамата искахме дете, а и годините напредват . За това случвайки се решихме да го задържим и да си го гледаме .

Общи условия

Активация на акаунт