Изневяра ли е?

• 9 030
  • 150
  •   1
Отговори
Кое считате вие за изневяра - сексът,целувката,прегръдката???Кое?

# 1
За на емоционалната ,боли най-много.

# 2
Това, което ще напиша е до известна степен крайно, но в древен Рим, дори мисълта или обсъждането дали да се вдигнат на бунт срещу императора, се е определяло като предателство.
Такова е общото мнение, изневярата си е предателство.
Принципно ако си мислиш да изневериш, може и да не го направиш, дяволът някъде там чопли, ръчка отвътре. Но когато се появи такава мисъл, по-скоро човек трябва да си зададе въпросът защо искам да го направя, какво ме кара да мисля в тази насока. Как може да не се стига дотам?
Сега да видим колко неутрални мнения ще има без да се хвърля кал по различните полове Simple Smile

# 3
  • София
Ти кое считаш за изневяра и защо?

# 4
  • София
Уговорката да се видят, съчетано с премълчаване.

# 5
За мен изневяра е, когато започнеш да криеш от партньора - кафе, разговор, чат...

# 6
Прегръдка може да има между приятели. Значи целувка (не по бузата) и секс.

Ако квалифицираме и пиенето на кафе с човек от противоположния пол за изневяра, уйде коня у ряката. Blush

# 7
  • София/Севлиево
Прегръдка и целувка по бузата не считам за изневяра.Всичко останало-да.

# 8
Аз съм доста ревнива, ММ също ! За нас , дори и излизането с някой тайно на кафе или дори зад блока е изневяра ! Щом си скрил, значи има нещо гнило ! Пък това , друг мъж да ме целуне ( даже и по ръката 🤐 ) иди обяснявай , че нямаш сестра 🤦

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 21:06 от AК47

# 9
За мен изневяра е, когато започнеш да криеш от партньора - кафе, разговор, чат...
И аз така смятам 👍

# 10
  • Поморие
Кое считате вие за изневяра - сексът,целувката,прегръдката???Кое?
Целувката и прегръдката са начало на нещо, ако човекът спре до там по-добре, но сексът вече си е изневяра в пълен вид.

# 11
Изневярата започва в ума.
И там приключва.

# 12
Изневярата започва в ума.
И там приключва.

Че там започва е така, но защо там да приключва? Или може би там трябва да приключи без да излиза оттам?

# 13
  • София
Това с мисълта и Древен Рим ми хареса. Така е. Да допълня и с Аристотел - това, което отличава човека от животното е именно способността за разумно мислене и действие, основано на разум. Мислите почват, а действията довършват акта.
Прегръдката може да бъде изневяра, дори и ако не се стигне до нещо по-сериозно. Те са резултат от действие, което ги е породило — от мисълта да се срещнеш с този човек, чувствата, които знаеш, че имаш към него, да разговаряш с него и накрая да се прегърнете за чао. Цялото това действие, породено от мисъл, (срещата, разговора, прегръдката) е изневяра, защото е осъзнато, търсено и изпълнено с емоционално значение. (изключвам приятелските, разбира се)

Аз едно нещо не мога да си обясня — защо изневеряващите крият случилото се? Кажи, сподели, говори с половинката и тогава преценете как ще подходите напред. Аз, например, бих простила изневяра, ако се сподели и обсъди открито като сериозни възрастни хора, но не бих простила, ако се е криело. Това означава, че изневеряващият се е държал на две клончета, а когато чуждото се е скършило е останало само моето, което ще бъде пуснато отново при появата на следващо клонче.

# 14
  • София
В момента, в който бързаш да видиш друг човек не този, с който си във връзка, мислиш за него и копнееш за компанията му вече има изневяря, защото в главата си ти вече си стигнал докрая, другото са подробности и въпрос на време и възможност.

Общи условия

Активация на акаунт